Студійний монітор Focal SHAPE Twin
Студійний монітор Focal SHAPE Twin Студійний монітор Focal SHAPE Twin

Студійний монітор Focal SHAPE Twin

  • ID товару: 11561
  • Артикул: 284658

284658

Новий товар

Focal Shape Twin - заслужений стандарт лінійки Shape з двома пасивними бас-резонатором, оснащений новим дифузором динаміка з льону та найновішим алюмінієво-магнієвим купольним твітером М-типу.

Більше деталей

38 610 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Focal Shape Twin – це активні студійні монітори високої якості, які можна купити у нашому магазині за дуже вигідною ціною. Завдяки особливостям трисмугової конструкції ви отримаєте точний та достовірний звук, який так необхідний під час продакшену, мікшування та майстерингу музики на професійному рівні.

Hi-Pass фільтр та трисмуговий еквалайзер дозволять адаптувати Shape Twin до будь-якого приміщення. А завдяки витонченому французькому дизайну, ці монітори знайдуть своє місце у найвишуканіших інтер'єрах.

Активні монітори Focal Shape Twin стануть високоточним інструментом у вашій студії. Два 5-дюймові низькочастотні динаміки виконані за технологією сендвіч з композитних матеріалів та справжнього льону. Завдяки тому, що кожен з динаміків відповідає за свій частотний спектр, ви отримаєте неймовірно чисті та опрацьовані середні частоти. Твітер виконаний зі сплаву алюмінію та магнію, що дозволяє отримати чіткі та деталізовані верхи. А використання пасивних 8-дюймових резонаторів забезпечить точний та зібраний низ. Так що ці монітори здатні задовольнити найвищі професійні запити.

При виробництві Shape Twin використано лише високоякісні матеріали. Монітори виготовлені із МДФ із накладкою із натурального горіхового шпону, завдяки чому корпус має правильні акустичні властивості та приємний зовнішній вигляд. М-подібний хвилевід твітера забезпечує ширшу спрямованість звуку, тому Shape Twin менш вимогливі до положення голови. За допомогою чотирьох металевих ніжок-гвинтів з м'якими накладками можна змінювати кут нахилу, що дозволяє робити точне підстроювання без зміни висоти стояків або підставок. А наявність отворів для кронштейнів дозволить закріпити монітори прямо на стіні.

Студійні монітори Focal Shape Twin пропонують великий набір корисних функцій, що робить роботу з ними зручнішою та приємнішою. Повноцінний трисмуговий еквалайзер допоможе вам відкоригувати звук відповідно до особливостей вашої кімнати або студії. Завдяки чотирипозиційному Hi-Pass фільтру Shape Twin можна використовувати з додатковим сабвуфером. Крім того, монітори можуть автоматично переходити в режим очікування, коли ви їх не використовуєте. А наявність RCA та балансного XLR входів дозволить підключити їх до будь-якого пристрою.

Характеристики Focal Shape TWIN:

  • Тип: Активний 2.5 смуговий
  • Частотний діапазон: 40 Гц-35 кГц
  • Потужність: 2 підсилювачі класу A/B (2 роздільні канали 2х80 Вт НЧ/СНЧ + 50 Вт ВЧ)
  • Максимальний SPL: 110 дБ
  • Твіттер: 1" алюмінієво-магнієвий перевернутий купольний твітер М-типу
  • Вуфер: два 5" (13 см) НЧ/СНЧ-динаміка Flax Cone з дифузором з льону
  • Частота кросовера: НЧ 180 Гц, СНЧ 2.5 кГц
  • Контрольна панель: корекція НЧ (0 - 250 Гц) діапазон +/-6 дБ, СНЧ (160 Гц, Q добротність = 1) діапазон +/-3 дБ, ВЧ (4.5 - 35 кГц) діапазон +/-3 дБ, НЧ- фільтр 45/60/90 Гц
  • Розміри (В х Ш х Г): 478 x 211 x 279 мм
  • Вага :11 кг

 
Характеристики
БрендFocal
МодельSHAPE Twin
ТипСтудійний монітор
ВидАктивний
Потужність2 підсилювачі класу A/B (2 роздільні канали 2х80 Вт НЧ/СНЧ + 50 Вт ВЧ)
Максимальний звуковий тиск110 дБ
Частотний діапазон40 Гц-35 кГц
ВходиXLR; RCA
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динамікадва 5" (13 см) НЧ/СНЧ-динаміка Flax Cone з дифузором з льону
Твіттер1" алюмінієво-магнієвий перевернутий купольний твітер М-типу
Частота кросовераНЧ 180 Гц, СНЧ 2.5 кГц
Розміри (В x Ш x Г), мм478 x 211 x 279
Вага11 кг

Напишіть відгук

Студійний монітор Focal SHAPE Twin

Focal Shape Twin - заслужений стандарт лінійки Shape з двома пасивними бас-резонатором, оснащений новим дифузором динаміка з льону та найновішим алюмінієво-магнієвим купольним твітером М-типу.

Напишіть відгук

23 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ