Передавач SennheiserSR IEM G4-A30
Передавач SennheiserSR IEM G4-A30 Передавач SennheiserSR IEM G4-A30 Передавач SennheiserSR IEM G4-A30

Передавач Sennheiser SR IEM G4-A30

  • ID товару: 28283

Новий товар

Бездротовий стереопередавач системи персонального сценічного моніторингу (IEM) четвертого покоління. Модель виконана в компактному і добре захищеному суцільнометалевому корпусі розміром половину ширини річкової стійки і оснащена інформативним та інтуїтивно зрозумілим OLED-екраном. SR IEM G4 розроблено спеціально для професійного використання.

Більше деталей

25 757 грн.

2 Товари(ів)
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Бездротовий стереопередавач системи персонального сценічного моніторингу (IEM) четвертого покоління. Модель виконана в компактному і добре захищеному суцільнометалевому корпусі розміром половину ширини річкової стійки і оснащена інформативним та інтуїтивно зрозумілим OLED-екраном. SR IEM G4 розроблений спеціально для професійного використання та дозволяє виконавцю повністю контролювати свою роботу у будь-який її момент та на будь-якій сцені.

Особливості моделі Sennheiser SR IEM G4

Evolution Wireless G4 - це новітні мікрофонні системи, які створені, щоб рости та вдосконалюватись разом зі своїми користувачами. На будь-якій сцені – великій чи маленькій, у залі чи просто неба – Універсальність – це саме те, за що так цінують мікрофонні системи Sennheiser артисти, звукорежисери та всі, хто працює зі звуком професійно.

Система персонального сценічного моніторингу Evolution Wireless IEM нового, четвертого покоління гарантує, що кожен ваш виступ із найвищою якістю прозвучить не лише для публіки, а й для вас. Де завгодно і будь-коли. Це надзвичайно надійне та невибагливе в роботі обладнання, яке легко встановлюється та швидко налаштовується.

Sennheiser SR IEM G4 – це бездротовий стереопередавач системи персонального сценічного моніторингу. Модель виконана в компактному і добре захищеному суцільнометалевому корпусі розміром у половину ширини рекової стійки, оснащена інформативним та інтуїтивно зрозумілим OLED-екраном, забезпечує смугу пропускання до 42 МГц з можливістю вибору 1680 налаштовуваних частот прийому в стабільному УВЧ-діапазоні 12 підключених приймачів. SR IEM G4 розроблений спеціально для професійного використання, орієнтований на щоденну активну експлуатацію, здатний забезпечувати найвищу якість передачі звуку, дозволяє виконавцю повністю контролювати свою роботу на будь-якій сцені та в будь-яких умовах.

Основні переваги моделі Sennheiser SR IEM G4:

стереопередавач виконаний у суцільнометалевому корпусі (розміром у половину ширини рекової стійки) та оснащений зручним та інформативним OLED-екраном;

синхронізація передавача та приймача виконується легко та просто через ІЧ-зону з удосконаленою системою інфрачервоного підсвічування, що значно прискорює процедуру налаштування обладнання;

вбудований мережевий порт дозволяє керувати системою, контролювати її роботу та виконувати всі необхідні налаштування через програми Sennheiser Control Cockpit та Wireless Systems Manager (у тому числі і віддалено);

до 16 сумісних каналів;

смуга пропускання до 42 МГц з можливістю вибору 1680 частот прийому, що настроюються, в УВЧ-діапазоні;

радіус передачі сигналу – до 100 м;

підвищена потужність передачі сигналу – до 50 мВт (у деяких країнах може обмежуватися законодавством);

ідеально поєднується з комплектом бездротових динаміків Sennheiser LSP 500 PRO, утворюючи повнофункціональну мобільну та повністю бездротову акустичну систему для заходів різного рівня та масштабів;

приймач поставляється з фірмовим адаптером Sennheiser для встановлення стандартну рекову стійку 19".

КОМПЛЕКТАЦІЯ:

компактний стереопередавач SR IEM G4;

антена;

блок живлення;

фірмовий адаптер для встановлення приймача системи у стандартну рекову стійку 19";

короткий посібник користувача з швидкого підключення системи;

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації системи.

Напишіть відгук

Передавач Sennheiser SR IEM G4-A30

Бездротовий стереопередавач системи персонального сценічного моніторингу (IEM) четвертого покоління. Модель виконана в компактному і добре захищеному суцільнометалевому корпусі розміром половину ширини річкової стійки і оснащена інформативним та інтуїтивно зрозумілим OLED-екраном. SR IEM G4 розроблено спеціально для професійного використання.

Напишіть відгук

16 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ