Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green
Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green

Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green

  • ID товару: 29975

Новий товар

Бездротові навушники класу Hi-Fi з найкращим у своєму класі часом автономної роботи 60 годин. Розроблені для максимального комфорту та довговічності з природним, прозорим звучанням. Розроблено та спроектовано в Данії.

Більше деталей

12 110 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Автентичне звучання DALI
Навушники DALI IO побудовані на найкращому у своєму класі 50-міліметровому дифузорі з паперового волокна, що забезпечує найбільш природне, прозоре та автентичне звучання DALI.

Час автономної роботи (60 год)
IO-4 мають кращий у своєму класі 60-годинний час автономної роботи, що дозволяє працювати тижнями без підзарядки, а заряджаються вони всього за 2,5 години.

Комфорт та довговічність
Амбушюри DALI IO виготовлені з піни з ефектом пам'яті, яка набуває форми голови, забезпечуючи максимальний комфорт, прилягання та герметичність.

Зв'язок
Навушники DALI IO підтримують Bluetooth® aptX, aptX HD та Apple AAC. Для досягнення найкращих результатів використовуйте USB-C або міні-джек, що входять до комплекту.

Найвищі стандарти дизайну, довговічності, комфорту та якості звучання
Навушники DALI IO - це справжній продукт DALI, розроблений і спроектований за тими ж фундаментальними принципами і з тією ж увагою до деталей, що будь-яка інша акустична система DALI. Кожен компонент відповідає найвищим стандартам дизайну, довговічності, комфорту, функціональності та, що особливо важливо, якості звучання. Створюючи серію навушників DALI IO, ми мали чітку мету: вони повинні забезпечувати найкращу якість звуку і бути надзвичайно зручними в носінні - навіть при багатогодинному використанні.

Переваги десятиліть звукового дизайну
Використовуючи навушники DALI IO, ви отримуєте переваги чотирьох десятиліть розробки акустичних систем світового класу Hi-Fi. Створюючи IO-4, ми прагнули створити максимально природний та автентичний звук та відтворити музику саме так, як її задумав виконавець. Ми вважаємо, що нам це вдалося.

Відтворення найдрібніших деталей із кристальною чіткістю
Ми розуміємо важливість високопродуктивного динаміка. Саме тому в IO-4 використовується високоякісний динамік спеціальної конструкції з великою 50-мм діафрагмою та оптимізованою неодимовою магнітною системою. Результат – низький рівень спотворень, мінімальне фарбування та точна динаміка у всьому діапазоні частот.

Оптимізована ергономіка для комфортної посадки
Стильні навушники IO-4 оптимізовані з точки зору ергономіки та мають необхідний рівень регулювання для забезпечення комфортної посадки. Крім того, амбушюри виготовлені з піни з ефектом пам'яті, яка природно набуває форми голови при тривалому використанні, створюючи при цьому найкраще ущільнення для забезпечення стабільного акустичного звучання.

До 60 годин відтворення
Удосконалений літій-іонний акумулятор дозволяє слухати улюблену музику без зупинки до 60 годин. Завдяки світлодіодним індикаторам рівня заряду та голосовим підказкам ви завжди знатимете, скільки залишилося заряду. Якщо акумулятор IO-4 розрядиться, продовжуйте слухати музику в пасивному режимі "вимкнення".

 
Характеристики
БрендDALI
МодельIO-4
Частотний діапазон10 Гц – 20 кГц
Довжина шнура1.2 м
Тип роз'ємуUSB Type C, Mini-Jack 3.5 mm
Чутливість100 дБ
Час роботидо 60 годин
КолірЗелений
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіBluetooth
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Час зарядки2,5 години
Вид безпровідних навушниківПовнорозмірні
Призначення навушниківДля аудіосистеми
Опір навушників25 Ом
Версія Bluetooth5.0

Напишіть відгук

Бездротові навушники DALI IO-4 Army Green

Бездротові навушники класу Hi-Fi з найкращим у своєму класі часом автономної роботи 60 годин. Розроблені для максимального комфорту та довговічності з природним, прозорим звучанням. Розроблено та спроектовано в Данії.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ