Навушники Yamaha EPH-M200
Навушники Yamaha EPH-M200 Навушники Yamaha EPH-M200 Навушники Yamaha EPH-M200

Знятий з виробництва

Навушники Yamaha EPH-M100

  • ID товару: 2538

Новий товар

Перші у світі навушники-вкладиші зі звуковими трубками з бета-титану.
Насичене природне звучання як наслідок застосування революційних технологій.
Зручність і проста красива форма роблять музику ближче, ніж будь-коли раніше.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Високоякісна конструкція, в якій реалізовано підбір вушних вкладишів та насичене відтворення басу:
Корпуси виготовляються з PC-ABS - матеріалу, який, поєднуючи в собі полікарбонат і пластик ABS для підвищення жорсткості, сприяє зменшенню резонансу, що створюється у вусі внутрішньою поверхнею корпусу. Крім того, конструкція корпусу оптимізує опір потоку при роботі діафрагми завдяки наявності двох акустичних портів, що виконують функцію отворів повітря. Такий корпус забезпечує точне та збалансоване відтворення басу. Крім того, звукові трубки та вушні вкладиші із силіконового матеріалу двох типів збільшують щільність фіксації в слуховому каналі та роблять носіння навушників зручнішим. Завдяки відмінним звукоізолюючим властивостям EPH-M100 виключається погіршення якості звучання через витік звуку. Продумана конструкція цих навушників характеризується прискіпливою увагою до деталей, які відбилися у всіх компонентах, яких залежить якість звуковоспроизведения.

Великий 15-мм динамік для отримання динамічного звучання з високою роздільною здатністю:
Навушники EPH-M100 оснащені тим самим динаміком з потужним неодимовим магнітом, що й у моделі класу high-end EPH-M200.
Крім того, у діафрагмі застосовується унікальна технологія дотичних країв від Yamaha. Закладене в ній поєднання, жорсткості, гнучкості та унікальної форми забезпечує оптимальне переміщення діафрагми на заданій гучності та оптимальну площу вібруючої ділянки, завдяки чому EPH-M100 виключно потужно відтворюють низькі частоти поряд із природними та деталізованими високими.

Ексклюзивне точне налаштування від Yamaha - всесвітньо відомого виробника музичних інструментів:
Розробники EPH-M100 прагнули досягти не просто чудових звукових параметрів: наголос було зроблено і на досягнення реалістичності «живого» виконання. Створені з урахуванням досвіду нашої компанії у сфері виробництва музичних інструментів ці навушники налаштовувалися людьми з бездоганним музичним слухом. Результат — насичене деталізоване звучання, що дозволяє чітко почути не лише партії кожного інструменту, а й кожну ноту.

Вушні вкладки навушників EPH-M100 виготовляються із силіконового матеріалу двох типів – твердого та м'якого. Секція проходження звуку, в якій використовується твердий силікон, поєднує гнучкість і жорсткість за рахунок рифлення. Вона зберігає форму навіть тоді, коли вкладиші вставляються у вушні канали, і ідеально прилягає формою каналу. Вушні вкладиші не тільки забезпечують зручність припасування, але й запобігають погіршенню якості звучання через витік звуку.

На додаток до вкладень стандартних розмірів S, M і L, що зазвичай додаються, до навушників EPH-M100 додаються вкладиші розмірів SS і LL. Усі розміри гарантують надзвичайно зручне носіння навушників. Форма вкладок різних розмірів оптимізована шляхом корекції відношення діаметра до висоти. Вкладиші можна вставляти глибоко у вушний канал, чим досягається зручне щільне підганяння, завдяки якому навушники не випадають навіть при швидкій ходьбі або занятті спортом. Звичайно, також зводиться до мінімуму витік звуку, що дуже важливо під час прослуховування музики у громадських місцях (наприклад, у поїзді).

Оснащені пультом дистанційного керування та мікрофоном для управління та зв'язку. Сумісні з iPhone, iPod, iPad та іншими пристроями:
Кабель довжиною 1,2 метра має пульт дистанційного керування з мікрофоном сумісний із iPhone/iPod/iPad, який можна використовувати для вибору треків та регулювання гучності, а також для мовного зв'язку. Зручність і простота пульта дистанційного керування з мікрофоном означають, що плеєр можна не виймати з кишені або сумки.

Корпус із плавними обводами не має зайвих декоративних елементів, відбиваючи просту концепцію дизайну, доповнену лише широко відомим логотипом Yamaha у вигляді трьох схрещених камертонів. Незабарвлені поліровані ділянки поверхні елегантні та стійкі до подряпин. Можна вибрати найкращий колір з трьох представлених в асортименті.

До EPH-M100 додається футляр для перенесення, виготовлений із текстурного матеріалу, на якому не залишається відбитків пальців. Проста форма футляра дозволяє акуратно та зручно зберігати навушники у сумці, коли ви ними не користуєтеся або під час поїздки.

Тип динаміка: Динамічні, закриті

Динамік: Φ 15 мм

Імпеданс: 28 Ом

Максимальна вхідна потужність: 30 мВт

Рівень звукового тиску: 106 дБ

Діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 20 кГц

Вага (з кабелем): 19.1 г

Довжина кабелю: 1.2 м

З'єднання: L-подібний стереофонічний міні-штекер діаметром 3,5 мм, стереофонічний штекер діаметром 6,3 мм

Колірне виконання: Синій, чорний, білий

Напишіть відгук

Навушники Yamaha EPH-M100

Перші у світі навушники-вкладиші зі звуковими трубками з бета-титану.
Насичене природне звучання як наслідок застосування революційних технологій.
Зручність і проста красива форма роблять музику ближче, ніж будь-коли раніше.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ