Портативна акустика Klipsch KMC 1

Портативна акустика Klipsch Groove

  • ID товару: 3067

Новий товар

Непоказний дизайн, лише один динамік, що працює з пасивними радіаторами та підсилювачем, час роботи всього вісім годин – але який тут звук! Той випадок, коли на відсутність додаткових функцій можна заплющити очі.

Більше деталей

6 840 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Якщо ви дивилися фільм «Мертвець» Джима Джармуша, то при роботі з Klipsch Groove напевно відчуєте дежавю – включаєш колонку, лунають гітарні акорди, вони супроводжують при переведенні в режим сполучення, успішному підключенні. Дрібниця, але відразу ж налаштовуєшся на потрібний лад. Зовнішній вигляд дуже простий, якщо не сказати, непоказний, спереду металевий гриль, за ним видно абрис величезного для такої колонки динаміка. Корпус із пластику, на верхній частині – гумова накладка – кнопки, перемичками вона з'єднується з масивною ніжкою. Колонку можна поставити чи покласти, головне – не закривати драйвер. На задній частині під заглушкою - рознімання microUSB і AUX, підключати колонку можна і по Bluetooth, і за допомогою кабелю, тут все зазвичай.

Управління також традиційне, не залазячи в смартфон, можна керувати відтворенням, регулювати гучність, для активації режиму сполучення є кнопка Bluetooth. Світлові акуратні індикатори.

Розміри пристрою становлять 140 х 116 х 65 мм, вага – 770 грам. Повторюся, моя єдина претензія – це надто спокійний дизайн, стоятиме на полиці – просто пройдеш мимо і не звернеш уваги.

Час роботи

Заявлений час роботи складає 8 годин, для заряджання використовується стандартний кабель microUSB, час заряджання – близько 3 годин. Блоку живлення немає.

Звук

Навіть не став писати про якісь особливості, тому що у Klipsch роблять ставку тільки на звук – підключили, слухайте, не відволікайтеся. Під грилем ховається тридюймовий динамік, з боків – два пасивні радіатори, драйвер працює з підсилювачем класу D. Характеристики такі:

  • Потужність: 10 Вт
  • Діапазон частот: 65 Гц - 22 кГц +/- 3 дБ
  • Динамік: три дюйми, алюмінієвий дифузор
  • Звуковий тиск: 97 дБ
  • Матеріал: ABS, силікон, металевий гриль

Напишіть відгук

Портативна акустика Klipsch Groove

Непоказний дизайн, лише один динамік, що працює з пасивними радіаторами та підсилювачем, час роботи всього вісім годин – але який тут звук! Той випадок, коли на відсутність додаткових функцій можна заплющити очі.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ