Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black
Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black

Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black

  • ID товару: 9627
  • Артикул: 5510070

5510070

Новий товар

FIIO Q 1 II DAC and Headphone Amplifier Black – це ЦАП (Цифровий аналоговий перетворювач) з підсилювачем для навушників, декодування для покращення якості звуку на комп'ютері.

Більше деталей

4 282 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: FIIO

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Портативний підсилювач для навушників FIIO Q 1 II DAC and Headphone Amplifier Black

Портативний ЦАП та підсилювач для навушників Q1II DAC та Headphone Amplifier Black від китайської компанії FiiO. Різноманітність модельного ряду – відмінність цього виробника персонального аудіо. У лінійці продуктів FiiO наявні як топові моделі, що блукають за першість на самому верху, так і бюджетні моделі, що тішать око демократичною ціною. Останні, здобувши народне кохання, повертаються в прайс-листи компанії у вигляді нових, модернізованих версій.

Портативний ЦАП і підсилювач Q1 другої генерації, значно додавши в потужності та функціональності, звичайно, зросла вартість, але якщо прорахувати пропорцію поліпшення/подорожчання, то стара модель як би і не подорожчала.

Різниця цін точно дорівнює вартості апгрейду внутрішнього вмісту з пластикою «особи» в подарунок.

За формою суцільнометалевий корпус Q1-II – все та ж коньячна фляга, ємністю 0,073 літра (99×59×12,5 мм). Призначення цієї мініатюрної (вагою 101 г) судини чорного кольору – вгамовувати спрагу зовсім іншого роду. Але також, як і у випадку з алкоголем, занурення у чудову музику, подану в чудовій якості, сп'янює.

FiiO Q1II бере до себе 32-бітових 384 кГц, підтримує до DSD256. Цій високоточній цифрі ще доведеться стати звуком. Завдання перетворення покладено на ЦАП АК 4452. У процес цифро-аналогового перетворення включені два кристалічні осцилятори, відповідальних кожен за свою частоту.

Про гарний вихід подбає пара малошумних операційних підсилювачів OPA926, про рівень яких говорить чарівна фраза: "у флагмані FiiO X7 II стоять такі ж".

У торці, там, де "шийка", розташовуються декоровані "золотим" кільцем гнізда: роз'єм 3,5 мм для навушників, 3,5 мм лінійний вихід, 2,5 мм балансний вихід, зелений світлодіодний індикатор DSD.

«Кришечка» із стильною червоною окантовкою – це регулятор гучності з діагональними насічками.

У протилежному торці Q1-II знаходяться два перемикачі - "Bass" і "Gain" - зрозуміло, що для регулювання посилення (від -2,5 до +3,2 дБ) і додавання басу (+5,4 дБ), а також роз'єм USB, якому не відмовиш у якомусь інтелекті.

Порт miniUSB шляхом нехитрих міркувань може самостійно зрозуміти, чого від нього хочуть. Виявивши підключений смартфон, Q1 готується до передачі даних та не під'їдає у джерела заряд. Якщо на вході щось велике і готове поділитися електрикою (наприклад, ПК), Q1-II включає режим живлення.

Якщо вірити присягам FiiO, батарея Q1-II здатна протриматися без підзарядки близько 20 годин.

За ступенем дружелюбності та толерантності Q1-II – повний MFi. Це не образливе прізвисько, а абревіатура від Made for i... Доказом любові до i-OS пристрій йде в комплекті - ЦАПовий кабель mi cro USB - «Блискавка».

Для початку роботи Q1-II з еппловськими мобільними пристроями та МАКами ніякі маніпуляції та ПЗ не потрібні. Для девайсів під керуванням Windows потрібні маленькі «милиці» у вигляді безкоштовного драйвера. Які потрібно буде завантажити з офіційного сайту FiiO та встановити драйвер на ваш пристрій. І тут ви зрозумієте, що не дарма ходили на сайт, тому що оцініть мультипротокол передачі звуку ASIO.

Характеристики FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black:

  • Тип пристрою: ЦАП та підсилювач;
  • Формат устрою: Портативний;
  • Функція підсилювача: Є;
  • Функція ЦАП: Є;
  • Вхід: USB, Лінійний;
  • Виходи: 2.5 мм балансовий, 3.5 мм, лінійний;
  • Вихідна потужність, мВт: 220 мВт (32 Ом) для балансового виходу;
  • Колір чорний.

Напишіть відгук

Портативний підсилювач для навушників FIIO Q1II DAC and Headphone Amplifier Black

FIIO Q 1 II DAC and Headphone Amplifier Black – це ЦАП (Цифровий аналоговий перетворювач) з підсилювачем для навушників, декодування для покращення якості звуку на комп'ютері.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ