SME Series M2-12R
Знятий з виробництва
  • ID товару: 2070

Новий товар

Тонарм, сталь, ефективна довжина 12”, захід голки 13 мм, антискейтинг, шелл S2-R, що знімається, зовнішній фонокабель, сила притиску до 5г, рекомендована маса картриджа до 38 г, вага 835 г.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: SME

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис тонарма SME Series M2-12R

Висококласний тонарм SME Series M2-12R розрахований на встановлення переважної більшості моделей звукознімачів. Завдяки збільшеній, у порівнянні з класичними 9-дюймовими моделями, довжині, кутова похибка 12-дюймового тонарма набагато менша. Таким чином, суттєво знижується фактор відомої проблеми з останніми треками на вінілової платівці, де через зростаючу кутову помилку спостерігається зростання спотворень. SME Series M2-12R має точний трекінг і практично не вносить у звучання власних спотворень. Ефективна маса тонарма становить 18 грам, при цьому на нього можна встановлювати звукознімач вагою до 38 грам.

SME Series M2-12R має класичний дизайн та відрізняється високою якістю виготовлення. Трубка традиційної J-форми виготовлена із сталі та оснащена алюмінієвим шеллом S2-R для звукознімача з регулюванням азимуту. Відстань між фіксуючими точками головки звукознімача в даній моделі становлять 12,7 мм традиційні. Шелл виконаний знімним, що полегшує обслуговування програвача в цілому. Усередині трубка тонарма демпфована спеціальним вібропоглиначем для придушення власних резонансів. Двосекційна противага виконана з вольфраму, а прецизійний опорний підшипник має високу міцність і мінімальний рівень биття.

Тонарм має плавне регулювання положення як по вертикалі так і по горизонталі і це дозволяє встановлювати SME Series M2-12R на різні програвачі. Всі елементи конструкції тонарма виготовлені з високою точністю із легованої сталі, що гарантує його тривалий термін служби та стабільність характеристик. Для зручності керування на цю модель можна встановити опціональний рідинний демпфер (FD-M2).

Внутрішнє проведення тонарма виконане багатожильним проводом з монокристалічної міді високого ступеня очищення. Для підключення звукознімача служать позолочені контакти. SME Series M2-12R комплектується кабелем завдовжки 1,2 метри. У комплекті з тонармом поставляється спеціальний регулювальний диск Protractor, що дозволяє з точністю настроїти тонарм на програвачі. SME Series M2-12R призначений для використання в топових системах відтворення вінілу та при правильному налаштуванні здатний забезпечити еталонну якість звуку.


Особливості тонарма SME Series M2-12R

  • 12-дюймовий J-тонарм
  • Вольфрамова противага
  • Провід з монокристалічної міді

Характеристики тонарма SME Series M2-12R

Відстань до голки 308,81 мм
Відстань до центру тонарма 295,6 мм
Відстань між фіксуючими отворами тонарма 12,7 мм
Ефективна маса 18 грам
Висота над монтажною поверхнею 63 мм (хв.) / 87 мм (макс.)
Балансування звукознімача до 38 грам
Сила притиску до 5 грам
Захід голки 13,21 мм
Кут корекції 17,62 градуси
Вага 834 г

Напишіть відгук

SME Series M2-12R

Тонарм, сталь, ефективна довжина 12”, захід голки 13 мм, антискейтинг, шелл S2-R, що знімається, зовнішній фонокабель, сила притиску до 5г, рекомендована маса картриджа до 38 г, вага 835 г.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ