Навушники FIIO FF5 Black
Навушники FIIO FF5 Black Навушники FIIO FF5 Black Навушники FIIO FF5 Black Навушники FIIO FF5 Black

Навушники FIIO FF5 Black

  • ID товару: 31041
  • Артикул: 5570107

5570107

Новий товар

6 600 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Опис
FiiO FF5 - навушники зі знімним кабелем та динамічними драйверами на вуглецевій основі.

Особливості : 
Великий 14,2 мм динамічний драйвер
Поліуретанове ущільнення + вуглецева діафрагма
Подовжені акустичні басові трубки опору
4-жильний 392-жильний кабель із срібної монокристалічної міді
Знімний кабель MMCX
Аудіороз'єм 3,5/4,4 мм.
У комплекті 6 пар протиковзких кілець
Точно налаштована частотна характеристика

Конструкція з алюмінієвого сплаву

Динамічний випромінювач з діафрагмою на вуглецевій основі:
FF5 - це навушники, які відходять від традицій свого форм-фактора та оснащені спеціально розробленим великим динамічним драйвером діаметром 14,2 мм з інноваційною діафрагмою із вуглецевого волокна. Драйвер складається з поліуретанового ущільнення та діафрагми на основі вуглецю, що надає динаміку малу вагу та високу жорсткість. В результаті виходить звук зі швидкими перехідними процесами та відмінним дозволом високих частот. Динамічний випромінювач у FF5 забезпечує відтворення басів, що не має собі рівних за кількістю та якістю завдяки меншим випромінювачам. У порівнянні з FF3, який фокусується на низьких та середніх частотах, FF5 пропонує швидший звук із кращою роздільною здатністю. Завдяки діафрагмі з вуглецевого волокна дозвіл на середніх та високих частотах також значно покращено, що призводить до більш детального та нюансованого відтворення вокалу. Особливо це помітно на жіночому вокалі - при прослуховуванні музики із сильним вокальним акцентом чути кожну деталь.

Дизайн:
Корпус навушників подібний до квітки, що розпустилася, з численними шарами пелюсток.
Натхненний пелюстками, дизайн FF5 красивий та функціональний. Команда розробників FiiO хотіла зменшити небажані спотворення і вібрації всередині корпусу FF5, що призвело до створення дифузної відкритої конструкції з пристроєм акустичного демпфування, що дозволяє частини тиску повітря всередині навушників розсіюватися назовні, що призводить до зменшення небажаних внутрішніх перешкод і призводить до більш чистого звуку.
Срібний монокристалічний мідний кабель:
У стандартну комплектацію FF5 входить срібний монокристалічний кабель. 14 проводів сплітаються разом, утворюючи маленьке пасмо, а 7 маленьких пасм сплітаються разом, утворюючи велике пасмо, що дає 4 великі пасма, всього 392 проводи. Більша кількість проводів значно збільшує площу поперечного перерізу проводів у кабелі, що призводить до більш високої швидкості передачі та стабільності.
Обплетення з пасм знижує скін-ефект, що ще більше покращує швидкість передачі за рахунок збільшення провідності. Завдяки вищезгаданим факторам і чудовим матеріалам кабель FF5 має значно покращений дозвіл високих частот у порівнянні зі звичайними кабелями, що забезпечує дуже деталізоване та тонке звучання. FF5 оснащений знімним кабелем MMCX, що дозволяє замінити обірвані кабелі або поекспериментувати з різними з різних матеріалів. 

Крім того, кабель FF5 оснащений змінними аудіороз'ємами, так що ви можете за бажанням перемикатися між роз'ємами, що входять до комплекту, 3,5 мм і 4,4 мм відповідно до вашого джерела.
Удосконалені акустичні басові лампи:
Кожен новий продукт – це можливість для нових інновацій! З кожним новим поколінням навушників проводиться багато експериментів, щоб переконатися, що продуктивність дійсно хоча б на один крок вища, ніж у навушників попереднього покоління. Після довгих експериментів FiiO розробила лампи акустичного опору для FF5, які посилюють та розширюють басовий відгук. Коли діафрагма динаміка вібрує, тиск повітря перенаправляється на ці трубки акустичного опору, зменшуючи резонанс на низьких частотах, щоб ви могли чути більш розширені та текстуровані баси.

Спеціально налаштована частотна характеристика :
Частотний діапазон жіночого голосу знаходиться в діапазоні від 160 Гц до 1,2 кГц. FF5 були розроблені як навушники, орієнтовані на жіночі голоси, а не на важкі баси. резонанс на частоті 127 Гц, щоб голоси не звучали брудно і голосно, а також відповідним чином збільшили частотний діапазон з 2 кГц до 4 кГц, щоб жіночі голоси були більш чіткими, прозорими і помітними. , дозволяючи обертонам вокалу, гітар, тарілок, скрипок та інших інструментів чітко передаватися у більш тонкому та багатошаровому звучанні.
- Джозеф, головний інженер Центру досліджень та розробок FiiO IEM.

Конструкція з алюмінієвого сплаву 1CNC:
FF5 виготовлені з алюмінієвого сплаву, який використовується в інших високоякісних навушниках, щоб зменшити вагу та забезпечити довговічність. Один навушник важить всього 3,4 г, тому FF5 просто невагомі у вашому вусі, залишаючи вас повністю зануреним у музику високої якості.

Протиковзні силіконові кільця:
FiiO завжди була орієнтована на користувача. Деякі користувачі вважають за краще використовувати нековзні силіконові кільця під час використання навушників. Завдяки їхнім відгукам, FF5 поставляється не тільки з трьома типами паралонових накладок, але і з формованими силіконовими кільцями, що протиковзають. 6 протиковзних силіконових кілець доступні в розмірах M/L і забезпечують краще ущільнення для розширеного діапазону низьких частот, зберігаючи при цьому високу роздільну здатність в інших областях частотної характеристики.

Чому варто придбати:
У реальному житті FF5 відповідає всім вимогам преміум-класу. Основний корпус гарантує надійність та легкість. Жодних відколів або недоречних елементів, гладкий корпус з металевими гратами, які захищають кожен отвір, надтвердий стрижень забезпечує високий рівень комфорту, коли навушники знаходяться у вухах. Ця модель порадує чіткою передачею деталей, надширокою звуковою сценою, не перевантажуючи ваші вуха.

Комплектація:
Знімний кабель 3,5 мм*1 
Попередньо встановлений знімний кабель 4,4 мм*1 попередньо встановлений знімний кабель  
Паралонові накладки твітера 6 пар 
Збалансовані паралонові накладки 6 пар 
Паралонові накладки 6 пар 
Протиковзні силіконові кільця M*3 пари (чорні)  
Протиковзні силіконові кільця (прозорі)  
Інструмент MMCX 
Футляр
Інструкція 

Характеристики
Бренд FIIO
Розділ Навушники
Країна виробник Китай
Тип підключення Провідні
Призначення Hi-Fi/Hi-End
Інтерфейс 3.5 мм (mini-Jack)
Довжина кабелю, м1.2
Колір Black
Тип кріплення З кріпленням у вухах
Імпеданс, Ом 45
Частотний діапазон, Гц 20-20000
Тип кабелю Вітою
Форма штекера Прямий
Матеріал амбушюр Поролон
Чутливість, дБ 106
Кабель Двосторонній
Вага, г 3.4
Bluetooth Ні
 
Характеристики
БрендFIIO
ТипНавушники
Тип кабелюКручена пара
Частотний діапазон20-20000
ПризначенняHi-Fi/Hi-End
Імпеданс45
Чутливість106
Інтерфейс підключення3.5 мм (mini-Jack)
Тип кріпленняС креплением в ушах
Матеріал амбушюрПаралон
Вага3,4

Напишіть відгук

Навушники FIIO FF5 Black

FIIO FF5 Black

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ