Мережевий плеєр STREAM BOX DSA
Мережевий плеєр STREAM BOX DSA Мережевий плеєр STREAM BOX DSA

Мережевий плеєр Pro-Ject STREAM BOX DSnet

  • ID товару: 3484

Новий товар

Мережевий програвач з підсилювачем, потужність 2 х 60 Вт, ЦАП PCM1796, Wi-Fi, кольоровий РК-дисплей 3,5”, входи: 2 RCA, Ethernet, коаксіальний, оптичний, 2 USB (24 біт/192 кГц), керування через iOS чи Android, габарити 206x72x230 мм, вага 2,9 кг.

Більше деталей

39 160 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Мережевий музичний плеєр Pro-Ject Stream Box DS net виконаний за найвищими стандартами якості, характерними для техніки цієї фірми і має досить широкі функціональні можливості.

Плеєр Stream Box DS net зібраний у металевому корпусі з товстою передньою алюмінієвою панеллю, має цифровий коаксіальний вихід. Аналогові каскади апарату виконані на якісних комплектуючих, а для захисту від електричних перешкод блок живлення в Stream Box DS net зроблений зовнішнім.

Апарат може підключатися до домашньої мережі за допомогою кабельного Ethernet або бездротового Wi-Fi з'єднання, з підтримкою протоколів DLNA 1.5 та UPNP. Це дозволяє Stream Box DS net відтворювати сумісний контент з будь-яких пристроїв у мережі, у тому числі накопичувачів NAS. Крім того, в цьому плеєрі є функція бездротового відтворення аудіо з портативних пристроїв за допомогою технології iMediaShare.

Також Stream Box DS net має USB-роз'єм для підключення портативних накопичувачів з аудіофайлами з розрядністю 24 біт/96 кГц або iPod/iPhone. Аудіосигнал з останніх при такому з'єднанні передаватиметься у цифровому вигляді, що гарантує найкращу якість звуку. Апарат оснащений цифро-аналоговим перетворювачем Cirrus Logic CS 4344 з параметрами 24 біта /192 кГц і може відтворювати звук практично у всіх форматах, що існують на сьогодні, в тому числі FLAC 24 біта/192 кГц і LPCM 24 біта/192 кГц. Музичні файли відтворюються плеєром без пауз – на цю функцію давно чекали багато меломанів. Також апарат може приймати інтернет-радіо з автоматичним визначенням локальних працюючих станцій.

Апарат оснащений якісним РК-дисплеєм 3,5 дюйма, на який виводяться режими його роботи, а також обкладинки альбомів, що відтворюються. На відміну від базової моделі, до Stream Box DS net додані деякі дуже корисні функції. Це можливість відтворення аудіофайлів у форматах ALAC (з обкладинками), а також вбудоване програмне забезпечення NetAPI. Завдяки останньому плеєром Stream Box DS net можна керувати з гаджетів за допомогою безкоштовної програми, а також встановити на нього інші корисні програмні функції, які з'являться в найближчому майбутньому.

Особливості

Вбудований NetAPI та підтримка ALAC
Wi-Fi-модуль
Кольоровий 3,5-дюймовий РК-дисплей

Характеристики мережевого програвача Pro-Ject Stream Box DS net:
Підтримувані мережеві протоколи: UPnP, DLNA (1.5)
ЦАП: Cirrus Logic CS 4344 (24 біт/192 кГц)
Формати файлів, що підтримуються: MP3, FLAC (до 24 біт/192 кГц, включаючи 24 біт/176 кГц), WMA9-lossless, АIFF, AAC, ALAC, LPCM (WAV, до 24 біт/192 кГц), Ogg Vorbis 1.0, AS
Файлові системи USB-накопичувачів, з якими може працювати Stream Box DSA: FAT16, FAT32
Сервіс vTuner: є
Вхідний імпеданс: 100 ком
Відношення сигнал/шум: 100 дБ
Входи: 2 USB (24 біт/96 кГц, сумісні з iPod/iPhone), Ethernet (10/100 Base-T)
Виходи: RCA, коаксіальний
Інша комутація: гніздо для Wi-Fi-антени
Дисплей: 3,5-дюймовий, РК, кольоровий, є можливість відключення
Пульт ДК: є
Wi-Fi-антена: є
Управління Pro-Ject Stream Box DS за допомогою смартфонів: так, за допомогою програми Box Control
Вбудований Wi-Fi модуль: стандарт IEEE 802.11 b/g/n
Блок живлення: зовнішній, 9, 5 А
Максимальна споживана потужність: 16,2 Вт (з підключеним зовнішнім HDD)
Потужність в режимі standby: 0,3 Вт
Розміри (ШxВxГ): 206x72x230 мм
Вага: 2,8 кг (без блоку живлення)

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Pro-Ject STREAM BOX DSnet

Мережевий програвач з підсилювачем, потужність 2 х 60 Вт, ЦАП PCM1796, Wi-Fi, кольоровий РК-дисплей 3,5”, входи: 2 RCA, Ethernet, коаксіальний, оптичний, 2 USB (24 біт/192 кГц), керування через iOS чи Android, габарити 206x72x230 мм, вага 2,9 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ