LOGITECH HARMONY HUB
LOGITECH HARMONY HUB LOGITECH HARMONY HUB LOGITECH HARMONY HUB LOGITECH HARMONY HUB

  • ID товару: 2157
  • Артикул: 915-000262

915-000262

Новий товар

Центральний контролер Harmony Hub перетворює смартфон або планшет на універсальний пульт дистанційного керування та поєднує управління розважальними мультимедійними системами та пристроями домашньої автоматизації в одному, зручному у використанні додатку Harmony.

Більше деталей

7 600 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Logitech

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Logitech Harmony Hub контролює як мультимедійні пристрої так і інші пристрої в будинку: освітлювальні прилади, замки, жалюзі, термостати, датчики і т.д.
Усього підтримується понад 270 000 моделей різних пристроїв від 6000 виробників.

З Harmony Hub можна керувати до 8 пристроїв та запускати дії для кількох пристроїв одним натисканням. Керувати пристроями можна безпосередньо з програми Harmony або за допомогою сценаріїв користувача, в тому числі і тимчасових. При створенні сценаріїв, пристрої можуть бути включені як окремо так і групами.

Напишіть відгук

Logitech Harmony Hub

Центральний контролер Harmony Hub перетворює смартфон або планшет на універсальний пульт дистанційного керування та поєднує управління розважальними мультимедійними системами та пристроями домашньої автоматизації в одному, зручному у використанні додатку Harmony.

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2021-04-28

ожидаемо отличное решение

Много лет пользуюсь универсальными пультами Лоджитек. Но к сожалению, со временем, то чаем полью, то батарея полностью умирает.
В мультимедийной системе, 4 регулярно используемых устройства: ТВ, дом. Кин., медиа сервер (Duna) и спутниковый тюнер. И основная ценность универсальных пультов Лоджитек, это не только то что не нужно 4 пульта от каждого устройства, но и можно все включить, скоммутировать и потом использовать нажатием одной кнопки. Т.е. пульт, выполняя макрос, не только включает устройства, но и подключает устройства через соответствующие порты и в дальнейшем понимает, что, например, регулировка звука это дом.кин, а работа с видео – медиа сервер.
По данному устройству:
+ из существующего экаунта Лоджитек устройство подняло и подключила все прописанные у меня устройства и макросы. Т.е. моб тел стал полнофункциональным универсальным пультом за пару минут.
- как и предыдущие версии, не смог подключить кондиционер Cooper&Hunter (как через базу, так и через обучение пульта). При блокировке телефона, теряется связь с устройством, восстановление требует ожидания 3-10 сек. Нет украинского/русского языка (только англ). Английская розетка.

Устройство на 100% соответствует моим ожиданиям

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

2 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ