Стереопідсилювач Pro-Ject Stereo Box DS
Стереопідсилювач Pro-Ject Stereo Box DS Стереопідсилювач Pro-Ject Stereo Box DS

Стереопідсилювач Pro-Ject Stereo Box DS

  • ID товару: 3480

Новий товар

Інтегральний підсилювач, клас D, потужність 2 х 35 Вт (8 Ом), USB-ЦАП PCM 2706, діапазон частот 20 Гц – 20 кГц, РК-дисплей, входи: 4 лінійні, USB, габарити 103 х 72 х 144 мм, вага 1,18 кг.

Більше деталей

19 560 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дивлячись на цей компактний пристрій, важко припустити, що Pro-Ject Stereo Box DS є повноцінним стереофонічним інтегральним підсилювачем. Тим не менш, цей апарат оснащений чотирма лінійними входами, а також одним міні-USB B для підключення до персонального комп'ютера. Цифроаналоговий перетворювач в підсилювачі виконаний на базі мікросхеми PCM 2706.

На відміну від базової моделі, Pro-Ject Stereo Box DS має конфігурацію подвійного моно, що дозволило покращити якість стереокартини. Підсилювальні каскади в даному апараті побудовані на базі модулів із широтно-імпульсною модуляцією аудіосигналу (ШІМ), завдяки чому досягається висока ефективність роботи. У кожному каналі підсилювача працюють два такі модулі, тому вихідний струм Pro-Ject Stereo Box DS значно зріс. Це дозволяє підключати до нього колонки, що володіють складною характеристикою імпедансу, у тому числі й двоомні. Також у порівнянні з базовою версією цієї моделі у схемі Stereo Box DS використовуються добірні комплектуючі аудіофільського класу.

На передній панелі, виконаній з товстого аркуша алюмінію (вона може бути чорного або сріблястого кольорів), розташований великий РК-дисплей, на якому відображаються основні режими роботи апарату - встановлений рівень гучності та вибраний вхід. Також для керування підсилювачем можна використовувати мініатюрний пульт дистанційного керування, що додається. Корпус Stereo Box DS виконаний із металу, що забезпечує гарний захист електронних схем від зовнішніх впливів.

Контактні поверхні всіх роз'ємів підсилювача позолочені, для приєднання акустичних систем передбачені надійні гвинтові клеми. Stereo Box DS живиться від зовнішнього джерела напругою 24 Вольта і забезпечує струм у навантаженні до 5 Ампер. Апарат відрізняється невеликою споживаною потужністю в режимі Standby, яка не перевищує 1 Ватта.

Завдяки невеликим розмірами цей апарат дуже добре підходить для створення компактних кабінетних стереосистем, при використанні спільно з широкосмуговою акустикою високого класу.


Особливості стереопідсилювача Pro-Ject Stereo Box DS

  • USB-вхід
  • Схема подвійне моно
  • Подвійні вихідні ШІМ-підсилювачі

Характеристики стереопідсилювача Pro-Ject Stereo Box DS

Вихідна потужність 2х 35 Вт (8 Ом), 2 х 60 Вт (4 Ома)
Діапазон частот 20 Гц - 20 кГц (+/1 0,1 дБ)
Поділ стереоканалів більше 60 дБ (20 кГц)
Рівень шуму менше - 100 дБ
Коефіцієнт гармонік 0,1% (10 Вт)
Посилення 33 дБ
Входи 4 лінійних, USB (USB 1.1 Mini B)
Вхідна чутливість 350 мВ/100 ком
ЦАП PCM 2706, 16 біт/48 кГц, 128-кратна передискретизація
Вхідний сигнал USB 44,1 кГц, 48 кГц
Джерело живлення 24 Вольта/5 Ампер
Габарити (Ш х В х Г) 103 х 72 х 144 мм
Вага 1,18 кг (без блоку живлення)

Напишіть відгук

Стереопідсилювач Pro-Ject Stereo Box DS

Інтегральний підсилювач, клас D, потужність 2 х 35 Вт (8 Ом), USB-ЦАП PCM 2706, діапазон частот 20 Гц – 20 кГц, РК-дисплей, входи: 4 лінійні, USB, габарити 103 х 72 х 144 мм, вага 1,18 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ