Rotel RMB-1506
Rotel RMB-1506 Rotel RMB-1506 Rotel RMB-1506

  • ID товару: 1973

Новий товар

Шестиканальний підсилювач потужності Rotel RMB-1506 може знайти застосування в аудіосистемах мультирум або домашньому кінотеатрі для озвучування додаткових каналів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Апарат розвиває вихідну потужність по 50 Вт на канал при опорі навантаження 8 Ом, чого цілком достатньо для повноцінного розгойдування більшості моделей вбудовуваної або поличної акустики.

Підсилювач Rotel RMB-1506 виконаний у солідному металевому корпусі з товстою передньою алюмінієвою панеллю, в якій передбачені вентиляційні отвори для ефективного тепловідведення від внутрішніх схем. За цими отворами знаходяться індикаторні світлодіоди, що сигналізують про спрацювання системи захисту підсилювача. Тут же розташовані три підстроювальні елементи для налаштування коефіцієнта посилення кожної з трьох пар каналів.

Підсилювальні каскади Rotel RMB-1506 виконані на дискретних елементах і працюють у класі A/B, а його блок живлення побудований на базі потужного тороїдального трансформатора. Для фільтрації напруги живлення використовуються конденсатори значної сумарної ємності.

На задній панелі апарата є три пари RCA-входів, а також пара виходів, сигнал з яких може бути поданий на додатковий підсилювач. Крім того, за допомогою спеціальних перемикачів можна об'єднати дві або три пари підсилювачів потужності таким чином, щоб на них надходив один і той же сигнал - наприклад, за необхідності озвучити велике приміщення кількома АС. Один із стереовходів можна перевести в монорежим, що також може бути корисним у деяких випадках. Для зовнішнього керування включенням Rotel RMB-1506 оснащений тригерним входом, а також виходом, сигнал якого можна використовувати для керування додатковим обладнанням.

Для підключення акустичних систем передбачено три пари гвинтових клем, до яких підходять також роз'єм-банани. Розміщення цих гнізд вибрано таким чином, щоб зробити підключення кабелів найбільш зручним та безпечним.


Особливості багатоканального підсилювача потужності Rotel RMB-1506

  • 6 каналів посилення
  • Тороїдальний трансформатор
  • Можливість паралельного включення підсилювачів

Характеристики багатоканального підсилювача потужності Rotel RMB-1506

Вихідна потужність 6 х 50 Вт (8 Ом), 6 х 80 Вт (4 Ома), 500 Вт (моно-режим, 8 Ом), 800 Вт (моно-режим, 4 Ома)
Частотний діапазон 10 Гц – 100 кГц
Співвідношення сигнал/шум більше 115 дБ
Коефіцієнт демпфування понад 200
Коефіцієнт гармонік менше 0,003% (1 кГц)
Входи RCA, тригер
Виходи RCA (1 пара каналів), тригер, на 6 акустичних систем
Поділ каналів більше 70 дБ
Чутливість 1,0 В
Рівень навантаження 5,0 В
Імпеданс 20 ком
споживана потужність 450 Вт
Габарити (ШхВхГ) 431 x 144 x 424 мм
Вага 15,3 кг

Напишіть відгук

Rotel RMB-1506

Шестиканальний підсилювач потужності Rotel RMB-1506 може знайти застосування в аудіосистемах мультирум або домашньому кінотеатрі для озвучування додаткових каналів.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ