Yamaha WX-030
Yamaha WX-030 Yamaha WX-030

Знятий з виробництва

Портативна акустика Yamaha WX-030 Black

  • ID товару: 1336

Новий товар

Акустичні системи-монітори з вбудованим підсилювачем і функціями для роботи в мережі. Відмінна якість звуку під час відтворення музики зі смартфона, комп'ютера, телевізора, NAS-сервера, а також потокових аудіоданих.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ця Wi-Fi-сумісна АС для відтворення потокового сигналу настільки компактна, що її можна поставити куди завгодно. Крім того, вона сумісна з MusicCast — новою технологією для підключення AV-ресиверів, настільних аудіосистем та інших пристроїв бездротової домашньої мережі для прослуховування музики в будь-якій кімнаті.

Система MusicCast
MusicCast - це нова революція в області передачі мережного аудіоконтента, що дозволяє використовувати апарати цієї категорії разом або окремо. Система повністю управляється з одного інтуїтивно зрозумілого, швидкодіючого та простого у використанні програмної програми. Можна підключити звукову панель, бездротову акустичну систему, AV-ресивер, аудіосистему класу HiFi - те, що вам найкраще підходить; можна комбінувати і взаємно адаптувати різні пристрої, як і нарощувати сформовану вами систему MusicCast з часом. Це абсолютно нове рішення від Yamaha дає кожному все необхідне у будь-який час.

Все включено
Слухайте музику з будь-якого MusicCast-сумісного пристрою, або підключеного до нього Blu-ray або CD-плеєра в будь-якій кімнаті свого будинку. Для прослуховування музики з комп'ютера або сервера NAS можна скористатися стандартом DLNA.

Слухайте музику по Bluetooth® із потокових сервісів
Ви можете відтворювати потокову музику безпосередньо зі смартфона або планшета по Bluetooth або AirPlay, так само як і необмежений контент комерційних потокових сервісів. Для увімкнення/зупинення відтворення та налаштування гучності з мобільного пристрою користуйтеся програмою MusicCast CONTROLLER.
* Доступність музичних сервісів залежить від регіону.

Bluetooth-вихід для зручного потокового відтворення музики

WX-030 оснащений новітньою технологією Bluetooth, що робить роботу в бездротовому режимі зручніше, ніж будь-коли. Можна здійснювати потокову передачу музики з WX-030 на Bluetooth-сумісні навушники для індивідуального прослуховування або на Bluetooth-сумісні акустичні системи.

Режим стереопари (при використанні двох WX-030)

Два пристрої WX-030 можуть працювати в режимі стереопари, керовані програмою MusicCast, як гучномовці лівого та правого каналів, забезпечуючи стереозвук для озвучування великих приміщень.

Насичений звук та глибокий бас із компактного корпусу

Напрочуд потужне звучання досягається завдяки 3-смуговій конструкції акустичної системи в поєднанні з форменим DSP-процесором. Секретом глибокого басу, що виходить з настільки компактного пристрою, є використання великого пасивного випромінювача, а вбудована функція Music Enhancer допомагає вирівняти верхи, що випирають, і каламутну середину, характерні для перекомпресованих МР3-файлів. Повністю підтримуються також високоякісні формати WAV, FLAC і ALAC. Будь-яка музика — і піп, і рок — звучить саме так, як і винна.

Просте налаштування за допомогою смартфона або планшета
З легкістю використовуйте смартфон або планшет із програмою MusicCast CONTROLLER для керування аудіосистемою та зміни налаштувань. Ті ж функції програми ви можете використовувати для віддаленого управління всіма вашими MusicCast-сумісними пристроями.

Wi-Fi: Є
AirPlay: Є
Bluetooth Версія: Версія 2.1 + EDR/A2DP, AVRCP
Аудіо-кодек: SBC, AAC* (*лише прийом)
Максимальний діапазон роботи: 10 м (без перешкод)
Ethernet: Є
Динаміки: 1 х НЧ-динамік 9 см, 1 х ВЧ-динамік 3 см, 1 х
Максимальна вихідна потужність: 30 Вт (6 Ом, 1 кГц, КНД 10%)
Джерело живлення: 30 Вт (6 Ом, 1 кГц, КНД 10%)
Споживання електроенергії: 10 Вт
Споживання електроенергії в режимі очікування: 2,1 Вт (функції Network Standby та Bluetooth Standby увімкнені, бездротове з'єднання), 0,5 Вт (включена функції Network Standby та Bluetooth Standby вимкнені)
Габарити (ШхВхГ): 243x157x113 мм
Маса: 2,2 кг
Доступні кольори: Чорна

Напишіть відгук

Портативна акустика Yamaha WX-030 Black

Акустичні системи-монітори з вбудованим підсилювачем і функціями для роботи в мережі. Відмінна якість звуку під час відтворення музики зі смартфона, комп'ютера, телевізора, NAS-сервера, а також потокових аудіоданих.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ