Акустична система Yamaha NS-333
Акустична система Yamaha NS-333 Акустична система Yamaha NS-333 Акустична система Yamaha NS-333 Акустична система Yamaha NS-333 Акустична система Yamaha NS-333

Акустична система Yamaha NX-N500

  • ID товару: 2553

Новий товар

Акустичні системи-монітори з вбудованим підсилювачем і функціями для роботи в мережі. Відмінна якість звуку під час відтворення музики зі смартфона, комп'ютера, телевізора, NAS-сервера, а також потокових аудіоданих.

Більше деталей

32 794 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустичні системи-монітори з вбудованим підсилювачем і функціями для роботи в мережі. Відмінна якість звуку під час відтворення музики зі смартфона, комп'ютера, телевізора, NAS-сервера, а також потокових аудіоданих.

Короткий опис:

MusicCast розширює можливості розважальних систем
Бездротова передача потокової музики через Bluetooth або AirPlay
Висококласний USB-ЦАП з підтримкою DSD 5,6 МГц та PCM 384 кГц/32 біт для відтворення сигналу з високою роздільною здатністю
Високоефективний 32-біт ЦА-перетворювач ESS
Аналоговий підсилювач дискретної конфігурації, режим bi-amp для живішого та динамічнішого відтворення музики
Симетрична схема підключення для максимального усунення шуму музичного сигналу.
3-см купольний твітер для відтворення звуку з високою роздільною здатністю та 13-см вуфер з дифузором з композиту A-PMD
Жорстка конструкція корпусу для придушення небажаних резонансів
Індикатор показує робочий стан АС та джерело сигналу
ПДК для полегшення управління акустичними системами
192 кГц/24 біт цифровий оптичний вхід для підключення телевізора

Система MusicCast:
MusicCast - це нова революція в області передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.
MusicCast - це нова революція в області передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Точність та музичність — концепція компанії у сфері HiFi:
Нова модель NX-N500 успадкувала точність звукопередачі класичного студійного монітора NS-10M, і тому відрізняється небувалою для свого класу музичністю та виразністю. Періодично оцінюючи та підлаштовуючи звучання лівої та правої АС у позиції слухача, розташованої за 2-3 метри, система забезпечує високий ступінь стереофонічної експресії, тим самим вивільняючи саму душу музики. Плавний та чіткий вокал, насичене звучання інструментів, основу якого складають аудіодані високої густини. Це відповідь Yamaha на попит на вимоги до активної акустики, здатної відтворювати звук високої роздільної здатності.

Новий стандарт активної акустики:
Сьогодні люди висувають підвищені вимоги до якості відтворення музики не лише з аудіосистем, а й з комп'ютерів та інших пристроїв. Наша концепція будується на тому, що колонки повинні приносити справжнє задоволення від прослуховування музики. Аналоговий підсилювач із експансивним звуком. Нові колонки дозволяють гідно оцінити сучасний звук високої роздільної здатності. USB-ЦАП з високими технічними характеристиками та підтримкою Bluetooth®, WiFi та інших мережевих стандартів. Чому можна слухати музику лише, перебуваючи біля телевізора чи комп'ютера? Зробіть їх своєю другою системою Hi-Fi. Адже ви вже навчилися розрізняти їх. От і відмінно. Компактна 2-смугова система Yamaha.

Дискретний аналоговий підсилювач та режим bi-amp забезпечують живе звучання, сповнене свободи:
В підсилювачі потужності, який є одним із найважливіших компонентів активної акустики, використовується аналогова схема дискретної конфігурації. У режимі bi-amp (45 Вт для НЧ, 25 Вт для ВЧ), система видає потужне експансивне звучання. Завдяки роздільному розгойдування кожного динаміка звук набуває потужності, зберігаючи при цьому високе відношення С/Ш.

Симетрична схема підключення для максимального усунення шуму музичного сигналу.
Симетрична схема усуває зовнішні перешкоди, що підмішуються до сигналу. Цифрові аудіосигнали NX-N500 піддаються перетворення в лівому каналі, потім подаються в правий. XLR-кабель забезпечує симетричне з'єднання між акустичними системами. Такий підхід сприяє максимальному усуненню шумів.

3-см купольний твітер для відтворення звуку з високою роздільною здатністю та 13-см вуфер з дифузором з композиту A-PMD:
2-смугова модель NX-N500 має два динаміки. Верхня межа частотного діапазону купольного твітера діаметром 3 см досягає 40 кГц для передачі всього спектра звукової інформації, характерного для контенту високої роздільної здатності. Завдяки вбудованому масивному хвилеводу забезпечується рівна АЧХ під час передачі верхніх частот. Для НЧ-динаміка використаний той самий дифузор з композиту A-PMD, що й у топової моделі Soavo. Маючи потужні, експресивні низи і приємні комфортні верхи без піків, NX-N500 блискуче справляється з усім спектром звукового діапазону.

Жорстка конструкція корпусу для придушення небажаних резонансів:
Корпус відрізняється жорсткістю та виконаний з товстих панелей із ДВП для досягнення рівномірності акустичних характеристик. При цьому в конструкції використано метод тристороннього кутового з'єднання панелей, як в акустичних системах Yamaha вищого класу. Висока точність виготовлення, придушення небажаних резонансів дозволяє гарантувати, що ви чутимете музику з усіма нюансами.

Висококласний USB-ЦАП з підтримкою DSD Native 5,6 МГц та PCM 384 кГц/32 біт для відтворення сигналу з високою роздільною здатністю:
USB-ЦАП на NX-N500 є високоякісним PCM-пристроєм 384 кГц/32 біт з підтримкою роздільної здатності DSD Native 5,6 МГц. ЦАП підтримує асинхронну передачу даних і може передачу сигналу з малим рівнем джиттера, використовуючи вбудований тактовий генератор без синхронізації з тактовим генератором комп'ютера. Крім того, ЦАП дозволяє використовувати драйвер ASIO для зниження затримки сигналу та підвищення пропускної спроможності. Крім Windows, ЦАП сумісний із MAC OS Integer Mode, дозволяючи запускати 32-розрядне відтворення на MAC OS.
У моделі NX-N500 використовується Ц/А-перетворювач ES9010K2M компанії ESS Technology, Inc., який не тільки виконує обробку 32-розрядного аудіосигналу, але й здатний обробляти великі обсяги аудіоданих з підтримкою формату PCM 384 кГц та власного DSD 5, з потужною віддачею в нижньому регістрі та високою чіткістю у верхньому. Оскільки вбудований ЦАП має власний тактовий генератор, є вбудована функція усунення джиттера, що дозволяє виконувати перетворення з вкрай низьким рівнем джиттера.

Бездротова передача потокової музики через Bluetooth або AirPlay:
Слухайте музику зі смартфона за допомогою бездротового з'єднання Bluetooth. Для бездротової передачі потокової музики з iPhone або iPad можна скористатися функцією AirPlay. Крім того, режим очікування Bluetooth пропонує зручність автоматичного увімкнення та вимкнення NX-N500.
NX-N500 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли. Можна здійснювати потокову передачу музики з NX-N500 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Просте налаштування за допомогою смартфона або планшета:
З легкістю використовуйте смартфон або планшет із програмою MusicCast CONTROLLER для керування аудіосистемою та зміни налаштувань. Ті ж функції програми ви можете використовувати для віддаленого управління всіма вашими MusicCast-сумісними пристроями.

Індикатор показує робочий стан АС та джерело сигналу:
На передній панелі NX-N500 є світлодіодний індикатор, колір якого змінюється в залежності від робочого стану системи: помаранчевий – енергозберігаючий режим очікування, зелений – мережна функція, рожевий – AirPlay, а блакитний – USB-ЦАП, що дозволяє швидко визначати активне джерело сигналу.

Інші особливості:

• Пульт ДК полегшує керування завдяки таким базовим функціям, як увімкнення/вимкнення живлення та вибір джерела аудіосигналу.
• Оптичний цифровий вхід підтримує роздільну здатність 192 кГц/24 біт

Мережеві функції:

Wi-Fi: Є
DLNA: Версія 1.5
Підтримувані формати: MP3, WMA, MPEG4 AAC 48 kHz/24 bit, WAV/FLAC/AIFF 192 kHz/24 bit, ALAC 96 kHz/24 bit, DSD 5.6MHz
AirPlay: Є

Bluetooth:

Версія/Профіль: Version 2.1 + EDR / A2DP
Аудіокодек: Прийом: SBC/AAC, Передача: SBC

Тип: 2-смугові активні АС, Bi-amp
НЧ-динаміки: 13 см, конічний дифузор
ВЧ-динаміки: 3 см (1 дюйм), купол
Діапазон відтворюваних частот: 54 Гц - 40 кГц (-10 дБ)
Частота кросовера: 2 кГц
Аналоговий аудіовхід: 1
Цифровий аудіо вхід: оптичний: 1
USB: 1 (Type B)
Ethernet: 1
Споживання електроенергії: 45 + 45 Вт
Споживання електроенергії у режимі очікування: 0,2 Вт (тільки лівий канал)

Розміри (ШхВхГ):

Права АС: 170 x 285 x 222 мм
Ліва АС: 170 x 285 x 238.6мм
Вага: 5,9 кг (права АС), 6,3 кг (ліва АС)

Напишіть відгук

Акустична система Yamaha NX-N500

Акустичні системи-монітори з вбудованим підсилювачем і функціями для роботи в мережі. Відмінна якість звуку під час відтворення музики зі смартфона, комп'ютера, телевізора, NAS-сервера, а також потокових аудіоданих.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ