Bowers & Wilkins T7 Gold Edition
Bowers & Wilkins T7 Gold Edition Bowers & Wilkins T7 Gold Edition Bowers & Wilkins T7 Gold Edition Bowers & Wilkins T7 Gold Edition Bowers & Wilkins T7 Gold Edition Bowers & Wilkins T7 Gold Edition

Знятий з виробництва

Bowers & Wilkins T7 Gold Edition

  • ID товару: 1960

Новий товар

Аудіо технології та елегантний дизайн поєднуються у T7 Gold Edition з ексклюзивними сумочками від Burberry. Сумочки до комплекту не входять.

Ціна вказана на штуку.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротова T7 Gold Edition оснащена Bluetooth aptX® високої роздільної здатності для кришталево чистого звуку та унікальними динаміками, що заповнюють звуком усю кімнату протягом 18 годин від однієї зарядки.

Бездротова акустична система B&W T7 виконана в корпусі невеликої глибини та має дуже привабливий зовнішній вигляд. Колонка відмінно впишеться в інтер'єр спальні чи кухні, і не займе багато місця на полиці чи столі. Незвичайний дизайн АС забезпечує конструкція Micro Matrix – аналогічний пристрій мають колонки B&W класу High-End, що входять до серії 800. Зрозуміло, в даному випадку матрична структура пропорційно зменшена, але вона, як і раніше, виконує свою функцію: гасить паразитні вібрації стінок та будь-які резонанси, здатні пофарбувати звук. Акустична система оснащена парою широкосмугових випромінювачів діаметром 50 мм, спеціально розроблених для даної моделі. Динаміки змонтовані на сталевих шасі, які не резонують навіть за максимальної гучності звуку. Для розширення діапазону низьких частот з урахуванням невеликої глибини корпусу B&W T7 у ній використовується пара пасивних НЧ-радіаторів квадратної форми, що мають значну площу мембрани. Система оснащена ефективним підсилювачем класу D, що розвиває вихідну потужність 2х 12 Вт, та DSP, що забезпечує збалансовану та широку стереокартину.

B&W T7 має Bluetooth-приймач з підтримкою покращеного аудіокодека aptX, завдяки чому при передачі сигналу із сумісних гаджетів можливе отримання якості звуку, порівнянного з CD-Audio. Для перетворення цифрового потоку аналоговий сигнал передбачений висококласний ЦАП. Крім того, аудіосистема має стандартний стереовхід mini-jack, при використанні якого Bluetooth-сигнал відключається. Ще однією перевагою даної моделі є її мобільність - B&W T7 оснащена вбудованим літій-іонним акумулятором, ємності якого вистачає приблизно на 18 годин роботи пристрою при середній гучності звуку. Для контролю заряду батареї, що залишився, на бічній панелі системи є кілька світлодіодів. Апарат дуже простий у використанні, і на його верхній панелі є лише кілька кнопок для увімкнення/зупинення відтворення композицій, регулювання гучності, а також встановлення зв'язку з бездротовим джерелом.

Технічні характеристики
- Тип: акустична система
- Потужність: 2х12 Вт
- Діапазон відтворюваних частот: 50-21000 Гц
- Діаметр ВЧ-динаміків: 2x50 мм (2.0 in) повнодіапазонні, 2xбасового радіатора (ABR)
- Розміри: 114х210х54 мм
- Вага: 0.94 кг
- Колір: золотий

Підключення 
- Бездротове з'єднання: Bluetooth v4.1
- Стереовхід 3.5 мм
  
Особливості  
- Компактна акустика, серйозний звук, два басові радіатори забезпечують динамічне звучання та серйозну глибину басів
- Аудіо високої якості: T7 Wireless має новаторську конструкцію з двома 50-мм драйверами, так що звук високої якості завжди з вами
- Досконалий ЦАП та цифрова обробка означає, що T7 Wireless звучить природно навіть на великій гучності
- Відмінна стійкість, зручне керування
 живлення
- Джерело живлення: акумулятор/мережа
- Тип акумулятора: Li-Io
- Час роботи: до 18 годин

Напишіть відгук

Bowers & Wilkins T7 Gold Edition

Аудіо технології та елегантний дизайн поєднуються у T7 Gold Edition з ексклюзивними сумочками від Burberry. Сумочки до комплекту не входять.

Ціна вказана на штуку.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ