Bowers & Wilkins P5 Series 2
Bowers & Wilkins P5 Series 2 Bowers & Wilkins P5 Series 2 Bowers & Wilkins P5 Series 2

Знятий з виробництва

Bowers & Wilkins P5 Series 2

  • ID товару: 2161

Новий товар

Накладні навушники B&W P5 S2 є доопрацьованою версією попередньої моделі. Навушники виконані з висококласних матеріалів та завдяки першокласній якості виготовлення здатні підкреслити статус свого власника.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис накладних навушників B&W P5 Series 2

У конструкції навушників вдало поєднуються натуральна шкіра ягняти та алюмінієві елементи, що надає B&W P5 S2 шикарний зовнішній вигляд. У цій версії була допрацьована захисна сітка випромінювача, завдяки чому стереокартина, що створюється, стала більш широкою і деталізованою. Амбушюри навушників, як і раніше, виготовлені зі шкіри, як і подушка оголов'я, що амортизує, і мають м'яке набивання спеціальним синтетичним матеріалом. Оголов'я виконане зі сталевого дроту і має точно розраховане зусилля притиску чашок до голови - надійне і водночас дуже комфортне, без зайвого стискання. Амбушюри B&W P5 S2 зроблені знімними, тому при необхідності їх легко очистити від забруднень. Крім того, завдяки конструкції навушники дуже зручні при транспортуванні, а в їх комплект поставки входить чохол для зберігання.

Головне вдосконалення, яке було зроблено в даній моделі, полягає в покращених випромінювачах, оснащених демпфованою діафрагмою з нейлону і котушкою, намотаною алюмінієвим дротом, що обмежується. Динаміки мають діаметр 40 мм, мають імпеданс 22 Ома і розраховані на потужність, що підводиться, до 50 мВт. Навушники оснащені з'єднувальним кабелем, підключення якого виконується під одним з амбушюрів у спеціальному поглибленні корпусу. У комплекті з B&W P5 S2 поставляються два кабелі – один звичайний, а інший, оснащений пультом дистанційного керування з мікрофоном, сумісний з пристроями Apple.

Завдяки високій чутливості та вдало підібраному імпедансу навушники відмінно поєднуються з будь-якими портативними гаджетами, а їх витончений дизайн дозволить чудово виглядати разом із найвищими пристроями. А дуже гарна якість звучання B&W P5 S2 забезпечується завдяки тому, що над їх налаштуванням працювала та ж група аудіоінженерів компанії, яка створювала колонки B&W серії 800.


Особливості накладних навушників B&W P5 Series 2

  • Люксове оздоблення
  • Допрацьовані випромінювачі
  • Складна конструкція
  • Два змінні кабелі, один з яких – з гарнітурою

Характеристики накладних навушників B&W P5 Series 2

Тип накладні, динамічні
Категорія провідні
Діапазон частот 10 Гц – 25 кГц
Чутливість 108 дБ
Коефіцієнт гармонік менше 0,4%
Опір 22 Ом
Випромінювач 40 мм, демпфована діафрагма з нейлону, звукова котушка CCAW
Матеріал корпусу пластик + алюміній
Амбушюри шкіряні, знімні
Кабель знімний: 120 см прямий + 120 см оснащений пультом дистанційного керування з мікрофоном (для Apple)
Роз'єм 3,5 мм, позолочений
Вага 195 г (без кабелю)
Колір обробки сріблястий/чорний

Напишіть відгук

Bowers & Wilkins P5 Series 2

Накладні навушники B&W P5 S2 є доопрацьованою версією попередньої моделі. Навушники виконані з висококласних матеріалів та завдяки першокласній якості виготовлення здатні підкреслити статус свого власника.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ