Акустична система Tannoy GRF 90
Акустична система Tannoy GRF 90 Акустична система Tannoy GRF 90 Акустична система Tannoy GRF 90

Акустична система Tannoy GRF 90

  • ID товару: 3245

Новий товар

Ціна за пару

Підлогова АС для великих приміщень, 2-х смугова, серія Prestige GR, фазоінвертор, рік. потужність підсилювача: 20-280 Вт, макс. потужність: 560 Вт, імпеданс: 8 Ом, діапазон частот: 24-27000 Гц, розміри (ШхВхГ): 550 х 1240 х 465 мм

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Tannoy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Tannoy GRF 90 – це лімітована версія акустичних систем представлених до 90-річного ювілею всесвітньо відомої англійської компанії Tannoy. В основі колонок 300 мм (12”) Gold Reference Dual Concentric динамік, розміщений у чудовому, виконаному вручну корпусі, що має обробку шпоном горіха. У назву моделі «GRF90» використано ініціали засновника компанії Гая Р. Фонтейна (Guy R Fountain), який заснував компанію у Лондоні у 1926 році.
Динамік з потужним і напрочуд точним і детальним звучанням

Знаменитий Dual Concentric динамік діаметром 12” з фірмовим рупором PepperPot WaveGuide, магнітною системою AlNiCo та інтегрованим компресійним ВЧ драйвером забезпечує фантастичну динаміку відтворення зі швидкими та акуратними басами, плавними та відкритими середніми частотами. 90-річний досвід постійного технічного вдосконалення, і ось результат - неймовірно потужний 560-ватний динамік з разючою чутливістю 95 дБ.
Глибока кріогенна обробка кросоверів

У кросоверах використовуються компоненти екстремально високої якості. Схема побудована таким чином, щоб мінімізувати шляхи проходження сигналу та додатково покращити звучання. Оснащені унікальними конденсаторами ICW ClarityCap™ MR, індуктивностями з ламінованим сердечником з низькими втратами, тонко плівковими резисторами кросовери повністю піддають кріогенній обробці. Цей процес дозволяє отримати незрівнянний рівень звукового дозволу та натуральності звучання.
Традиційна англійська майстерність

З метою мінімізувати резонансні коливання корпусу, виготовленого вручну з багатошарової березової клеєної фанери, він посилений внутрішніми стяжками. Акустичні системи обладнані подвійним тиловим фазоінвертором для зменшення турбулентності на низьких частотах.
Ретельна ручна обробка покритого чудовим шпоном корпусу в кращих англійських традиціях не схильних до часу, як доказ вічної краси виробу. Анодовані золотом металеві деталі, хитромудро деталізовані логотипи Tannoy, що викликають ностальгію, завершують зовнішній вигляд акустичних систем.
Якість акустичних систем та підтримка

Компанія Tannoy виготовляє свою продукцію на власних заводах, що належать холдингу Music Group. На заводах застосовується найсучасніше обладнання, і весь цикл виробництва зосереджений під нашим контролем та управлінням, що гарантує найвищу якість та надійність продукції.
Особливості Tannoy GRF 90:

Акустичні системи GRF 90 належать до категорії Limited Edition та випущені обмеженою партією на честь 90-річчя компанії Tannoy. Це 2-смугові системи для підлоги досить великих кімнат.

Знаменитий коаксіальний динамік Tannoy Dual Concentric забезпечує максимальну фазову когерентність випромінювання звукових хвиль різної частоти і, як наслідок, абсолютно точно передає звукову сцену з реалістичною локалізацією джерел звуку.

12” (300 мм) динамік має високу чутливість 95 дБ і потужність 560 Ватт, завдяки чому забезпечується захоплююча динаміка та реалізм. Магнітна система AlNiCo виконана зі сплаву алюмінію, нікелю та кобальту. Це дороге виконання дозволяє отримати дуже натуральне звучання і тембральну точність.
Твіттер оснащений спеціальним хвилеводом «PepperPot WaveGuide», що покращує дисперсію середніх та високих частот.

Діафрагма ВЧ динаміка виконана з алюмінієво-магнієвого сплаву і в поєднання з майларовим підвісом забезпечує відтворення надзвичайно чистих, артикулованих та натуральних високих частот.

Корпус GRF 90 виконаний вручну із спеціальної березової фанери, покритий горіховим шпоном з елементами з масиву горіхового дерева та оброблений натуральною олією.
Нестаріючий класичний дизайн робить ці акустичні системи унікальним елементом ексклюзивного інтер'єру.

Tannoy GRF 90 - це втілення найбагатшої 90-річної спадщини та останніх інновацій знаменитої англійської компанії.

Виняткова надійність систем. Всі елементи та колонка в цілому проходить комплекс тестувань та вимірювань, що гарантують абсолютну надійність та відповідність технічним характеристикам. GRF 90 повністю спроектовані та розроблені у Великій Британії.

Загальні

Тип акустичної системи: Підлогова акустика
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Серія: Tannoy Prestige GR
Колірна група: Темно коричневий
Точний колір: Горіх
Дизайнерські особливості: Урожай (під старовину)
Склад комплекту: 2 колонки
Акустичне оформлення: фазоінвертор
Країна (Головний офіс): Великобританія
Варіанти оздоблення: шпон

Потужність

Мінімальна потужність підсилювача: 20 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 280 Вт на канал

Технічні характеристики

Кількість смуг: 2
Чутливість: 95 дБ
Частота поділу кросовера: 1100 Гц
Макс. вхідний опір: 8 Ом
мін. частота відтворення: 24 Гц
Макс. частота відтворення: 27 кГц

Конструктивні особливості

Конструктивні особливості: фазоінвертор
Опис фазоінвертора: два порти знаходяться в тильній частині кабінету

Динаміки

Кількість динаміків: 2
ВЧ динамік:
  • 1 х 52 мм, компресійний, з куполом з алюмінієво-магнієвого сплаву, майларовим підвісом та хвилеводом PepperPot WaveGuide
  • магнітна система: Alnico
СЧ/НЧ динамік: 1 х 380 мм, з паперовим дифузором, тканинним підвісом та 52 мм котушкою

Корпус

Матеріал корпусу: дерево/MDF

Роз'єми

Вхідні роз'єми: 2 пари високоякісних гвинтових клем, заземлююча клема

Встановлення акустики

Місце встановлення: стать

Напишіть відгук

Акустична система Tannoy GRF 90

Ціна за пару

Підлогова АС для великих приміщень, 2-х смугова, серія Prestige GR, фазоінвертор, рік. потужність підсилювача: 20-280 Вт, макс. потужність: 560 Вт, імпеданс: 8 Ом, діапазон частот: 24-27000 Гц, розміри (ШхВхГ): 550 х 1240 х 465 мм

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ