Rotel RKB-850
Rotel RKB-850 Rotel RKB-850

  • ID товару: 1977

Новий товар

Восьмиканальний підсилювач потужності Rotel RKB-850 працює в економічному класі D, що дозволило виготовити його у корпусі порівняно невеликих розмірів. Крім того, апарат оснащений спеціальною схемою термостабілізації, в якій використовуються два вентилятори, керовані мікропроцесором.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-850

Rotel RKB-850 працює в економічному класі D, що дозволило виготовити його у корпусі порівняно невеликих розмірів. Крім того, апарат оснащений спеціальною схемою термостабілізації, в якій використовуються два вентилятори, керовані мікропроцесором. В результаті Rotel RKB-850 вийшов виключно надійним, навіть у разі тривалої роботи на граничній вихідній потужності. Апарат призначений для використання у складі рекомендованих інсталяцій при озвучуванні громадських закладів, або створенні систем мультирум.

Вісім каналів посилення Rotel RKB-850 розділені на чотири групи. За допомогою спеціального перемикача сигнал, що подається на першу групу (А) підсилювачів, транслювати і три, що залишилися. Це дозволить за допомогою одного джерела сигналу озвучити до чотирьох зон, скоротивши кількість необхідних зовнішніх з'єднань. Крім того, підсилювачі першої групи можна перевести в моно-режим, і тоді решта каналів також відтворюватиме моно-звук – цей режим роботи Rotel RKB-850 рекомендується при необхідності озвучування великих майданчиків, коли стереоефект не потрібен. Для налаштування рівня сигналу на передній панелі апарата передбачено чотири регулювальні елементи (по одному на кожну групу підсилювачів). Також RKB-850 оснащений буферизованим виходом для підключення ще одного підсилювача потужності.

За бажання апарат можна змонтувати в студійній стійці, де він займає місце відповідно форм-фактору 2U, або встановити на будь-якій полиці. Через вентиляційні отвори на передній панелі повітря затягується всередину корпусу Rotel RKB-850, що вимагає його розміщення мінімальна кількість вільного простору. Для підключення акустичних систем передбачені надійні гвинтові клеми. Також на задній панелі підсилювача змонтовані роз'єм RS-232, що управляє, і тригерні 12-вольтові роз'єми. Знімний електричний кабель із роз'ємом IEC дозволяє за необхідності використовувати з'єднувач більшої довжини.


Особливості багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-850

  • 8-канальний підсилювач D-класу
  • Можливість об'єднання каналів
  • Буферизовані виходи для підключення ще одного підсилювача

Характеристики багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-850

Вихідна потужність 8х 50 Вт (8 Ом)
Діапазон частот 20 Гц - 20 кГц (- 1,4 дБ)
Відношення сигнал/шум - 108 дБ
Коефіцієнт гармонік менше 0,08%
Інтермодуляційні спотворення менше 0,08%
Коефіцієнт демпфування понад 150
Коефіціент посилення 30 дБ
Поділ каналів більше 60 дБ
Входи небалансні RCA
Виходи буферизовані небалансні RCA , на 8 АС (гвинтові)
Вхідна чутливість 0,6 В / 100 ком
Опір навантаження 4 Ом мінімум
Додатково 12-вольтових тригерів, роз'єм RS232, перемикання моно/стерео, об'єднання каналів
споживана потужність 150 Вт, менше 0,5 Вт (Standby)
Габарити (Ш х В х Г) 430 х 97 х 424 мм
Вага 9,3 кг
Комплектація набір для монтажу у студійну стійку

Напишіть відгук

Rotel RKB-850

Восьмиканальний підсилювач потужності Rotel RKB-850 працює в економічному класі D, що дозволило виготовити його у корпусі порівняно невеликих розмірів. Крім того, апарат оснащений спеціальною схемою термостабілізації, в якій використовуються два вентилятори, керовані мікропроцесором.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ