Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White
Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White

Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White

  • ID товару: 29961

Новий товар

Настінна АС, пасивна, 2.5 смуги, з фазоінвертором, річок. потужність підсилювача: 30 - 150 Вт, діапазон частот: 70 Hz - 30000 Hz, чутливість: 89 дБ, розміри: 285 х 482 х 128 мм, вага: 9.1 кг

Більше деталей

39 285 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Настінні колонки OPTICON LCR MK2, найменші в серії OPTICON MK2, можуть використовуватися як лівий, центральний або правий гучномовець - звідси і скорочення LCR (Left, Centre, Right). OPTICON LCR MK2 чудово підходять на роль настінних сателітних колонок у системах об'ємного звуку. Їх можна використовувати різними способами - у традиційних стереосистемах, в ТБ аудіо або в багатоканальному домашньому театрі.

Надзвичайно важливий момент серії OPTICON MK2 – те, що вони повністю виробляються в Данії, як і оригінальна серія OPTICON. Вся серія випускається на власній фабриці з компонентів, які компанія виробляє самостійно, або відбирає у кращих спеціалізованих виробників.

SMC
Магнітна система вуфера OPTICON LCR MK2 складається з великого феритового кільця, що оточує полюсний наконечник, повністю виконаний з фірмового м'якого магнітного компаунду SMC. Полюсний наконечник та феритовий магніт, закріплені між металевими панелями спереду та ззаду, створюють необхідне магнітне поле для звукової котушки.

М'який магнітний компаунд (SMC) – магнітні гранули зі спеціальним покриттям. Цьому матеріалу можна надавати практично будь-яку форму і він має безліч переваг для використання в магнітних системах динаміків. Незвичайне поєднання дуже високої магнітної проникності та вкрай низької електропровідності - саме те, що потрібно магнітним системам динаміків для суттєвого зниження електроакустичних спотворень.

SMC переважно служить для мінімізації вихрових струмів у полюсному наконечнику. SMC також підвищує лінійність усередині магнітної системи та зменшує магнітний гістерезис. Всі ці властивості SMC дозволяють значно зменшити фарбування та втрату музичних деталей.

М'якокупальний твітер
Новий унікальний м'якокупальний твітер 29 мм, успадкований від серії CALLISTO, має серйозні переваги в порівнянні з твітерами оригінальної серії OPTICON. Начебто незначне збільшення діаметра з 28 до 29 мм дозволило значно збільшити площу випромінювання дифузора, завдяки чому зменшилися спотворення, підвищилася потужність, що підводиться, і розширився діапазон в нижній частині акустичного спектру.

Використання однакових 29-міліметрових м'якокупольних твітерів у всіх моделях серії OPTICON MK2 забезпечує однорідність звучання та сталість характеристик розсіювання. М'якокупольний твітер серії МК2 дозволяє використовувати частоти кросовера до 2 кГц без небезпеки викликати спотворення або вийти за обмеження за потужністю, що підводиться.

Гібридний твітер
В OPTICON LCR MK2 використовується новий гібридний твітер, в якому м'якокупальний твітер 29 мм поєднується з фірмовим стрічковим динаміком 17 х 45 мм. Обидва динаміки встановлені на литій алюмінієвій панелі, оптимізованої для керованого розсіювання.

Стрічковий динамік працює, починаючи з частоти 10 кГц і вище, ефективно перекриваючи ту область, де випромінювання купольного твітера стає більш спрямованим. Стрічковий елемент розширює частотний діапазон системи до 30 кГц і значно розширює область горизонтального розсіювання високих частот.

Новий гібридний твітер забезпечує чистоту, швидкість та динаміку купольного твітера з найвищим рівнем детальності та витонченості стрічкових динаміків.

Розміщення гібридного твітера між двома рознесеними басовими динаміками пояснюється насамперед тим, що в цьому випадку модуль твітера знаходиться на типовій висоті вуха слухача, що сидить. Крім того, рознесені вуфери забезпечують плавнішу віддачу по низах у всьому приміщенні в цілому.

Вуфер
Центральний гучномовець OPTICON LCR MK2 оснащений фірмовим SMC вуфером 6.5" для низьких та середніх частот.

Кожен компонент вуферів DALI ретельно підбирається, виходячи з їхнього позитивного вкладу в покращення звучання. Дифузори фірмових кольорів DALI, виконані із суміші паперової пульпи та деревних волокон, забезпечують мінімальний рівень резонансів. Вони встановлені на гумових підвісах, вибраних за їхню м'якість і гнучкість, завдяки чому досягається вільний рух з мінімальним демпфуванням в області низьких частот.

Шасі кожного динаміка виконані з литого алюмінію. Вони мають високу жорсткість, низький рівень резонансів і мало впливають на внутрішню магнітну систему. Механічна конструкція шасі спеціально виконана так, щоб створювати мінімум перешкод для руху повітря та водночас забезпечувати надміцне механічне кріплення з корпусом колонок.

Магнітна система вуфера OPTICON LCR MK2 складається з великого феритового кільця, що оточує полюсний наконечник, повністю виконаний з фірмового м'якого магнітного компаунду SMC. Полюсний наконечник і феритовий магніт, закріплені між металевими панелями спереду та ззаду, створюють необхідне магнітне поле звукової котушки.

Динаміки спроектовані відповідно до принципів DALI: мінімум втрат, мінімум спотворень та мінімум фарбування. Ідеальний динамік відтворює тільки те, що вимагає підсилювач, нічого не додаючи і нічого не забираючи, і компанія DALI прагне наблизитись до цього ідеалу настільки близько, наскільки це можливо.

Корпус
Усі найкращі технології серії OPTICON MK2 поєднуються у вузькопрофільних настінних колонках OPTICON LCR MK2, призначених для озвучування лівого, центрального чи правого каналів. Два стратегічно розташовані шпонкові пази на задній панелі забезпечують просте встановлення у вертикальному або горизонтальному положенні. Більше того, можна повернути навіть логотип DALI на грилі!

Конструкція корпусу OPTICON LCR MK2 забезпечує підвищену жорсткість та мінімум резонансів. Передня панель завтовшки 25 мм забезпечує масивну жорстку основу для динаміків. Додаткові внутрішні зв'язки ще більше підвищують жорсткість і повністю усувають резонанси панелі.

Всі моделі серії OPTICON MK2 повністю виготовляються в Данії. Власний деревообробний цех виконує всі операції з розкривання та збирання корпусу з ДВП. Фінальне тестування та контроль якості також здійснюється на власній складальній лінії.

Подвійні звужені порти фазоінвертора, що нагадують поштову скриньку, спрямовані вперед, що дозволяє без проблем встановлювати OPTICON LCR MK2 всередині тих чи інших меблів. Для центрального гучномовця розширення портів менш критично, оскільки вся система в першу чергу призначена для відтворення голосу. Такий підхід забезпечує більше компактності та не впливає при цьому на характеристики.

Технічні характеристики:

  • Акустичне оформлення: фазоінвертор
  • Діапазон частот: 70 Гц – 30 кГц (+/- 3 дБ)
  • Драйвери:
  • НЧ-динамік 6½" з дифузором з паперово-деревної маси, магнітна система SMC
  • ВЧ-секція твітер 29 мм з м'яким тканинним куполом і стрічковий твітер 17 х 45 мм
  • Опір: 4 Ом
  • Чутливість: 89 дБ
  • Частота кросовера: 2800 Гц/14 кГц
  • Максимальний звуковий тиск: 109 дБ
  • Частота налаштування фазоінвертора: 45 Гц
  • Рекомендована потужність підсилювача: 30 – 150 Вт
  • Відстань до стіни, що рекомендується: 0-10 см
  • Розміри (Ш х В х Г): 285 х 482 х 128 мм
  • Вага: 9.1 кг
 
Характеристики
БрендDALI
МодельOpticon LCR MK2
ТипПасивна акустика
Тип колонкиНавісна
Рекомендована потужність підсилювача30-150 Вт
Максимальний звуковий тиск109 дБ
Частотний діапазон70 Гц – 30 кГц
Імпеданс4 Ом
ДинамікиНЧ-динамік 6,5 дюйма з дифузором з паперово-деревної маси, магнітна система SMC ВЧ-секція твітер 29 мм з м'яким тканинним куполом і стрічковий твітер 17 х 45 мм
Чутливість89 дБ
Частота кросовера2800 Гц/14 кГц
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірSatin White
Розміри (Ш х В х Г), мм285 x 482 x 128 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Акустичне оформленняФазоінвертор
Вага9,1 кг

Напишіть відгук

Фронтальна акустика настінна DALI Opticon LCR MK2 Satin White
Настінна АС, пасивна, 2.5 смуги, з фазоінвертором, річок. потужність підсилювача: 30 - 150 Вт, діапазон частот: 70 Hz - 30000 Hz, чутливість: 89 дБ, розміри: 285 х 482 х 128 мм, вага: 9.1 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ