Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S
Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S

Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S

  • ID товару: 26953
  • Артикул: BE-0668

BE-0668

Новий товар

Пасивний сабвуфер Behringer VP1800 EUROLIVE має розмір динаміка 18 дюймів. Номінальна потужність 400 Ватів, пікова 1600 Ватів. Широкий діапазон відтворюваних частот. Міцні сталеві ґрати для оптимального захисту динаміка від пошкоджень.

Більше деталей

15 736 грн.

77 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Сабвуфер EUROLIVE VP1800S – концертний пристрій високої потужності. Помітний розрив між номінальною та піковою потужностями дозволяє не турбуватися про перевантаження; драйвер спокійно витримає тривалу безперервну роботу, так і екстремальну експлуатацію на максимальній гучності під час рок-концерту. Створюваного звукового тиску достатньо аудиторії до кількох сотень осіб у разі розміщення в замкнутому приміщенні. Корпус же сабвуфера допускає не тільки встановлення в залі, але й просто неба, і надійно захищає систему відтворення від механічних пошкоджень при транспортуванні та експлуатації.

Система трансляції

EUROLIVE VP1800S – сабвуфер, поміщений у якісний корпус концертного типу, що ефективно використовує всю інтенсивність звуку, яку тільки здатний видати випромінювач. Цей корпус відноситься до рупорної категорії та створює рівномірний монополярний звуковий фронт, що найкраще підходить для виступів як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. У ролі випромінювача виступає мембрана діаметром 18 дюймів, закріплена на корпусі довгохідного драйвера.

Динамік забезпечує звуковий тиск до 100 дБ SPL, чого достатньо для аудиторії у кілька сотень слухачів. Потужність сабвуфера дорівнює 400 Вт при використанні в номінальному режимі та 1000 Вт при пікових навантаженнях. Завдяки цьому розриву навантаження драйверу практично не страшні.

Сабвуфер забезпечує відтворення сигналу в частотному діапазоні 40-200 Гц, де лежить більшість музичних басових партій. Таким чином, баси транслюються через один і той же динамік, що дозволяє уникнути розсинхронізації та неприємних артефактів звучання, пов'язаних з особливостями окремих акустичних пристроїв.

Підключення до аудіосистеми

Сабвуфер має імпеданс, що дорівнює 8 Ом. Як інтерфейси для підключення до інших динаміків та джерел звуку використовуються два роз'єми Neutrik Speakon, які забезпечують передачу сигналу без втрат і перешкод.

Корпус динаміка допускає встановлення і в приміщенні, і поза ним. Важить пристрій 41,4 кг, і, щоб полегшити його транспортування, конструктори передбачили широкі зручні ручки. Встановлювати сабвуфер можна як підлогово, так і на стійку - відповідний адаптер-стакан вбудований в корпус. Крім того, спереду випромінювач захищений від механічних пошкоджень перфорованими сталевими гратами.

Тип акустичної системи сабвуфер

Наявність вбудованого підсилювача Пасивна

Потужність 400 Вт

Розмір низькочастотного динаміка 18 дюймів

Опір 8 Ом

Частота роботи кросовера 150 Гц

Матеріал корпусу ДСП

Вага в упаковці55.8 кг

Вага без пакування 46.5 кг

Габарити (Д х Ш х В) 0,65 x 0,56 x 0,69 м

Колір чорний

Напишіть відгук

Пасивний сабвуфер Behringer VP1800S

Пасивний сабвуфер Behringer VP1800 EUROLIVE має розмір динаміка 18 дюймів. Номінальна потужність 400 Ватів, пікова 1600 Ватів. Широкий діапазон відтворюваних частот. Міцні сталеві ґрати для оптимального захисту динаміка від пошкоджень.

Напишіть відгук

13 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ