Мережевий плеєр SMSL DP3 Black
Мережевий плеєр SMSL DP3 Black Мережевий плеєр SMSL DP3 Black Мережевий плеєр SMSL DP3 Black Мережевий плеєр SMSL DP3 Black Мережевий плеєр SMSL DP3 Black

Знятий з виробництва

Мережевий плеєр SMSL DP3 Black

  • ID товару: 7371
  • Артикул: 90401125

90401125

Новий товар


SMSL DP3 – програвач цифрових файлів, що пропонує слухачеві гідний технічний потенціал за демократичною вартістю. Чи не найдоступніше рішення з балансним трактом.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: SMSL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Дизайн. Елементи екстер'єру

Корпус пристрою, зазвичай для виробника, зібраний з алюмінієвих деталей, пофарбованих у темно-сірий відтінок. Варто відзначити непомітний кольоровий екран, що інформує про аспекти відтворення. З інтерфейсів підключення користувачеві доступний щедрий набір вихідних каналів: RCA-пара, балансний вихід AES, цифрові оптичний та коаксіальний роз'єми, а також скромний сетап вхідних комунікацій, що об'єднала сервіс micro-USB для підключення до ПК, мережевий протокол LAN, та два порти USB- A. Крім того, в наявності і 2 навушникові джеки: стандартний формату 6,3-мм і балансний XLR. Схема управління функціоналом DP3 представлена колесом регулювання гучності і серфінгу, що натискається, по меню, доповненим промаркованими клавішами. Щодо бездротових технологій, то крім класичного чіпа Bluetooth v.4.0 (двоспрямованого) з підтримкою кодека aptX та утиліти Hiby Link, девайс оснащений і модулем WiFi, завдяки якому даний транслює аудіоконтент з потокових музичних сервісів та підключається до домашньої бездротової локації DLNA.

Схемотехніка. Звучання

За прийом та перетворення цифри відповідає пара аудіофільських чіпів ESS 9018Q2C, здатних до семплювання 32-біт файлів з розширенням до 384 кГц та декодування нативного DSD (до 256). Більш того, щоб уникнути джиттера, застосовані кварцові генератори, що відрізняються ультранизким значенням фазового шуму. Підсилювальний тракт, побудований на операційниках, у свою чергу може похвалитись достатнім для безлічі накладних навушників значенням потужності, що становить 58 мВт (32 Ом) для 6,3 мм виходу та 113 мВт (32 Ом) – для балансного. Природно, ізодинамічні та електростатичні навушники у парі із SMSL DP3 правильно не зазвучать. Що стосується самого звукового почерку плеєра, то тут доречно використати такі епітети: м'який, мелодійний, бархатистий, милозвучний та інші, що стосуються опису комфортної для слухового сприйняття моделі аудіомовлення. Слід згадати і про підтримку пристроєм розширеного переліку форматів, що охоплює не лише звичні WAV та FLAC, а й профільні APE, AIFF etc.

SMSL DP3 – високотехнологічний цифровий транспорт, поєднаний із підсилювачем для навушників, який стане органічним доповненням домашньої стаціонарної аудіосистеми.

Характеристики:

  • Тип пристрою

    ЦАП та підсилювач, Цифровий транспорт
  • Формат пристрою

    Стаціонарний
  • Функція ЦАПа

    Є
  • Підсилювач для навушників

    Є
  • Входи

    Bluetooth, Ethernet, USB, Wi-Fi
  • Виходи

    6.3 мм, AES/EBU, RCA, USB, XLR
  • Вихідна потужність навушникового підсилювача, мВт

    58mW/32 Ома, 46mW/64 Ома, 26mW/150 Ом (небалансний), 113mW/32 Ома, 110mW/64 Ома, 78mW/150 Ом, 49mW/300 Ом (балансний)

  • Колір

    Чорний
  • Гарантія

    12 місяців офіційної гарантії від SMSL

 
Характеристики
БрендSMSL
МодельDP3 Black
Потужність58mW/32 Ома, 46mW/64 Ома, 26mW/150 Ом (небалансний), 113mW/32 Ома, 110mW/64 Ома, 78mW/150 Ом, 49mW/300 Ом (балансний)
BluetoothЄ
ВходиBluetooth, Ethernet, USB, Wi-Fi
Виходи6.3 мм, AES/EBU, RCA, USB, XLR
Пульт ДУЄ
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

Мережевий плеєр SMSL DP3 Black


SMSL DP3 – програвач цифрових файлів, що пропонує слухачеві гідний технічний потенціал за демократичною вартістю. Чи не найдоступніше рішення з балансним трактом.

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2020-11-05

SMSL DP3

Отличный аудио плеер! Вполне достойный звук, проверял в связке усилитель Denon, аккустика Dali. Все заявленное работает вполне прилично. Вот тут подробней : https://www.ixbt.com/live/digs/smsl-dp3-sereznyy-stacionarnyy-audiopleer.html. Магазин любезно сделал скидку. Доставка в Кировоград меньше суток. 5 балов магазину!!!

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ