Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier
Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier

Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier

  • ID товару: 27536
  • Артикул: 5510118

5510118

Новий товар

У K5 Pro ESS використовується флагманський портативний ЦАП ESS, ES9038Q2M, з більш видатними характеристиками та більш багатими звуковими деталями. Порівняно з попереднім поколінням спотворення зменшилися на 50%, перехресні перешкоди для гетеродина збільшилися на 6 дБ за більшого поділу каналів, а динамічний діапазон збільшився на 3 дБ.

Більше деталей

9 020 грн.

141 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier

ЦАП наступного покоління для неперевершених внутрішніх компонентів. У K5 Pro ESS використовується флагманський портативний ЦАП ESS, ES9038Q2M, з більш видатними характеристиками та більш багатими звуковими деталями. Порівняно з попереднім поколінням спотворення зменшилися на 50%, перехресні перешкоди для гетеродина збільшилися на 6 дБ за більшого поділу каналів, а динамічний діапазон збільшився на 3 дБ.

Підтримка 768 кГц/32 біт та власного DSD512. Чип декодування USB XMOS XUF208, оснащений системою керування синхронізацією, дозволяє декодувати до частоти дискретизації 768 кГц/32 біт та власного DSD512.

Є як коаксіальні, і цифрові входи. Незалежно від того, яке аудіообладнання ви використовуєте, цифрове аудіо за своєю суттю має переваги в цілісності та точності сигналів, що передаються. K5 Pro ESS дозволяє використовувати переваги цифрового звуку з оптичними та коаксіальними входами, що підтримують входи з частотою до 96 кГц, що зручно для підключення різних музичних програвачів і цифрових інтерфейсів.

Спеціально розроблена звукова архітектура для високоякісного звуку. Коли справа доходить до посилення, K5 Pro ESS не лінується. K5 Pro ESS має достатньо місця для встановлення та пакування необхідних компонентів для виняткового аналогового посилення та містить чотирирівневу аудіосхему, здатну забезпечити виняткову точність відтворення звуку у своєму класі: ФНЧ другого порядку + аналогове регулювання гучності + посилення за напругою + струм. Кожна частина схеми посилення ідеально працює разом, забезпечуючи чудовий динамічний діапазон та високу роздільну здатність звуку.

Безпечне, надійне зовнішнє джерело живлення. У K5 Pro ESS використовується джерело постійного струму 15 В, розроблений спеціально для мінімізації шуму. Вхідна потужність постійного струму фільтрується вторинним джерелом живлення, яке потім незалежно подає живлення на підсилювальну частину аудіосхеми та решту схеми. Це ефективно пригнічує пульсації джерела живлення та мінімізує перехресні перешкоди джерела живлення між двома основними секціями схеми, забезпечуючи більш стабільну та менш гучну потужність, яка має вирішальне значення для видатного звуку для такої точно спроектованої високопродуктивної аудіоархітектури.

Точне регулювання гучності, бездоганна турбота про деталі. Завдяки реконструкції кривої АЦП регулятор гучності K5 Pro ESS дозволяє плавно регулювати гучність з дуже малим збільшенням без будь-яких небажаних шумів і дисбалансу каналів. З K5 Pro ESS ви можете комфортно використовувати різні навушники з будь-якою чутливістю.

3 рівні посилення для необмежених можливостей. Як вибір входу, так і посилення контролюються тактильними тумблерами з чітким маркуванням, що дозволяє легко керувати музикою. Доступні низькі, середні та високі рівні посилення, що дозволяє використовувати K5 Pro ESS практично з будь-якими навушниками на комфортних рівнях гучності. Чисто апаратна схема посилення використовується при низькому посиленні, з незмінним та безкомпромісним динамічним діапазоном та загальною точністю відтворення музики.

Мінімалістичний, але повний індивідуальності. Ціліснометалічний регулятор гучності великого розміру органічно інтегрований в алюмінієву передню панель, що дозволяє легко та зручно регулювати гучність. Світловий індикатор RGB, що оточує ручку регулювання гучності, спалахує різними кольорами в залежності від поточної частоти дискретизації, даючи живі сплески кольору, які ідеально доповнюють мінімалізм решти K5 Pro ESS.

Точність за допомогою тумблерів. Як вибір входу, так і посилення контролюються тактильними тумблерами, які мають чітке маркування, що дозволяє легко керувати музикою.

Надзвичайно потужне посилення для навушників. Ретельно налаштована схема підсилювача з прямим зв'язком збільшує вихідну потужність операційного підсилювача TPA6120 більш ніж на 60%, забезпечуючи загальну вихідну потужність до 1,5 Вт при навантаженні 32 Ом і до 20 В пік-пік при навантаженні 300 Ом. K5 Pro ESS легко працює з будь-якими навушниками з низьким або високим імпедансом.

Лінійний вихід RCA для високоякісного виведення інших джерел. Крім великої кількості цифрових входів, K5 Pro ESS має традиційний аналоговий лінійний вхід RCA. Лінійний вхід RCA не тільки більш надійний і менш схильний до поломки, ніж лінійний вхід 3,5 мм, він також має кращу роздільну здатність. Лінійний сигнал RCA регулюється до 2 В середньоквадратичного значення, тому K5 Pro ESS можна використовувати з різними активними динаміками та зовнішніми підсилювачами.

*Примітка: під час використання лінійного виходу вимкніть навушники.

Характеристики:

  • Тип: ЦАП-підсилювач для навушників
  • ЦАП: ES9038Q2M
  • USB: XMOS XUF208
  • Посилення: 3 рівні
  • Вихідна потужність (при 32 Ом): більше або дорівнює 1.5 Вт
  • Діапазон частот: 20 Гц – 80 кГц
  • Вихідний опір: 1.2 Ом
  • THD + N: менше 0.0009%
  • Співвідношення сигнал/шум: більше або дорівнює 118 дБ
  • Поділ каналів: понад 80 дБ
  • Мінімальний рівень шуму: менше 8 мкВ
  • Вхідні інтерфейси: RCA, USB-B, коаксіальний (Coax), оптичний (Toslink)
  • Вихідні інтерфейси: 6.35 мм, RCA
  • Підтримка DSD: DSD512
  • Підтримка PCM: 32 біт/768 кГц
  • Додатково: XMOS-декодування, спеціально розроблена звукова архітектура, індикатор RGB
  • Комплектація: ЦАП-підсилювач, адаптер живлення, USB-кабель, кабель живлення, 4 х гумові ніжки, короткий посібник, адаптер роз'єму для навушників, гарантійний талон
  • Харчування: 15 У пост. струму
  • Розміри: 120 х 146.5 х 55 мм
  • Вага: 480 г
  • Колір чорний
 
Характеристики
БрендFiiO
МодельK5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier
ТипПідсилювач для навушників
Частотний діапазон20 Гц – 80 кГц
Вихідна потужністьбільше або одно 1.5 Вт (при 32 Ом)
ВходиRCA, коаксіальний (Coax), оптичний (Toslink)
Вхід USBUSB-B
Виходи6.35 мм, RCA
Співвідношення сигнал/шумбільше або дорівнює 118 дБ
живлення15 У пост. струму
Приміткипідтримка DSD512, 32 біт/768 кГц
ФормаПрямокутна
Шумменше 8 мкВ (хв. ур.)
КомплектаціяЦАП-підсилювач, адаптер живлення, USB-кабель, кабель живлення, гумові ніжки, адаптер роз'єму для навушників, документація
КолірЧорний
Розміри120 х 146.5 х 55 мм
ДодатковоXMOS-декодування, спеціально розроблена звукова архітектура, індикатор RGB
ЦАПES9038Q2M
Вихідний опір1.2 Ом
Поділ каналівбільше 80 дБ
Вага480 г
THD+Nменше 0.0009%

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників FiiO K5 Pro ESS Desktop DAC and Amplifier

У K5 Pro ESS використовується флагманський портативний ЦАП ESS, ES9038Q2M, з більш видатними характеристиками та більш багатими звуковими деталями. Порівняно з попереднім поколінням спотворення зменшилися на 50%, перехресні перешкоди для гетеродина збільшилися на 6 дБ за більшого поділу каналів, а динамічний діапазон збільшився на 3 дБ.

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ