Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12
Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12

Знятий з виробництва

Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12

  • ID товару: 2799

Новий товар

Активний сабвуфер із можливістю автоматичного калібрування, закритий корпус, динамік: 12”, частотний діапазон: 20 – 120 Гц, габарити 340 x 340 x 380 мм, вага 20,1 кг.

Ціна вказана за штуку

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис активного сабвуфера Monitor Audio Silver W12 6G

Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12 6G розвиває по-справжньому потужні та глибокі баси та може використовуватися для озвучування великих приміщень. Як і у всій акустиці оновленої серії 6G, у сабвуфері використовується ціла низка аудіотехнологій, розроблених та задіяних для моделей High-End лінійки Platinum Series II. Це забезпечило колонкам з індексом 6G чудову якість звучання за цілком розумної вартості.

Сабвуфер Monitor Audio Silver W12 6G виготовлений у закритому корпусі порівняно невеликих розмірів з MDF товщиною 25 мм, що володіє глибоким внутрішнім демпфуванням. Для посилення конструкції саба передбачено внутрішні радіальні стяжки. На передній панелі корпусу встановлено великий низькочастотний динамік діаметром 12 дюймів із комбінованим дифузором C-CAM. Ця легка і жорстка діафрагма, не схильна до паразитних вібрацій, встановлена на потрійному підвісі і здатна лінійно переміщатися з великою амплітудою. Динамік має потужну магнітну систему, звукову котушку діаметром 3 дюйми та змонтований на антирезонансному шасі, інтегрованому у фронтальну панель.

У сабвуфері Monitor Audio Silver W12 6G використовується підсилювач класу D, який розвиває потужність 500 Вт, виготовлений компанією Hypex. Він має підвищену перевантажувальну здатність завдяки новій імпульсній технології. Для керування звучанням сабвуфера використовується фірмовий 32-бітний DSP із системою автоматичного калібрування ARC. За допомогою підключеного мікрофона система аналізує характеристики приміщення, що озвучується, і налаштовує параметри Monitor Audio Silver W12 6G таким чином, щоб з місця розташування слухача його звучання було найкращим. Цей процесор постійно аналізує роботу сабвуфера, запобігаючи спотворення на піках сигналу. Також передбачено три налаштування еквалізації звуку Movie, Music та Impact, що найкраще підходять для різного контенту, що відтворюється. Панель керування змонтована на вершині корпусу для зручного доступу. У сабвуфері передбачені тригерний вхід для дистанційного керування включенням та вимкненням, а також режим автоматичного переходу у Standby у разі відсутності на вході сигналу протягом певного часу.


Особливості активного сабвуфера Monitor Audio Silver W12 6G

  • DSP з налаштуваннями характеру звуку
  • Система автоналаштування параметрів звучання
  • Система автовідключення та тригерний вхід

Напишіть відгук

Активний сабвуфер Monitor Audio Silver W12

Активний сабвуфер із можливістю автоматичного калібрування, закритий корпус, динамік: 12”, частотний діапазон: 20 – 120 Гц, габарити 340 x 340 x 380 мм, вага 20,1 кг.

Ціна вказана за штуку

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ