Навушники Klipsch KG-100
Навушники Klipsch KG-100 Навушники Klipsch KG-100

Навушники Klipsch Reference ON-EAR Bluetooth

  • ID товару: 3022

Новий товар

Класи Hi-Fi, Bluetooth, провідні/бездротові, закриті, колір: чорний, внутрішньоканальні, кріплення: оголов'я, мікрофон, mini-jack (3.5 мм), 32 Ом, 20 Гц - 20 кГц, 110 дБ, 232 г.

Більше деталей

9 082 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники Klipsch Reference On-Ear однаково якісно здатні передавати звуки від аудіосистем, стаціонарних комп'ютерів чи професійного музичного обладнання. Дана модель представляє користувачам можливість насолодитися абсолютно новою якістю звуку, не обмежуючи кількість інструментів, що одночасно грають у мелодії.

Klipsch Reference On-Ear Bluetooth – це бездротова версія знаменитої серії навушників Reference, яка має вбудований мікрофон та зручну панель керування на чаші навушників. Дані навушники дозволять прослуховувати музику до 20 годин без заряджання, а якщо акумулятор розрядиться - можна підключити їх за допомогою кабелю mini-jack.

Klipsch Reference On-Ear Bluetooth виконані з якісних матеріалів, які надають навушникам вишуканий та стильний зовнішній вигляд. Великі та м'які амбушюри не викликають дискомфорту навіть при тривалому прослуховуванні, а конструкція типу "слайдер" дозволяє без зусиль підігнати розмір навушників.

Підтримка AptX та AAC Klipsch Reference On-Ear Bluetooth гарантують високу якість звуку завдяки підтримці кодека AptX, який забезпечує якість звучання, що можна порівняти з дротовим підключенням. У навушниках застосовані високоякісні динамічні випромінювачі діаметр яких дорівнює 40 мм, а максимальна потужність навушників становить 100 мВт.

Лаконічний дизайн втілився у міцній та довговічній конструкції. Силові елементи оголов'я приховані, але береш ці навушники до рук, і розумієш, наскільки вони надійні. Завдяки бездротовому інтерфейсу Bluetooth® з кодеками aptX® and AAC навушники звучать не гірше, ніж їх дротовий «собрат» - Klipsch Reference On-Ear. При необхідності можливе підключення знімним кабелем 1,2 м, стійким до скручування. Амбушюри щільно, але м'яко і рівномірно прилягають до вушних раковин. Ви не помітите, як проведете у навушниках кілька годин. Тим більше без проводів.

Заряд акумулятора накладних навушників Klipsch Reference On-Ear Bluetooth вистачає майже на добу безперервного прослуховування музики. Весь цей час користувач може безтурботно насолоджуватися улюбленими треками, не згадуючи необхідність підключення навушників до мережі і не плутаючись у проводах. Втім, продовжити задоволення може і батарея пристрою відтворення звуку (плеєра, смартфона, планшета тощо), з'єднати навушники, з яким можна через кабель, що йде в комплекті.

Завдяки технологіям aptX та AAC навушники звучать соковито та чарівно незалежно від типу підключення. М'які амбушури щільно прилягають до вух, забезпечуючи гарну ізоляцію. Оголов'я регулюється відповідно до анатомічних особливостей голови користувача. Навіть багатогодинне прослуховування може виявитись непомітним — настільки якісно виконана кожна деталь.

На одній із чашок Klipsch Reference On-Ear Bluetooth знаходиться трикнопковий блок керування плеєром та вбудований мікрофон, за допомогою якого навушники можна використовувати як гарнітуру. Ті ж функції має контролер, впаяний у провід.

Навушники Klipsch Reference мають опуклу форму, завдяки якій зручно розташовуються на вухах. Ергономічний дизайн та мінімалістичний стиль вигідно підкреслюють індивідуальність моделі. Крім зручної форми, навушники Reference On-Ear оснащені різними системами фільтрації перешкод і зайвих шумів.

Складна конструкція дозволяє брати навушники із собою у подорожі та відрядження. Жорсткий кейс, що в комплекті, вбереже пристрій від випадкових ударів.

Загальні

Призначення: класу Hi-Fi
Колір: Чорний
Підключення: дротові + бездротові
Країна (Головний офіс): США
Акустичне оформлення: закриті
Конструкція: накладні
Кріплення: оголов'я (дугове)
Функції/можливості: мікрофон, складана конструкція

Входи

Роз'єм підключення: Mini jack 3.5 мм
Форма роз'єму: прямий
Позолочені роз'єми: так

Кабель

Довжина кабеля: 1,2 м

Безпровідні навушники

Версія Bluetooth: 4.0
Тривалість роботи від акумуляторів: 20 год
Тип елементів живлення: власний Li-Ion 400 мАг

Характеристики

Опір: 32 Ом
Чутливість: 110 дБ
мін. частота відтворення: 20 Гц
Макс. частота відтворення: 20 кГц
Вага: 231 г
Діаметр мембрани: 40 мм
Максимальна вхідна потужність: 100 мВт

Комплект поставки

Чохол/футляр у комплекті: футляр

Напишіть відгук

Навушники Klipsch Reference ON-EAR Bluetooth

Класи Hi-Fi, Bluetooth, провідні/бездротові, закриті, колір: чорний, внутрішньоканальні, кріплення: оголов'я, мікрофон, mini-jack (3.5 мм), 32 Ом, 20 Гц - 20 кГц, 110 дБ, 232 г.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ