Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE
Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE

Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE

  • ID товару: 3655

Новий товар

2,5 полосная напольная акустика закрытого типа. Выходная мощность: 140Вт; Размеры (ВхШхГ): 102х24,5х43; Вес: 45кг.

Більше деталей

156 000 грн.

30 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Opera Loudspeaker

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система Quinta відкриває оновлену серію Classica та є її флагманом. Прем'єра Opera Quinta пройшла на Міланській виставці TAV 2011 та з 2012 року модель почала випускатися серійно.

Акустична система має трисмугову конструкцію. НЧ та СЧ-секція побудована на замовних динаміках від компанії Scanspeak c дифузором з алюмінію, покритим мастикою, для демпфування резонансів матеріалу. Усі динаміки змонтовані на литих кошиках, що відрізняються підвищеною жорсткістю. ВЧ-секція організована на голівці на замовлення від компанії Scanspeak (модифікований D26) з шовковою діафрагмою. Головка має подвійну магнітну систему з охолодженням феромагнітної рідини. Робочий діапазон частот цього випромінювача розширено до 30 кГц, крім того, амплітуда переміщення діафрагми становить 1 мм, що вдвічі більше, ніж у інших ВЧ-випромінювачів. Це позитивно впливає на широту динамічного діапазону акустичної системи.

Розділовий фільтр другого порядку має схемотехніку, як у топових моделей Malibran та Caruso, та виконаний на трьох окремих друкованих платах. Елементи роздільного фільтра проходять ретельний відбір та тестування на заводі Opera: як інструментальний, і на точність передачі музичного сигналу. Quinta відрізняється стабільним імпедансом: за номінального значення 4 Ома цей параметр не опускається нижче 3,2 Ома у всьому діапазоні робочих частот.

Opera Quinta має закрите акустичне оформлення, розподілене на три секції. НЧ-секція навантажена на свій обсяг 40л. СЧ-секція ізольована стінками MDF підвищеної щільності і демпфована поліуретановими ущільнювачами. Для ВЧ-секції організований власний невеликий об'єм у верхній частині АС Корпус колонки виконаний з MDF товщиною 30 мм, має округлені кути передньої панелі для кращої звукової дисперсії, і покритий високоякісною шкірою. Для підвищення акустичної інертності корпус має внутрішні стяжки та розпірки. Для підключення АС Opera Quinta до підсилювача передбачено блок роз'ємів із двома парами позолочених гвинтових клем.


 ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ OPERA QUINTA SE

Тип пристрою Акустичні системи закритого типу
Кількість смуг 3
Динаміки ВЧ-2,5 cm (шовк); СЧ-16см (алюм.) 2 х НЧ 16см (алюм.)
Частотний діапазон 27 Hz-30 kHz
Чутливість 89 Дб (2,83 Vrms/1m)
Рекомендована потужність 10-200 Watt
Опір 4 Ома (3,2 хв)
Частота розділу 300Hz, 2000 Hz
Габарити 1100 x 245 x 430 мм
Вага 51 кг

Напишіть відгук

Акустична система Opera Loudspeaker QUINTA SE

2,5 полосная напольная акустика закрытого типа. Выходная мощность: 140Вт; Размеры (ВхШхГ): 102х24,5х43; Вес: 45кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ