Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White
Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White

Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White

  • ID товару: 29974

Новий товар

Бездротові Hi-Fi навушники з шумозаглушенням та найкращим у своєму класі 30-годинним часом автономної роботи. Розроблені для максимального комфорту та довговічності з природним, прозорим звучанням. Розроблено та спроектовано в Данії.

Більше деталей

11 948 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Найвищі стандарти дизайну, довговічності, комфорту та якості звучання
Навушники DALI IO - це справжній продукт DALI, розроблений і спроектований за тими ж фундаментальними принципами і з тією ж увагою до деталей, що будь-яка інша акустична система DALI. Кожен компонент відповідає найвищим стандартам дизайну, довговічності, комфорту, функціональності та, що особливо важливо, якості звучання. Створюючи серію навушників DALI IO, ми мали чітку мету: вони повинні забезпечувати найкращу якість звуку і бути надзвичайно зручними в носінні - навіть при багатогодинному використанні.

Переваги десятиліть звукового дизайну
Використовуючи навушники DALI IO, ви отримуєте переваги чотирьох десятиліть розробки акустичних систем світового класу Hi-Fi. Створюючи модель IO-6, ми прагнули створити максимально природний та автентичний звук та відтворити музику саме так, як її задумав виконавець. Ми вважаємо, що нам це вдалося.

Відтворення найдрібніших деталей із кристальною ясністю
Ми розуміємо важливість високопродуктивного динаміка. Саме тому в IO-6 використовується високоякісний динамік спеціальної конструкції з великою 50-мм діафрагмою та оптимізованою системою неодимових магнітів. Результат – низький рівень спотворень, мінімальне фарбування та точна динаміка у всьому діапазоні частот.

Багаторежимний ANC для будь-якої ситуації
Закрита конструкція IO-6 використовує природну пасивну шумоізоляцію (PNI) для блокування небажаних шумів, але вона має свої межі. Тому в IO-6 ми додали активне шумозаглушення, що блокує низькочастотні шуми для отримання ще більшого задоволення від прослуховування. Завдяки трьом режимам ANC ви також можете налаштувати його відповідно до ситуації, тому, чи то відпочинок вдома, чи щоденна поїздка на роботу, IO-6 - ідеальний вибір.

Найкращі у своєму класі 30 годин відтворення
Наш удосконалений літій-іонний акумулятор ємністю 1100 мАч забезпечує найкращий у своєму класі 30-годинний час автономної роботи на одній зарядці навіть при активованому активному шумоподавленні. А завдяки світлодіодним індикаторам рівня заряду та голосовій підказці про кількість заряду, що залишився, ви ніколи не зіткнетеся з проблемою нестачі енергії.

 
Характеристики
БрендDALI
МодельIO-6
Частотний діапазон10 Гц – 20 кГц
Довжина шнура1.2 м
Тип роз'ємуMini-Jack 3.5 mm , USB Type C
Чутливість100 дБ
Час роботидо 30 годин
Радіус дії10 метрів
КолірБілий
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіАктивне шумопоглинання, Bluetooth
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Час зарядки2,5 години
Вид безпровідних навушниківПовнорозмірні
Призначення навушниківДля аудіосистеми, Для плеєра
Опір навушників25 Ом
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Бездротові навушники DALI IO-6 Chalk White

Бездротові Hi-Fi навушники з шумозаглушенням та найкращим у своєму класі 30-годинним часом автономної роботи. Розроблені для максимального комфорту та довговічності з природним, прозорим звучанням. Розроблено та спроектовано в Данії.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ