Плата розширення Behringer X-MADI
Плата розширення Behringer X-MADI Плата розширення Behringer X-MADI Плата розширення Behringer X-MADI Плата розширення Behringer X-MADI Плата розширення Behringer X-MADI

Плата розширення Behringer X-MADI

  • ID товару: 26837
  • Артикул: BE-0753

BE-0753

Новий товар

Плата розширення Behringer XMADI призначена для встановлення в слот розширення цифрової консолі мікшера Behringer X32. Цей пристрій забезпечує гнучке та розширюване підключення для безлічі різних програм. Разом із платою X-MADI, встановленою в X32, ви будете готові до інтеграції до мережі MADI.

Більше деталей

21 178 грн.

77 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer X-MADI - 2-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера X32 призначена для збільшення вхідних можливостей мікшера за допомогою протоколу MADI або AES10.

Особливості підключення

Плата підключається до порту розширення на задній панелі мікшера і забезпечує 32 одночасні двонаправлені канали введення/виводу через два оптичних дуплексних роз'єми SC (IEC874-19) або через два роз'єми BNC. Оптичні sc-штекери підтримують багатомодовий оптоволоконний кабель довжиною до 2 км, а термінали BNC коаксіальні кабелі 75 Ом і довжиною до 100 м. Більш того, термінали BNC можуть використовуватися одночасно з оптичними роз'ємами SC як резервна мережа для оптоволоконних мереж.

Додатковий функціонал

Система підтримує як 56-канальний формат MADI (AES10-1991), так і 64-канальний формат MADI (AES10-2003). При встановленій карті цифровий пульт мікшера дозволить вам вибрати 32-канальний блок з доступних 64 каналів MADI. BNC та оптоволоконне з'єднання також можна використовувати одночасно, створюючи надійну мережу з резервуванням з оптоволоконними установками.

Повна інтеграція

Девайс присутній у професійних студіях звукозапису та мовлення по всьому світу. Дана карта – ідеальне рішення для інтеграції X32 у існуючі установки з використанням протоколу MADI.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Гнучкий робочий процес у поєднанні з повністю інтерактивним інтерфейсом користувача забезпечує негайне знайомство і вселяє впевненість. Передова інженерія та ретельно продуманий дизайн гарантують чудову якість звуку за надзвичайно доступною ціною, повністю змінюючи правила гри.

У ваших руках грандіозна можливість

Співвідношення ціни та якості однозначно вас потішить, оскільки філософією компанії є пропозиція професійних продуктів за цінами, які може дозволити кожен музикант. Це сформувало мантру компанії «подвайте можливості за половину ціни», яка буквально створила новий ринок «Prosumer» для домашнього звукозапису та недорогого звукопідсилення, чого раніше не було.

Характеристики:

I/O: 32 двонаправлений MADI, 2x оптичних дуплексних SC-штекера (вхід та вихід), 2x BNC терміналу

Довжина оптичного кабелю, що підтримується: до 2 км

Довжина коаксіального кабелю, що підтримується: до 100 м

Опір кабелю: 75 Ом, коаксіальний

Підтримувані формати: 56-канальний MADI (AES10-1991), 64-канальний MADI (AES10-2003)

В комплект входить: 2-канальна плата розширення для цифрової консолі мікшера X32 Behringer X-MADI

Напишіть відгук

Плата розширення Behringer X-MADI

Плата розширення Behringer XMADI призначена для встановлення в слот розширення цифрової консолі мікшера Behringer X32. Цей пристрій забезпечує гнучке та розширюване підключення для безлічі різних програм. Разом із платою X-MADI, встановленою в X32, ви будете готові до інтеграції до мережі MADI.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ