Навушники Klipsch Status Over-EAR
Навушники Klipsch Status Over-EAR Навушники Klipsch Status Over-EAR

Навушники Klipsch Status Over-EAR White

  • ID товару: 3040
  • Артикул: K1016534

K1016534

Новий товар

Klipsch STATUS Over-Ear Headphones - Закриті навушники преміум класу з неперевершеним звучанням та стилем. У комплекті 2 кабелі: із вбудованим 3-кнопковим пультом та мікрофоном та стандартний аудіо кабель. Доступні в білому кольорі.

Більше деталей

4 940 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У навушниках Klipsch Status використані найновіші матеріали, що практично не піддаються руйнуванню, з акцентами з високоякісної шкіри для більшого комфорту, що поряд з 60-річним досвідом компанії Klipsch у розробці акустичних технологій, дозволяє навушникам Status відповідати Вашому стилю з якістю музики.

Створені із міцного Grilamid TR® матеріалу, який використовується у виробництві окулярів, навушники Status відповідають канонам моди та розкоші. Використання Grilamid TR® забезпечує ультра міцну конструкцію навушників.

Глянцеве покриття з найтоншими проблисками світла, що відбивається, довершує створення шикарного елітного виробу, яке виглядає так само добре, як і звучить.

Комфорт та ергономіка.

Форма навушників оптимізована для найбільшого комфорту та надійної фіксації на голові.

Удосконалена архітектура чашки та її обертання забезпечують максимально зручне розміщення навушника та щільне прилягання навколо вуха. Амбушюри виконані з піни з пам'яттю, що продовжує термін експлуатації виробу, створює додатковий комфорт та відмінну шумоізоляцію.

2 знімних тканинних кабелів, подібних до тих, що використовуються в Hi-Fi системах преміум-класу, дозволяють підключатися до будь-якого пристрою з роз'ємом 3,5мм, а також відрізняються гнучкістю і функціональністю.

3-кнопковий пульт керування з вбудованим мікрофоном – це можливість повного керування Вашою музикою та дзвінками з пристроями iPhone, iPod touch and iPod.

Комплектація: захисний чохол, перехідник 1/4” джек, авіа-адаптер, 2 тканинні кабелі: стандартний аудіокабель та кабель з 3 кнопками управління + мікрофон

Технічні характеристики:

Тип: Головні Over-Ear навушники

Частотний діапазон: 16 Гц-23 кГц

Чутливість: 110 дБ

Опір: 32 Ом

Динаміки: з динамічною рухомою котушкою 40-мм

Пульт керування: мікрофон +3 кнопки керування

Тип вхідного з'єднання: 3,5 мм

Вага: 328 грам

Напишіть відгук

Навушники Klipsch Status Over-EAR White

Klipsch STATUS Over-Ear Headphones - Закриті навушники преміум класу з неперевершеним звучанням та стилем. У комплекті 2 кабелі: із вбудованим 3-кнопковим пультом та мікрофоном та стандартний аудіо кабель. Доступні в білому кольорі.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ