Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n
Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n

Знятий з виробництва

Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n

  • ID товару: 2768
  • Артикул: VPL-EX455

VPL-EX455

Новий товар

Проектор VPL-EX455 ідеально підходить для використання у навчальних класах та конференц-залах середнього розміру.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Проектор VPL-EX455 ідеально підходить для використання у навчальних класах та конференц-залах середнього розміру.
Цей компактний і водночас потужний проектор з низьким рівнем шуму забезпечує проекцію зображень у роздільній здатності XGA з кольоровою яскравістю 3600 люмен та контрастністю 20 000:1, що дозволяє організовувати перегляд навіть у яскраво освітлених приміщеннях та на великих екранах. А технологія 3LCD від Sony робить перенесення кольорів природною і реалістичною. Якість зображення значно покращена в порівнянні з попередніми моделями: нові параметри балансу кольору та білого забезпечують чітку передачу тексту на екрані, а завдяки режиму Vivid зображення виглядає ще більш насиченим та природним.
Проектор VPL-EX455 можна без проблем використовувати із сучасними інтегрованими робочими середовищами AV/IT. А можливості підключення розширюються за рахунок двох портів HDMI та роз'єму Direct USB Display. Зручна індикація вхідних підключень полегшує комутацію, дозволяючи вивести ім'я підключеного пристрою на екран.
Підключіть проектор VPL-EX455 до мережі та дивіться презентації з чотирьох ПК або пристроїв Mac одночасно. Підключіть додатковий адаптер Wi-Fi та організуйте бездротові презентації прямо з ноутбука.
Ціла низка енергозберігаючих функцій і лампа з терміном служби 10 000 годин (рекомендована періодичність заміни) забезпечують низьку вартість володіння. Завдяки можливості доступу до лампи з тильного боку корпусу планове обслуговування виконується швидко та легко.

Чіткі та насичені зображення з максимальною колірною яскравістю 3600 люмен
Проектор VPL-EX455 з максимальною яскравістю 3600 люмен (режим високої якості) дозволяє отримувати чіткі та висококонтрастні зображення, які будуть добре видно всій аудиторії у яскраво освітлених приміщеннях та на великих екранах. Три режими яскравості для різних умов застосування: від природного денного освітлення до затемнених приміщень.

Технологія 3LCD BrightEra™
Ефективна система панелей 3LCD удосконалена за рахунок застосування технології BrightEra™ для досягнення яскравого, стабільного зображення високої роздільної здатності з точною передачею кольору і вражаючою реалістичністю.

Роздільна здатність XGA
Роздільна здатність екрана XGA (1024 x 768) 4:3 забезпечує чітке зображення з високою деталізацією: відмінно підходить для презентацій безпосередньо з ноутбука, мобільного пристрою або DVD-плеєра.

Звук потужністю 16 Вт
Вбудований монофонічний динамік потужністю 16 Вт забезпечує достатній рівень гучності відеопрезентацій, не вимагаючи додаткового посилення.
Лампи з терміном служби до 10 000 годин для підвищення енергоефективності
Високопродуктивна лампа дозволяє знизити вартість володіння та витрати на технічне обслуговування. Під час експлуатації в режимі низької яскравості заміна лампи буде потрібна лише приблизно через 10 000 годин (залежно від навколишніх умов та особливостей використання проектора).

Розширені можливості енергозбереження
Розширені можливості енергозбереження завдяки сучасним технологіям світлового блоку. Функція автоматичного зменшення яскравості дозволяє значно скоротити витрати електроенергії у випадках, коли проектор увімкнений, але не використовується. Вона автоматично регулює потужність вихідного світлового потоку в залежності від сцени, що демонструється. Одним натисканням кнопки на пульті дистанційного керування можна тимчасово знизити яскравість і скоротити енергоспоживання проектора.

Безшумна робота
Практично безшумний вентилятор дозволяє використовувати проектор за умов, де потрібна тиша — у навчальних аудиторіях та конференц-залах.
Режим лампи: висока яскравість – 35 дБ, стандартна яскравість – 33 дБ, низька яскравість – 29 дБ

Автоматичне включення живлення
Не витрачайте час і починайте презентацію без зволікання: проектор автоматично вмикається при виявленні сигналу з підключеного ПК.

Швидке завершення роботи
Після завершення презентації немає потреби витрачати багато часу на завершення роботи: вимкніть проектор і одразу ж від'єднайте його від мережі живлення – час на охолодження не потрібен.

Презентації по локальній та бездротовій мережах
Презентації проектів з ПК та пристроїв Mac за допомогою локальної та бездротової мереж. Можливе одночасне проеціювання з чотирьох пристроїв ПК/Mac та одночасне підключення до восьми пристроїв. Програма "Projector Station for Network Presentation" для Windows/Mac.

Керування з будь-якого комп'ютера, що знаходиться в тій самій мережі
Поточним станом та режимом проектора можна віддалено керувати з будь-якого комп'ютера в мережі. Для цього використовуйте вбудовану програму "Projector Station for Network Control".

Додаток для віддаленого керування з iOS/Android
Завантажте безкоштовну програму «Projector Remote» та керуйте проектором з будь-якої точки приміщення за допомогою свого смартфона або планшета.

Перегляд медіафайлів через USB
Відтворення фотографій, зображень або графіки з USB-накопичувача без підключення до комп'ютера.

Два входи HDMI
Два вхідні роз'єми HDMI забезпечують зручність підключення HDMI-сумісних пристроїв, наприклад комп'ютерів або медіапристроїв потокового відтворення.

Синхронізація IP-управління для простого розширення системи
Сигнали керування (увімкнення/вимкнення, вибір входу) передаються по IP-мережі з основного проектора на додаткові.

Функція USB Display та підключення до ПК одним кабелем
Виводьте зображення та відтворюйте аудіо* з ПК та пристроїв Mac, підключивши проектор за допомогою кабелю USB – вам навіть не потрібно інсталювати програмний драйвер.
* Можливе розбіжність аудіо- та відеопотоків. Для скорочення часу затримки рекомендується підключати проектор за допомогою лінійного входу або входу HDMI-in.

Налаштування індикації вхідних підключень
Задайте назви ярликам вхідного сигналу (наприклад, "BD-програвач", "ПК" або "Документ-камера"). Так буде простіше зрозуміти, які пристрої зараз підключені до проектора і які використовуються.

  • Клас: Для шкіл та ВНЗ
  • Технологія, матриця: 3LCD
  • Максимальна роздільна здатність: XGA (1024x768)
  • Яскравість, ANSI Lm: 3600
  • Контрастність, :1: 20000
  • Підтримка 3D: Ні
  • Бездротові інтерфейси (Wi-Fi): Є (опціонально)
  • HDMI, шт: 2
  • Порти та роз'єми: 1 x RCA, 1 x USB Type A, COM-порт (RS-232), RJ-45, S-Video, USB Type, VGA, вхід для мікрофона, вихід 3.5 мм (mini-Jack), Композитний
  • Колір: білий
  • Співвідношення сторін: 16:10
  • Проекційне відношення: 0,76-7,62
  • Фокусування: ручне
  • Ресурс лампи, год: 4500/6000/10000
  • Рівень шуму, дБ: 29
  • Габарити (ВхШхГ), мм: 96x365x252
  • Потужність, Вт: 320
  • Вага, кг: 3,9
  • Дисплей (тип матриці): LCD /3 х 0.63" P-Si TFT
  • Оптичне збільшення: 1,3
  • Проекційне відношення: Стандартні (1.3 – 1.99)
  • Джерело світла: лампа

Напишіть відгук

Проектор Sony VPL-EX455 (3LCD, XGA, 3600 ANSI lm)n

Проектор VPL-EX455 ідеально підходить для використання у навчальних класах та конференц-залах середнього розміру.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ