Сабвуфер Yamaha NS-SW300 Piano

Сабвуфер SOAVO NS-SW901 Piano

  • ID товару: 2571

Новий товар

Потужний і привабливий сабвуфер з напрочуд глибоким басом

Більше деталей

64 942 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Потужний і привабливий сабвуфер з напрочуд глибоким басом

Розроблена технологія Yamaha Advanced YST II (Yamaha Active Servo Technology II) використовує механізм негативного імпедансу і постійного струму для більш ефективного контролю динаміка. Використовуючи схему вдосконаленого перетворювача негативного імпедансу (ANIC), система динамічно оптимізує імпеданс динаміка, забезпечуючи кращу лінійність. Це означає більш стабільну та точну передачу нижніх частот, не кажучи вже про більш високий звуковий тиск.
Сабвуфер NS-SW901 відтворює бас за допомогою вбудованого цифрового підсилювача 600 Вт. У конструкції використані фірмовий набір мікросхем Power Engine, ланцюг із постійним коефіцієнтом посилення модулятора ФАПЧ, перехресний контур зворотного зв'язку, система Active Power Control, високоефективний блок живлення та компоненти найвищої якості. Незважаючи на компактність, пристрій забезпечує високу потужність та високу якість звуку, споживаючи при цьому мало енергії. Дифузор діаметром 25 см виготовлений з матеріалу FBP власної розробки Yamaha, який є папіром з домішкою вуглецевого та арамідного волокна. Завдяки його винятковій жорсткості та наддовгому ходу навіть дуже потужні низькочастотні вибухові звуки відтворюються без спотворень.
Фазоінвертори вирізані з одного шматка вільхи та за естетичним оформленням відповідають дизайну корпусу. Два фазоінвертори дозволяють збільшити загальну площу отвору без збільшення розмірів корпусу.
Форма фазоінвертора розроблена на основі натурального логарифму для запобігання шуму повітря.
Для підвищення міцності та надання корпусу монолітності у конструкції NS-SW901 використано тристороннє кутове з'єднання панелей. Це допомагає покращити відтворення нижніх частот та знизити небажану вібрацію. Товстий (37 мм) акустичний екран також сприяє зниженню вібрації, вносячи свій внесок у жорсткість конструкції.
Блискуча глянсова обробка виконана з використанням методів, розроблених за багато десятиліть виробництва чудових роялів Yamaha.
Функція BASS (Bass Action Selector System) дозволяє вибрати один із трьох режимів для оптимального узгодження характеристик сабвуфера з характером звуку, що відтворюється. Wide – для потужних звукових ефектів у фільмах. Normal – для природного звучання музики та мови у фільмах, і Narrow – для придушення небажаних нижніх частот у музиці з метою досягнення більш чистого звучання.
Пульт дистанційного керування служить для зручності контролю сабвуфера. Він дозволяє вмикати/вимикати живлення, регулювати гучність, зріз ФНЧ, фазу (нормальна/зворотна), вибирати режими BASS, запускати таймер автоматичного вимкнення та вибирати збережені в пам'яті налаштування.
Можливе збереження в пам'яті трьох комбінацій налаштувань (гучність, режим BASS, установки ФНЧ і фази) з подальшим викликом натисканням кнопки на ПДУ.
Якщо активувати таймер вимкнення, через дві години живлення буде автоматично вимкнено. Ця корисна функція допомагає економити електроенергію, оскільки часто користувачі забувають вимикати сабвуфер.

Інші відмінні риси:
• Фільтр нижніх частот з плавним регулюванням (40 – 140 Гц)
• Роз'єм LFE (обхід ФНЧ)
• Можливість увімкнення/вимкнення з ПДУ ресивера/підсилювача Yamaha
• Моторизований регулятор гучності, що контролюється з ПДУ
• Низьке споживання енергії в режимі очікування – 0,5 Вт
• Позолочені роз'єми
• Діапазон відтворюваних частот: 18 – 160 Гц
• Міцна та важка конструкція: 32 кг

Динамік: Дифузор FBP 25 см
Вихідна потужність: 600 Вт
Діапазон частот, що відтворюються: 18-160 Гц
Технологія Advanced YST: Є
Високоефективний підсилювач потужності: Є
Лінійний порт: Є
Система Bass (Bass Action Selector System): Є
Потужність в режимі очікування: 0.5 Вт
Габарити (ШхВхГ): 410 x 457 x 462 мм
Маса: 32 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер SOAVO NS-SW901 Piano

Потужний і привабливий сабвуфер з напрочуд глибоким басом

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ