Bowers Wilkins P5 Maserati Edition
Bowers Wilkins P5 Maserati Edition Bowers Wilkins P5 Maserati Edition Bowers Wilkins P5 Maserati Edition Bowers Wilkins P5 Maserati Edition

Знятий з виробництва

Bowers Wilkins P5 Maserati Edition

  • ID товару: 2159

Новий товар

Складні навушники у фірмовому оздобленні Maserati, сумісні з iPhone/iPod. Пульт дистанційного керування з мікрофоном. Оздоблення металом та натуральною шкірою.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис накладних навушників B&W P5 Maserati Edition

Союз двох знаменитих брендів дозволив створити навушники з безкомпромісною якістю звучання та чудовим зовнішнім оздобленням. Представляємо вашій увазі випущені обмеженим тиражем B&W P5 у спеціальній обробці Maserati!

Конструктивно нушники B&W P5 Maserati Edition не відрізняються від базової версії. Модель оснащена висококласними широкосмуговими випромінювачами, розробленими спеціально для моделі P5. Динаміки базуються на ефективній неодимовій магнітній системі і оснащені діафрагмою з майлару, практично не схильною до резонансів. Опір випромінювачів становить 26 Ом, що є оптимальною величиною для роботи зі стаціонарною аудіотехнікою, так і з портативними пристроями.

Чашки у навушників накладні та мають закритий корпус, що забезпечує гарну ізоляцію від зовнішніх шумів. Амбушюри, а також захисна накладка оголов'я, виконані з натуральної шкіри з фірмовим виробленням Maserati, що є однією з особливостей даної моделі. Крім того, на оголов'ї нанесено фірмовий логотип італійського автоконцерну. Для зручності зберігання стереотелефони комплектуються спеціальною сумкою, яка також виконана з фірмової шкіри Maserati, і завдяки складній конструкції займуть у багажі мінімум місця.

Навушники мають знімний кабель, який кріпиться лише до однієї чашки за допомогою роз'єму mini-jack діаметром 2,5 мм. У комплекті з B&W P5 Maserati Edition поставляються два з'єднувачі. Один стандартний, а інший з пультом дистанційного керування і мікрофоном, сумісними з пристроями Apple. Зручність зміни кабелів досягається за допомогою магнітного кріплення амбушюр, під однією з яких знаходиться вхідне гніздо.

Стереонавушники забезпечують таку ж високу якість звуку, що й базова версія, проте фірмове оздоблення Maserati приверне до них додаткову увагу. На сьогодні на ринку практично немає стереотелефонів, які мали б таку високу якість виготовлення за цілком розумної вартості.


Особливості накладних навушників B&W P5 Maserati Edition

  • Оздоблення натуральною шкірою Maserati плюс брендована сумка
  • Знімний кабель, два кабелі в комплекті
  • Пульт дистанційного керування з мікрофоном для iPod/iPhone

Характеристики накладних навушників B&W P5 Maserati Edition

Тип накладні, динамічні, закриті
Категорія провідні
Діапазон частот 10 Гц – 20 кГц
Імпеданс 26 Ом
Чутливість 115 дБ
Розбаланс стереоканалів +/- 1 дБ
Підведена потужність 50 мВт
Випромінювач майларова діафрама діаметром 40 мм, неодимовий магніт
Матеріал корпусу натуральна шкіра + метал
Складна конструкція так
Кабель кабель з пультом ДУ та мікрофоном для iPhone/iPod; стандартний кабель
Роз'єм 3,5 мм, позолочений
Вага 195 г
Додатково шкіряний чохол Mazerati для зберігання

Напишіть відгук

Bowers Wilkins P5 Maserati Edition

Складні навушники у фірмовому оздобленні Maserati, сумісні з iPhone/iPod. Пульт дистанційного керування з мікрофоном. Оздоблення металом та натуральною шкірою.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ