Навушники FIIO FH5s Black
Навушники FIIO FH5s Black Навушники FIIO FH5s Black Навушники FIIO FH5s Black Навушники FIIO FH5s Black Навушники FIIO FH5s Black

Навушники FIIO FH5s Black

  • ID товару: 26026
  • Артикул: 5570081

5570081

Новий товар

FiiO FH5s – це не просто оновлення моделі FIIO FH5. Звук тепер забезпечений гібридною технологією. І на відміну від попередників, це два динамічні та два арматурні випромінювачі. Більше того, оновили кабель – тепер він має власну систему змінних штекерів. А як вишенька на торті — тумблери для тюнінгу звуку.

Більше деталей

12 900 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

FiiO FH5s, як можна подумати за назвою, просто оновлення моделі FIIO FH5 . Але не все так просто. Один виробник, одна модель, і навіть та ж кількість драйверів. Що може бути інакше? Підхід. Оновлення торкнулося чи не всього. Наприклад, звук тепер забезпечений гібридною технологією. Але, на відміну від попередників, це два динамічні і два арматурні випромінювачі. Більше того, оновили кабель – тепер він має власну систему змінних штекерів. А як вишенька на торті — тумблери для тюнінгу звуку. Але про все по порядку.

Гібридна конструкція. На зміну класичному гібридному дизайну з трьох арматурних та одного динамічного випромінювача прийшла схема 2 х 2. Пара динамічних та пара арматурних. За СЧ тепер відповідає динамічний драйвер. Завдяки цьому, по-перше, досягається більш реалістична та природна передача частот. По-друге, таким чином вдалося органічно узгодити динамічні випромінювачі з арматурними. У результаті навушники здатні передавати ще ширший діапазон частот. А також точніше будують сцену.

Динамічні випромінювачі. FiiO FH5s використовує кілька динамічних випромінювачів. Перший – це вуфер. Він є драйвером Тесла третього покоління. Випромінювач використовує магніти N52, які дають напруженість магнітного поля 1,5 Тл. Мембрана, у свою чергу, виконана у вигляді 12-мм берилієвого бані. Це забезпечує високу жорсткість та стійкість до резонансів при малій вазі. Для легкого та рівномірного ходу драйвер використовує спеціальний підвіс. Він виконаний із поліуретанового полімеру. У результаті він здатний прокачувати значний об'єм повітря, створюючи вагомий та щільний бас.

Другий випромінювач має 6-мм мембрану з берилієвим покриттям. Маючи більший розмір діафрагми, ніж арматурні драйвера, він передає вокал природніше і виразніше.

Арматурний драйвер. Для передачі ВЧ відрізка діапазону в навушниках застосовується перевірене часом рішення у вигляді випромінювача спареного Knowles TWFK 30017. Він розміщується безпосередньо в звуководе, в максимальній близькості до вушного каналу. Таке рішення дозволяє досягти максимально детального і точного звучання. Крім того, так на шляху звукового сигналу виявляється помітно менше перешкод. Отже, вдається уникнути безлічі чинників, здатних вносити спотворення.

Trishell дизайн. Основою цієї технології, натхненної суперкарами, стала багатошарова конструкція. Вона виконується на високоточному 5-осьовому ЧПУ і надійно кріпиться у трьох точках. Завдяки цьому корпус має високу жорсткість. Як наслідок, він має високу стійкість до резонансів та вібрацій.

Тюнінг звуку. Навушники компанії продаються у багатьох країнах світу. Це дозволило компанії зібрати дуже широкий зворотний зв'язок. За замовчуванням навушники налаштовані таким чином, що підійдуть більшість слухачів. 4 випромінювачі здатні передавати шикарний глибокий бас, соковитий вокал та чисті ВЧ. При цьому передбачена можливість самостійного тюнінгу. FiiO FH5s мають для цього три тумблери. Вони дозволяють акцентувати, відповідно, бас, середину та ВЧ. Тобто, виставляючи потрібні акценти, можна налаштувати драйвери 8 у різний спосіб. Додатковий тюнінг звуку також досягається комплектними амбушюрами. Кожен комплект має вплив на сприйняття звуку.

Напіввідкрита конструкція. Щоб досягти природнішого звучання і знизити втому, компанія використовувала напіввідкриту конструкцію. Її конфігурація стала результатом комп'ютерного моделювання. Роль відкритої конструкції полягає у узгодженні тиску всередині вушного каналу із зовнішнім. Так вдається зняти ефект закритого простору. Тобто, прослуховування менш стомлююче та комфортніше. Крім того, сцена будується ширше та природніше.

Корпус. Шелл навушників виконується на високоточному ЧПУ із цільного шматка магнієво-алюмінієвого сплаву. Це запорука високої міцності корпусу. Водночас це позитивно позначається на стійкості до резонансів. Простіше кажучи, звучання має менше спотворень. Загалом корпус вийшов досить легким — приблизно 8,8 грам.

Кабель. У навушниках встановлені роз'єми стандарту ММСГ. Але тепер це допрацьовані роз'єми з серцевиною, що розширюється. Вони дають максимально надійний контакт, водночас, кабель легко відштовхується. Канали мають позначки синього та червоного кольору для лівого та правого роз'єму відповідно.

Як матеріал кабелю використовується 120-жильний посріблений мідний литц 2-го типу.

Крім того, особливістю дроту є фірмова система зміни джеків. У комплекті таких 3. Зокрема: балансні 2.5 і 4.4 і небалансний 3.5. Для заміни потрібно, притримуючи роз'єм, просто відкрутити корпус конектора. Він виступає як фіксатор. Потім вийняти джек, встановити новий відповідно до напрямної та зафіксувати. Як бачите, все просто, зручно та швидко.

Комплектація. Як завжди, навушники FiiO FH5s відзначилися багатим комплектом. Він включає: навушники, кабель, кейс HB5, 3 змінні джеки (3.5 мм TRS, 2.5 мм TRRS, 4.4 мм Pentacon), 3 пари пінних амбушюр, 1 пара біфланцевих амбушюр, 3 комплекти силіконових амбушюр для інструментів очищення, документація.

Характеристики:

  • Тип конструкції: Внутрішньоканальні
  • Спосіб носіння: Завушний
  • Акустичне оформлення: Напіввідкриті
  • Тип випромінювача: Гібридні
  • Розмір випромінювача: 12 мм, 6 мм
  • Кількість випромінювачів: 4
  • Імпеданс: 40 Ом
  • Чутливість: 106 дБ
  • Діапазон частот: 10 Гц - 40 кГц
  • Максимальна вхідна потужність: 100 мВт
  • Тип підключення: Дротовий
  • Знімний кабель: Так
  • Роз'єм навушників: MMCX
  • Довжина кабелю: 1.2 м
  • Мікрофон: Ні
  • Тип конектора: 2.5 мм TRRS, 3.5 TRS, 4.4 мм Pentacon
  • Форма конектора: Прямий
  • Вага: 8.8 г
 
Характеристики
БрендFIIO
МодельFH5s Black
ТипНавушники
максимальна потужність100 мВт вхідна
Частотний діапазон10 Гц - 40 кГц
Довжина шнура1.2 м
Тип роз'єму2.5 мм TRRS, 3.5 TRS, 4.4 мм Pentacon
Імпеданс40 Ом
Кількість динаміків4
Динаміки12 мм, 6 мм
Чутливість106 дБ
Роз'ємиMMCX
Тип підключенняПровідне
Акустичне оформленняНапіввідкриті
Тип конструкціїВнутрішньоканальні
Тип випромінювачаГібридні
Тип кріпленняЗавушний
Вага8.8 г
Кабельз'ємний
Форма штекераПрямий

Напишіть відгук

Навушники FIIO FH5s Black

FiiO FH5s – це не просто оновлення моделі FIIO FH5. Звук тепер забезпечений гібридною технологією. І на відміну від попередників, це два динамічні та два арматурні випромінювачі. Більше того, оновили кабель – тепер він має власну систему змінних штекерів. А як вишенька на торті — тумблери для тюнінгу звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ