Навушники Yamaha EPH-52
Навушники Yamaha EPH-52 Навушники Yamaha EPH-52 Навушники Yamaha EPH-52

Знятий з виробництва

Навушники Yamaha EPH-52

  • ID товару: 2542

Новий товар

Елегантний дизайн та природне відтворення партій музичних інструментів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Фахівці фірми Yamaha розробили корпус моделей серії EPH-52 таким чином, щоб гучномовець та звуковий канал розташовувалися на одній лінії і звук із гучномовця проектувався прямо на барабанну перетинку. Для зменшення небажаних резонансів, що забруднюють звучання, застосовані матеріали різного ступеня твердості — ABS (акрилонітрил-бутадієн-стирол) у передній та полікарбонатний ABS у задній секції корпусу. Для підвищення точності відтворення звуку в даній серії застосовуються навушники дуже високого класу, у яких зовнішня частина гучномовця оброблена марганцевим сплавом з відмінними властивостями, що демпфують, а конструкція корпусу також сприяє гасіння вібрацій. Крім того, для придушення небажаних піків у високочастотному регістрі в навушник вбудовано звукову трубку. Бас при цьому звучить по-справжньому пружно, що робить прослуховування приємнішим, а верхній регістр відтворюється дуже чітко: помітні всі аспекти інструментальних партій.

У моделях серії EPH-52 використовується спеціальний сплав, що складається переважно з марганцю. Цей сплав сам собою поглинає вібрації у широкому діапазоні частот. Оскільки це немагнітний матеріал, він, значно підвищуючи ефективність віброгасіння, не впливає на магніт гучномовця.

Спеціально розроблені 8-мм гучномовець та діафрагма, що формується за високоточною технологією дотичних кромок:
Гучномовець, нещодавно розроблений фірмою Yamaha, містить потужний неодимовий магніт. Крім того, діафрагма розроблена за високоточним принципом дотичних кромок; форма кромки та площа поверхні купольної вібруючої секції такі, що забезпечується оптимальне переміщення діафрагми відповідно до рівня гучності при відтворенні. В результаті компактні навушники відтворюють широкий спектр частот, забезпечуючи потужний звук.

Рифлені вушні вкладиші, що забезпечують чудове припасування та високу якість звучання:
Вушні вкладиші виготовляються із силіконового матеріалу двох типів – твердого та м'якого. Секція проходження звуку, в якій використовується твердий силікон, поєднує гнучкість і міцність за рахунок рифлення. Вона зберігає форму навіть тоді, коли вкладиші вставляються у вушні канали, і ідеально прилягає формою каналу. Вушні вкладиші не тільки забезпечують зручність припасування, але й запобігають погіршенню якості звучання через витік звуку.

Конструкція корпусу, крім інших своїх переваг, оптимізує опір потоку при роботі діафрагми завдяки наявності акустичного порту, що виконує функцію отвору повітря. Такий корпус забезпечує точне та збалансоване відтворення басу.

Характерною особливістю серії EPH-52 є простий дизайн, єдиним декоративним елементом якого є відомий логотип Yamaha у вигляді трьох схрещених камертонів на зовнішній плоскій стороні корпусів. Кожна модель має елегантне глянсове оздоблення, що робить ці навушники бажаним та вишуканим придбанням, яке прослужить вам не один рік. На вибір передбачено три привабливі колірні рішення.

Тип динаміка: Динамічні, закриті

Динамік: 8,5 мм

Імпеданс: 16 Ом

Максимальна вхідна потужність: 30 мВт

Рівень звукового тиску: 96 дБ

Діапазон відтворюваних частот: 20 Гц – 40 кГц

Вага (з кабелем): 12.5 г

Довжина кабелю: 1,2 м

З'єднання: 3,5-мм L-подібний стереофонічний міні-штекер

Колірне виконання: титан, золотисті, червоні

Напишіть відгук

Навушники Yamaha EPH-52

Елегантний дизайн та природне відтворення партій музичних інструментів.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ