Навушники Yamaha EPH-M200
Навушники Yamaha EPH-M200 Навушники Yamaha EPH-M200 Навушники Yamaha EPH-M200

Знятий з виробництва

Навушники Yamaha EPH-M200

  • ID товару: 2536

Новий товар

Перші у світі навушники-вкладиші зі звуковими трубками з бета-титану.
Насичене природне звучання як наслідок застосування революційних технологій.
Зручність і проста красива форма роблять музику ближче, ніж будь-коли раніше.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис


Оцініть звук по-новому.

Перші у світі навушники-вкладиші зі звуковими трубками з бета-титану.
Насичене природне звучання як наслідок застосування революційних технологій.
Зручність і проста красива форма роблять музику ближче, ніж будь-коли раніше.

− Коли музика робить життя щасливішим −

Це нове звучання навушників-вкладишів.


Щільне прилягання покращує звукоізоляцію, робить низькі частоти глибшими, підвищує чіткість та деталізацію високих частот:
Звукові трубки з бета-титану забезпечують ідеальне припасування навушників-вкладишів до вух завдяки спеціальним прорізам, які виконані високоточним лазером і дозволяють трубкам згинатися за формою слухового каналу. Тому, незважаючи на наявність великих 15-мм динаміків, навушники зручно підходять до вух різних розмірів. Крім того, за рахунок покращення звукоізоляції ці навушники забезпечують добре збалансований бас без витоків звуку. Жорсткість трубки зменшує резонанс у вухах, і її форма підтримується навіть усередині вух, що унеможливлює погіршення якості звучання, яке може статися у звичайних навушниках через зміну форми вушних вкладишів. Бета-титанова звукова трубка приносить задоволення чистим і деталізованим звучанням високих частот.

Розроблений великий 15-мм динамік для отримання динамічного звучання з високою роздільною здатністю:
У динаміці спеціально розробленому для EPH-M200 використовується потужний неодимовий магніт. Крім того, у діафрагмі застосовується унікальна технологія дотичних країв від Yamaha. Це поєднання, жорсткості, гнучкості та унікальної форми забезпечує оптимальне переміщення діафрагми, завдяки чому EPH-M200 винятково потужно відтворює низькі частоти поряд з природними та деталізованими високими.

Корпус виготовляється з PC-ABS — матеріалу, який, об'єднуючи полікарбонат і пластик ABS для підвищення жорсткості, сприяє зменшенню резонансу, створюваного у вусі внутрішньою поверхнею корпусу. Крім того, конструкція корпусу оптимізує опір потоку при роботі діафрагми завдяки наявності двох акустичних портів, що виконують функцію отворів повітря. Такий корпус забезпечує точне та збалансоване відтворення басу.

Розробники EPH-M200 прагнули досягти не просто чудових звукових параметрів: наголос було зроблено і на досягнення реалістичності «живого» виконання. Створені з урахуванням досвіду нашої компанії у сфері виробництва музичних інструментів ці навушники налаштовувалися людьми з бездоганним музичним слухом. Результат — насичене деталізоване звучання, що дозволяє чітко почути не лише партії кожного інструменту, а й кожну ноту.

Інженери Yamaha спеціально розробили для EPH-M200 вушні вкладиші, покликані максимально підвищити ефективність звукових трубок з бета-титану. За рахунок використання для виготовлення деталей, суміжних з бета-титановими звуковими трубками, матеріалу на основі силікону, що володіє гнучкістю та середньою твердістю, досягнута висока еластичність, що забезпечує щільне прилягання вушних вкладишів, вставлених у слухові канали. Крім того, синергетична взаємодія з бета-титановими звуковими трубками, які довші за звичайні, запобігає деформації кінчиків вкладишів, що вставляються у вуха. В результаті досягається чудова припасування, що дозволяє користувачам (включаючи тих, у кого маленькі вуха) носити вкладиші на розмір менше звичайного. При цьому виключно високі якості з'єднання цих різнорідних поверхонь запобігають погіршенню якості звучання через витік звуку.

На додаток до вкладень стандартних розмірів S, M і L, що додаються, до навушників EPH-M200 додаються вкладиші розмірів SS і LL. Усі розміри гарантують надзвичайно зручне носіння навушників. Форма вкладок різних розмірів оптимізована шляхом корекції відношення діаметра до висоти. Вкладиші можна вставляти глибоко у вушний канал, чим досягається зручне щільне підганяння, завдяки якому навушники не випадають навіть при швидкій ходьбі або занятті спортом. Звичайно, також зводиться до мінімуму витік звуку, що дуже важливо під час прослуховування музики у громадських місцях (наприклад, у поїзді).

Оснащені пультом дистанційного керування та мікрофоном для управління та зв'язку. Сумісні з iPhone, iPod, iPad та іншими пристроями:
Кабель довжиною 1,2 метра має пульт дистанційного керування з мікрофоном сумісний із iPhone/iPod/iPad, який можна використовувати для вибору треків та регулювання гучності, а також для мовного зв'язку. Зручність і простота пульта дистанційного керування з мікрофоном означають, що плеєр можна не виймати з кишені або сумки.

Поверхня кабелю виконана рифленою зниження тертя.
Це не тільки зменшує ступінь заплутування кабелю, а й сприяє підвищенню якості звучання за рахунок зменшення шуму, зумовленого тертям кабелю. Можливість від'єднання навушників від кабелю з пультом дистанційного керування для спрощення перенесення.

Корпус із плавними обводами не має зайвих декоративних елементів, відбиваючи просту концепцію дизайну, доповнену лише широко відомим логотипом Yamaha у вигляді трьох схрещених камертонів. Оздоблення радує око та дає відчуття загальної добротності виготовлення. Можна вибрати найкращий колір із трьох передбачених в асортименті.

Фахівці компанії Yamaha приділили найпильнішу увагу навіть найдрібнішим деталям дизайну EPH-M200, погодивши колір пульта дистанційного керування та кабелю з кольором корпусу в трьох варіантах колірних рішень. Стильно насолоджуйтесь музикою завдяки навушникам, які можна носити як декоративний елемент одягу.

До EPH-M200 додається футляр для перенесення, виготовлений із текстурного матеріалу, на якому не залишається відбитків пальців. Проста форма футляра дозволяє акуратно та зручно зберігати навушники у сумці, коли ви ними не користуєтеся або під час поїздки.

Тип динаміка: Динамічні, закриті

Динамік: Φ 15 мм

Імпеданс: 28 Ом

Максимальна вхідна потужність: 30 мВт

Рівень звукового тиску: 106 дБ

Діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 20 кГц

Вага (з кабелем): 19,2 г

Довжина кабелю: 1,2 м

З'єднання: L-подібний стереофонічний міні-штекер діаметром 3,5 мм, стереофонічний штекер діаметром 6,3 мм

Колірне виконання: Чорний, білий, червоний

Комплект поставки: Захисний футляр для перенесення, кабель довжиною 1,2 м з вбудованим пультом дистанційного керування/мікрофоном, позолочений перехідник діаметром 6,3 мм, вушні вкладиші п'яти розмірів

Напишіть відгук

Навушники Yamaha EPH-M200

Перші у світі навушники-вкладиші зі звуковими трубками з бета-титану.
Насичене природне звучання як наслідок застосування революційних технологій.
Зручність і проста красива форма роблять музику ближче, ніж будь-коли раніше.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ