Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM
Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM

Знятий з виробництва

Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM

  • ID товару: 2377

Новий товар

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники M500 призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Два світові бренди: Porsche Design, відомий своїм легендарним дизайном, і KEF, що став знаменитим завдяки своїй винятковій британській акустиці, об'єднали зусилля для створення системи з розкішним та високоякісним об'ємним звуком. Тепер музика може супроводжувати вас будь-де: у відрядженнях, у залах засідань і вдома. Шляхетний стиль та висока точність відтворення завжди до ваших послуг.

Кожен елемент SPACE ONE був ретельно налаштований і стилізований для створення навушників, які чудово поєднують у собі вишуканий мінімалізм із приголомшливим звучанням. Виготовлені з литого алюмінію з додаванням титану, підданого піскоструминній обробці, що контрастує з чорним деталюванням, навушники SPACE ONE приваблюють надійністю та елегантністю, притаманними сімейству Porsche Design.

Спеціально налаштована система активного шумоподавлення від KEF усуває зовнішні шуми, не торкаючись важливих нюансів і деталей, що оживляють музику, зберігаючи чіткі високі і багаті середні тони і щільні баси, що дозволяє отримувати справжню насолоду від музики. Високоточні звукові технології, застосовані у всіх компонентах навушників, роблять звук яскравим, одночасно наділяючи його чіткістю та об'ємністю, що створює ефект присутності. Виготовлені з м'якого і дихального спіненого матеріалу з ефектом пам'яті, чашки навушників блокують зовнішні шуми, створюючи ідеальні умови для прослуховування, навіть коли ви в дорозі.

Модель оснащена 40 мм неодимовими приводами, налаштованими інженерами KEF, які в поєднанні з великим 20 мм неодимовим магнітом і легкою звуковою котушкою CCAW (покритий міддю алюмінієвий дріт) ідеально підходять для створення чітких ВЧ, багатих СЧ і щільних басів.

М'який, стійкий до впливу поту обід із підкладкою зі шкірозамінника та чашки навушників дозволяють комфортно насолоджуватися музикою навіть у далеких поїздках.

Алюмінієвий обід м'яко і надійно кріпиться навколо вух і створює суцільне ущільнення, що блокує зовнішні шуми.

Систему активного шумоподавлення можна вмикати та вимикати за необхідністю, щоб бути в курсі того, що відбувається навколо.

При повній зарядці батареї розміру ААА вистачає на 50 годин відтворення, навіть якщо активована система активного шумоподавлення.

Кубки навушників SPACE ONE, що легко складаються, ідеально поміщаються в сумки і навіть кишені крісел.

Напишіть відгук

Навушники KEF SPACE ONE TITANIUM

Легкі, міцні та надзвичайно зручні високоякісні навушники M500 призначені для людей, які серйозно відносяться до звуку.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ