Активна моніторна акустична система Behringer F1220D
Активна моніторна акустична система Behringer F1220D Активна моніторна акустична система Behringer F1220D Активна моніторна акустична система Behringer F1220D Активна моніторна акустична система Behringer F1220D Активна моніторна акустична система Behringer F1220D

Активна моніторна акустична система Behringer F1220D

  • ID товару: 26855
  • Артикул: BE-0777

BE-0777

Новий товар

Сценічний монітор Behringer Eurolive F1220D - це 250-ватна акустична система з 12-дюймовим низькочастотним динаміком, 3-дюймовим твітером та фільтром зворотного зв'язку. Гучномовець призначений як живих виступів, так відтворення музики. Він здатний забезпечити неймовірну якість звуку з широким частотним та динамічним діапазоном.

Більше деталей

10 683 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Німецька компанія Behringer є світовим лідером у розробці, виробництві та дистрибуції професійного звукового обладнання, музичних інструментів та пов'язаної з ними продукції. Компанія представляє великий асортимент музичного обладнання, включаючи різні категорії для широкого кола кінцевих користувачів - професіоналів, корпорацій та любителів.

Грунтуючись на досить успішній моніторній системі Eurolive F1220А, компанія Behringer з гордістю представляє ще більш потужну Eurolive F1220D - 250-ватну активну моніторну акустичну систему, яка має 3-х смуговий еквалайзер, завдяки якому ви зможете передати справжній зміст свого виконання, довго з пробивним глибоким басом та 3" високочастотний компресійний драйвер для максимальної звукової якості. Завдяки Class-D технології, у моделі є 250 Вт підсилювач і важить вона значно менше, що дуже зручно під час транспортування та встановлення. Вбудований регульований фільтр зворотного зв'язку усуває дражливе виття і вереск, дозволяючи викрутити ручку гучності до упору і чути себе крізь весь концертний хаос. Але ж головна причина, щоб мати монітор – це чути себе! Eurolive F1220D допоможе виконавцю розкрити свій потенціал!

Величезна потужність, бездоганний звук

Завдяки революційній технології Class-D підсилювача, Ви отримуєте величезну потужність та неймовірний звук у легкому для використання, ультра-портативному та легковажному Eurolive F1220D. Class-D підсилювач дає максимальну енергоефективність та усуває необхідність у важких блоках живлення та масивних радіаторах. Ця дивовижна технологія дає можливість створювати надзвичайно потужні продукти, які значно легші в порівнянні з їх аналогами, але при цьому використовують менше енергії та безпечні для довкілля.

Двоканальне посилення – абсолютна цілісність сигналу

Надчистий вихід цифрового сигналу 250 Вт досягається шляхом окремого живлення драйверів, люб'язно наданим bi-підсилювачем (2 підсилювачі). Багато компаній використовують просто пасивні кросовери, які неточно розділяють частотний спектр і знижують продуктивність драйверів. Behringer використовує окремий підсилювач для кожного вуфера і твітера, тим самим досягаючи абсолютної цілісності сигналу.

Управління

Eurolive F1220D не тільки чудово звучить, а й дає моментальне керування навіть під час виконання. Потрібно більше гучності? Просто поверніть ручку Level до отримання необхідного рівня. Чи потрібно додати низьких або високих частот? Знову все просто – використовуйте 3-смуговий еквалайзер. Крім того, тут є захист від зворотного зв'язку. За допомогою спеціалізованої ручки Frequency Ви можете усунути неприємний вереск мікрофона. З Eurolive F1220D повний контроль у вас завжди під рукою!

Універсальність

Завдяки вбудованому мікрофонному підсилювачу, Ви можете підключити динамічний мікрофон прямо до акустичної системи та миттєво відрегулювати гучність відповідної ручки (Level) – все швидко і легко. Крім того, в Eurolive F1220D є 35-мм гніздо, що дає можливість встановлювати монітор на стандартну стійку і використовувати його як акустична система. Але це не все, модель можна використовувати як клавішний комбопідсилювач, гітарний комбік і т.д.

Eurolive F1220D – ідеальне рішення для виконавців/конферансье, хто шукає високоякісний активний монітор або портативну акустичну систему, яка встановлюється та налаштовується за секунди і при цьому має неймовірні характеристики за ціною, що не обтяжує.

Технічні характеристики BEHRINGER F1220D:

Розмір ВЧ: 3"

Розмір НЧ: 12"

Входи: 2 x XLR

Виходи: 1 x XLR

Вид монтажу: Підвісні, Підвісні

Акустичне випромінювання: Монополярні

Кількість смуг: 2

Потужність: 250 Вт

Діапазон частот, що відтворюються: 45 - 18 000 Гц

Частота кросовера: 2 кГц

Max. SPL: 128 дБ

Корпус: дерево

Решітка: перфорована сталь

Розміри: 23.8 x 50 x 35.4 см

Вага: 10.7 кг

Колір: Black

Лінійний вхід та вхід для мікрофона з роз'ємами XLR

3-смуговий еквалайзер

Двоканальне посилення

Технологія підсилювача класу D

Регульований фільтр зворотного зв'язку

Вбудований обмежувач для максимального керування системою та захисту динаміків

2-канальний мікшер з індивідуальними Mic/Line входами та регуляторами гучності

Лінійний вихід для додаткових акустичних систем

Запатентований дизайн рупора для ультра широкої звукової дисперсії

35 мм гніздо для встановлення на стійку

Режим перемикання

Регулятори:

Рівень ВЧ

Рівень гучності лінійного входу

Рівень гучності мікрофонного входу

Рівень НЧ

Рівень подачі сигналу на монітори

Рівень СЧ

Напишіть відгук

Активна моніторна акустична система Behringer F1220D

Сценічний монітор Behringer Eurolive F1220D - це 250-ватна акустична система з 12-дюймовим низькочастотним динаміком, 3-дюймовим твітером та фільтром зворотного зв'язку. Гучномовець призначений як живих виступів, так відтворення музики. Він здатний забезпечити неймовірну якість звуку з широким частотним та динамічним діапазоном.

Напишіть відгук

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ