SME Series IV
SME Series IV SME Series IV SME Series IV SME Series IV

Знятий з виробництва
  • ID товару: 2073

Новий товар

Тонарм, ефективна довжина 9” (237 мм), магнієвий сплав, захід голки 17,8 мм, антискейтинг, незнімний шелл, зовнішній фонокабель, рекомендована маса картриджа 5 - 16 г.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: SME

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дана 9-дюймова модель відноситься до лідерів у лінійці тонармів SME і багато в чому зобов'язана тим технологіям, які застосовувалися при розробці старшої моделі Series V. Дизайн, конструкція та якість складання Series IV вражають буквально з першого погляду.

Одна з головних переваг тонарма – це несприйнятлива до резонансів пряма конічна трубка з незнімним шеллом, виготовлена з магнієвого сплаву з використанням лиття під тиском. Усередині трубки є демпфуючий шар, за рахунок якого забезпечується її акустична інертність та стійкість до вібрацій. Розробники приділили увагу кожній деталі конструкції. Наприклад, оброблений за допомогою високоточних верстатів майданчик для установки головки звукознімача не має емалевого покриття, яке може спричиняти резонанси в місці сполучення двох поверхонь.

У конструкції застосовуються підшипники високої точності виготовлення: горизонтальні з кульками діаметром 10 мм (відповідають класу ABEC 3) та вертикальні з 17 мм кульками (клас ABEC 7). Особливе розташування горизонтально встановлених підшипників сприяє мінімізації биття та рокоту, що виникають при відтворенні вінілових дисків, що особливо актуально для деформованих пластинок.

Модель оснащена системою антискейтингу з ниткою та натяжною пружиною, розбивка шкали якої повністю узгоджена з налаштуванням притискної сили. Притискна сила виставляється в межах від 0 до 3 г. Закріплена на двоточковому підвісі противага виготовлена з вольфрамового сплаву і добре збалансована. Вантажівка противаги знаходиться нижче осі трубки, що забезпечує більш ефективне розташування центру тяжіння. Мікроліфт відрізняється плавністю ходу та має регулювання висоти підйому.

Основа SME Series IV оснащена подвійним блокуванням, що дозволяє точно встановити, відрегулювати та зафіксувати тонарм. Контрольні референсні лінії, нанесені вздовж трубки, дають можливість точніше налаштувати вертикальний кут VTA. Є можливість регулювання горизонтального кута стеження HTA за допомогою ключа.

У моделі застосовується вихідний роз'єм DIN (5-pin), що кріпиться на демпфованому поворотному шарнірному блоці. Для внутрішнього розведення використовується багатожильний мідний кабель. Вага картриджів, що рекомендується компанією, для цього тонарма знаходиться в межах від 5 до 16 г.

Тонарм SME Series IV дозволяє отримати чисте, відкрите та збалансоване звучання з чудовою роздільною здатністю, відмінно промальованим глибоким басом та особливою увагою до деталей.


Особливості тонарма SME Series IV

  • Конічна трубка тонарма з магнієвого сплаву
  • Підстава з подвійним блокуванням
  • Противага з вольфрамового сплаву

Характеристики тонарма SME Series IV

Тонарм 9-дюймовий, прямий, поворотний, незнімний шелл, антискейтинг, противага з вольфрамового сплаву, регулювання притискної сили
Трубка тонарма конічна, лита, акустично інертна, матеріал: магнієвий сплав
Діапазон регулювання VTF 0 – 3 г
Відстань від голки до центру підвісу 233,15 мм
Відстань від центру опори тонарма до осі шпинделя програвача 215,35 мм
Відстань між болтами кріплення картриджа 12,7 мм
Кут офсету 23,6?
Лінійний офсет 93,47 мм
Винос (overhang) 17,8 мм
Висота над монтажною поверхнею максимальна: 87,9 мм, мінімальна: 56,4 мм
Відстань від поверхні вінілового диска до монтажної поверхні максимальне: 57,9 мм, мінімальне: 26,4 мм
Глибина під монтажною поверхнею 56,75 мм
Радіальний допуск для противаги балансиру 73 мм
Ефективна маса 10/11 г
Рекомендована маса картриджа 5 г – 16 г
Максимальна похибка стеження 0,012 ° / мм
Нульові точки відліку (внутр./зовнішн.) 66,04 мм/120,9 мм
Внутрішнє розведення виготовлений з міді (OFC) багатожильний кабель (літцендрат)
Вихідний роз'єм DIN (5-pin)
Міжблочний кабель входить до комплекту, DIN-RCA
Вага 700 г

Напишіть відгук

SME Series IV

Тонарм, ефективна довжина 9” (237 мм), магнієвий сплав, захід голки 17,8 мм, антискейтинг, незнімний шелл, зовнішній фонокабель, рекомендована маса картриджа 5 - 16 г.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ