Стерео ресивер Pro-Ject RECEIVER BOX S BLACK
Стерео ресивер Pro-Ject RECEIVER BOX S BLACK Стерео ресивер Pro-Ject RECEIVER BOX S BLACK

Стерео ресивер Pro-Ject RECEIVER BOX S BLACK

  • ID товару: 3450

Новий товар

Стерео ресівер, потужність: 2х25 Вт (8 Ом), FM-тюнер, діапазон частот: 20Гц - 20кГц (0,2дБ), шуми: 100 дБ, гармоніки: 0,005%, коефіцієнт підсилення: 22дБ, тюнер: FM-band, 2 лінійних входу, габарити: 103 х 36 х 104 мм, вага: 0.67 кг

Більше деталей

17 160 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Стереофонічний ресивер Pro-Ject Receiver Box S зібраний в ультра-компактному корпусі шириною всього 103 мм, проте він є повноцінним Hi-Fi-пристроєм. Ресивер має входи для двох джерел сигналу (один з яких виконаний на RCA-роз'ємах, а другий представлений гніздом mini-jack), а для підключення акустики передбачена пара якісних позолочених гвинтових клем. Блок живлення в ресивері, як і у всіх міні-компонентах Pro-Ject, зовнішній, і за бажання користувач може замінити його на інший, наприклад, що забезпечує велику потужність (зрозуміло, при тій же величині вихідної напруги).

Ресивер розвиває вихідну потужність 2 х 25 Вт при підключенні 8-омних акустичних систем, має цифрове налаштування FM-тюнера (з кроком 50 кГц) і пам'ять на 99 налаштувань. На контрастний матричний дисплей ресивера виводиться вся інформація про режими його роботи, у тому числі рівень FM-сигналу та точне налаштування на станцію, що приймається.

Для керування Pro-Ject Receiver Box S з передньої панелі передбачено всього три багатофункціональні кнопки, також у комплекті є повнофункціональний пульт ДК. Апарат виконаний у металевому корпусі з товстою передньою панеллю, яка може мати чорне або сріблясте оздоблення. Якість виготовлення та зовнішньої обробки апарату дуже висока, і він буде чудово виглядати поруч із сучасними електронними гаджетами.

У схемі ресивера використані висококласні комплектуючі, і, при підключенні до чутливої акустики полички Receiver Box S формує дуже переконливу стереокартину з натуральною розстановкою образів і гарною деталізацією. Динамічний діапазон звуку, що відтворюється, дуже широкий, недоліку в найнижчих частотах також не відчувається. Ресивер Pro-Ject Receiver Box S стане чудовим партнером для ПК з якісною звуковою картою, також його можна успішно використовувати для прослуховування музики з будь-яких портативних пристроїв. За допомогою цього невеликого пристрою можна створити якісну стереосистему, яка займе на столі зовсім мало місця.

Особливості стереоресівера Pro-Ject Receiver Box S

  • Компактні розміри
  • 2 лінійні входи
  • FM-тюнер із пам'яттю на 99 станцій

Загальне

Тип підсилювача: Стереоресівер
Клас підсилювача: Hi-Fi
Країна (Головний офіс): Австрія
Потужність підсилювача: 2х25 Вт (8 Ом), 2х30 Вт (4 Ом)
Функції/можливості: Підключення 2 пар АС
Бездротове підключення: AirPlay
Відтворення аудіо файлів: MP3, WMA, MPEG4 AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC, DSD

Особливості

Алюмінієва передня панель та регулятори: Так

Входи/виходи

Входи: 2 х лінійний (RCA)
Виходи: на 1 пару АС

Додатково

Споживана потужність: 1 Вт (Standby)
Габарити (ШхВхГ): 103 х 36 х 104 мм
Вага: Вага: 0.67 кг
Колір: Чорний

Напишіть відгук

Стерео ресивер Pro-Ject RECEIVER BOX S BLACK

Стерео ресівер, потужність: 2х25 Вт (8 Ом), FM-тюнер, діапазон частот: 20Гц - 20кГц (0,2дБ), шуми: 100 дБ, гармоніки: 0,005%, коефіцієнт підсилення: 22дБ, тюнер: FM-band, 2 лінійних входу, габарити: 103 х 36 х 104 мм, вага: 0.67 кг

Напишіть відгук

11 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ