Monitor Audio Radius 45
Monitor Audio Radius 45 Monitor Audio Radius 45 Monitor Audio Radius 45

Знятий з виробництва
  • ID товару: 2841

Новий товар

Monitor Audio Radius HD R45HD Black – мініатюрна акустична система кубічної форми – втілення інноваційного підходу у серії Radius.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система Monitor Audio Radius 45

Monitor Audio Radius HD R45HD Black – мініатюрна акустична система кубічної форми – втілення інноваційного підходу у серії Radius. Габарити корпусу можуть поставити під сумнів можливості цієї колонки, проте вона, оснащена 75-мм СЧ/НЧ-динаміком MMP2® і 19-мм твітером C-CAM, що випромінює назад, немов за помахом чарівної палички демонструє вражаючу чистоту в середньочастотному діапазоні і об'ємність верхів.

Модель Monitor Audio Radius HD R45HD ідеально підходить для створення комфортного неяскравого звучання у всьому будинку або – у поєднанні із сабвуфером Radius 380 – вибухового стереозвуку у складі ультракомпактної аудіосистеми. У невеликій кімнаті Radius 45 непогано справляється з просторовим звучанням.

Передбачено ј-дюймове різьблення для кріплення до стіни, що використовується в поєднанні з опціональним кронштейном MASM або будь-яким стандартним кронштейном настінним. Як альтернативу Monitor Audio Radius HD R45HD можна встановити на одну з підлогових стійок Radius, які оснащені вбудованими роз'ємами, розташованими на рівні підлоги та повністю приховують акустичні кабелі.

Вага: 1 кг (одної колонки)
Габарити (Ш х В х Г): 100 x 100 x 100 мм

Напишіть відгук

Monitor Audio Radius 45

Monitor Audio Radius HD R45HD Black – мініатюрна акустична система кубічної форми – втілення інноваційного підходу у серії Radius.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ