Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK CHROME
Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK CHROME Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK CHROME Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK CHROME Гарнітура Sennheiser M2 IEG BLACK CHROME

Гарнітура Sennheiser M2 IEI Black Chrome

  • ID товару: 9329
  • Артикул: 506814

506814

Новий товар

Внутрішньоканальний представник лінійки Momentum. Поєднує мініатюрність, стильний дизайн, гарну шумоізоляцію та «фірмове» звучання Momentum – енергійне, з потужним басом та широченою сценою

Більше деталей

3 827 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У 2012 році лінійка Sennheiser Momentum здійснила невелику революцію на ринку мейнстримових навушників. Озброєні 70-річним досвідом у сфері професійного аудіо, німецькі розробники прискіпливо вивчили, на що чекають від навушників успішні представники сучасного покоління. І зібрали в одній коробці стильний елегантний зовнішній вигляд, дорогі матеріали, хвалену бюргерську надійність і якісне (без поблажок) звучання, що завоювало навушникам Momentum місце в серцях та на полицях поціновувачів музики – просто по сусідству з професійними моделями початкового рівня.

Успіх серії Momentum змусив конкурентів ворушитись і, зрештою, підштовхнув масовий ринок навушників у напрямку аудіофілії – повністю виправдавши свою назву (momentum – англ. «імпульс, поштовх»). Але на цьому історія не закінчується. Зібравши найкращі риси, за які меломани полюбили «старші» Momentum, Sennheiser готові до чергового прориву – втілити цінності та переваги лінійки у найкомпактнішому форматі, на радість шанувальникам внутрішньоканальних навушників.

Sennheiser Momentum IE (In-Ear) – мініатюрні динамічні навушники з корпусом, розрахованим на фіксацію у вушному каналі. Перекриваючи слуховий прохід, вони формують закриту акустичну камеру, в якій і відтворюється якісний, повноважний і дорослий звук. Молодший представник сімейства Momentum розрахований на успішних енергійних людей, які йдуть до успіху своїм шляхом, цінують незалежність та свободу, а також можливість насолоджуватися музикою в будь-яких умовах – вдома, в офісі, на прогулянці та транспорті. Щоразу – з максимальною якістю, стилем та комфортом.

In-Ear слідують традиціям урбаністичного та самобутнього дизайну, які задали оригінальні Momentum. Важко відірватися від милування грою світла на елегантно вигнутому хромованому корпусі - строгого чорного кольору, або королівського "бордо" (у моделі Black). На місці й «голографічний» логотип Sennheiser, який став свого роду візитною карткою шляхетного сімейства Momentum – у цьому випадку він прикрашає задню стінку. З першого погляду навушники залишають враження дорогої, преміальної речі. І це враження лише міцнішає у міру знайомства з ними.

Якість матеріалів та збірки завжди займала пріоритетне місце у концепції Momentum. Як і у повнорозмірних побратимів, у In-Ear Ви не знайдете дешевого пластику. Основна камера, в якій знаходиться динамік, виготовлена із міцного металізованого термопластику та додатково захищена удароміцною полікарбонатною оболонкою. А трубка резонатора, на яку чіпляється амбушюр - найбільш схильна до зносу частина навушників - виточена з нержавіючої сталі. До того ж вона йде під кутом 15° до основного корпусу – повторюючи анатомічну форму слухового каналу. Разом з мінімальною вагою (всього 16г!) і тактильно приємною поверхнею, це гарантує зручну та надійну посадку – In-Ear просто «розчиняються» у вусі.

Внутрішньоканальний форм-фактор та наявність у комплекті насадок чотирьох розмірів дає цим малюкам всі шанси обійти старші Momentum за рівнем шумоізоляції. При правильній посадці вони повністю відгородять слухача навіть від шуму метро. Гарнітурний кабель довжиною 1,3 м – з еліптичним перерізом, щоб менше сплутувався. На виході з корпусу навушників він підтримується спеціальною петлею і опускається не вертикально вниз, як більшість внутрішньоканальних моделей, а під кутом. Зроблено це, щоб провід не торкався шкіри обличчя, завдаючи незручностей. Кутовий джек 3,5 мм мініатюрний, наскільки це можливо – спеціально для сумісності з мобільними пристроями у чохлах. Як і повнорозмірні Momentum, гарнітура In Ear оснащена багатофункціональним пультом із круговим мікрофоном. За допомогою трьох кнопок можна не тільки приймати дзвінки та змінювати гучність, але й перемикати/перемотувати треки, ставити на паузу.

Для пристроїв Apple і Android призначені різні ревізії навушників - при покупці звертайте увагу на сумісність.

Практичний кейс для перенесення теж не такий простий, яким здається на перший погляд. Усередині нього – виїмки за формою та розміром корпусів, гарнітурного пульта та штекера, а також спеціальні відсіки для кабелю та запасних насадок. Кожна частина навушників швидко та надійно фіксується на своєму місці – можна без побоювань засунути кейс із In Ear у кишеню джинсів або щільно набиту сумку.

Перед розробниками стояло непросте завдання – втиснути у вкрай обмежений простір начинку, здатну передати повний спектр якостей «фірмового звучання» лінійки Momentum.

  • Потужний бас, що пробирає
  • Кришталева чистота та розбірливість
  • Широка, голографічна стереопанорама

Саме цим старші Momentum запам'яталися та полюбилися меломанам. Відповідаючи на виклик, у лабораторіях німецької компанії створили унікальний динамічний 18-омний мікродрайвер, який і став "серцем" Momentum In-Ear. Дорогі матеріали та елегантні вигини корпусу також обрані не тільки через красу та довговічність, але й з урахуванням їх впливу на звукові якості. Адже камера, в якій розташований динамік і народжується звук, виступає в ролі резонатора - її форма та структура визначає "фірмову" подачу In-Ear.

Їх низькі частоти нагадують про професійну серію внутрішньоканальних навушників Sennheiser IE, у яких бас помітно форсований для компенсації малого розміру динаміка (чим менше діаметр випромінювача – тим складніше досягти глибокого та потужного басу). Завдяки цьому кожен удар барабанів в Momentum In-Ear відчувається саме як удар, а не жалюгідна бавовна. При цьому низи зберігають артикуленість і не «наповзають» на інші частоти, не заглушають сусідні інструменти. Навпаки – опрацьовані середні частоти, і особливо високі кристали надають звучанню таку розбірливість і детальність, що великий шанс у заслуханих «до дір» композиціях відкрити нові сторони і нюанси.

Об'єктивно оцінюючи габарити цих навушників, важко повірити, як у них лише «міститься» настільки масштабна віртуальна сцена – майже рекордна серед внутріканалок. По звуку, уява легко малює обсяг кожного інструменту і точно позиціонує його щодо інших.

На приналежність In-Ear до сімейства Momentum явно вказує і «завзята» манера подачі, властива старшим моделям. Вони чудово передають ритм та енергетику поп, електроніки та подібних жанрів – і завдяки цьому органічно вплетуться в насичене життя активних та діяльних молодих людей, які від музики «заряджаються» драйвом і позитивом.

особливості:

  • повний набір сильних сторін Momentum – вперше у мініатюрному форматі внутрішньоканальних навушників;
  • елегантно вигнуті хромовані корпуси, що грають на світлі, підкреслять стиль та статус господаря;
  • музика завжди поруч - Momentum In-Ear універсальні і відмінно підійдуть для прослуховування в дорозі та на ходу, прямо від смартфона;
  • задерикувата, драйвова подача – заряджає енергією та позитивом;
  • видатні, за мірками внутрішньоканальних навушників, ширина сцени та потужність низьких частот;
  • виконані з якісних матеріалів за німецькими стандартами довговічності;
  • компактні, невибагливі, із практичним чохлом у комплекті – можна завжди носити із собою;
  • ергономічна форма, тактильно приємні матеріали та насадки чотирьох розмірів – для максимального комфорту та шумоізоляції;
  • багатофункціональний гарнітурний пульт із мікрофоном, щоб завжди залишатися на зв'язку

Технічні характеристики:

  • Гарантія, міс.: 24
  • Тип підключення: провідний
  • Конструкція: закрита
  • Тип перетворювача: динамічний
  • Тип амбушюр: вакуумні
  • Відтворювані частоти, Гц: 15-22000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 118
  • Опір, Ом: 18
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНД (1 кГц, 1 Вт RMS): менше 0.5%
  • Роз'єм: джек 3,5 мм
  • Довжина кабелю, м: 1,2
  • Спрямованість мікрофона: всеспрямований
  • Відтворювані частоти, Гц: 100-10000
  • Чутливість *-1 dBV/Pa: 44
  • Вага, м: 16
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельM2 IEI BLACK CHROME
Типгарнітура
КолірЧорний хром
Вага16 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser M2 IEI Black Chrome

Внутрішньоканальний представник лінійки Momentum. Поєднує мініатюрність, стильний дизайн, гарну шумоізоляцію та «фірмове» звучання Momentum – енергійне, з потужним басом та широченою сценою

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ