Rotel RKB-D8100
Rotel RKB-D8100 Rotel RKB-D8100 Rotel RKB-D8100

  • ID товару: 1980

Новий товар

Інсталяційний кінцевик D8100 є одним із найпотужніших у серії RKB і може видавати 100 Вт (при навантаженні в 8 Ом) на кожен із восьми каналів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Опис багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-D8100

Інсталяційний кінцевик D8100 є одним із найпотужніших у серії RKB і може видавати 100 Вт (при навантаженні в 8 Ом) на кожен із восьми каналів.

Модель відповідає стандарту 2U та легко монтується в рекову стійку, для чого в комплект входить відповідне кріплення. Відомо, що використання довгих акустичних кабелів це справжнє випробування для будь-якого підсилювача. Оконечник D8100 здатний легко впоратися з даним завданням, оскільки має високу потужність і якісне сильноточне посилення. Модель також стане ідеальним рішенням для побудови складних мультизонних систем.

Підсилювач працює у класі D і має імпульсні джерела живлення. У результаті забезпечується висока ефективність та надійність роботи, а також мінімальне нагрівання його елементів. Топологія схем апарату ретельно опрацьована, використовуються комплектуючі преміум-класу. На борту також є ЦАП (24 біт/192 кГц), що дозволяють підключати до підсилювача цифрові джерела.

Зазвичай для інсталяційних моделей дизайн не має вирішального значення, проте, кінцевик D8100 виглядає лаконічно та стильно. Центральну частину його фронтальної панелі займає акуратна вентиляційна решітка та чотири регулятори рівня вхідного сигналу (для їх налаштування необхідно використовувати плоску викрутку). У лівій частині знаходиться кнопка подачі живлення з кільцевою світлодіодною індикацією.

На тильній панелі встановлені наступні входи: чотири лінійні RCA та чотири оптичні. Причому всі вони позначені як Input A, B, C і D. При перекладі розташованих біля входів B, C і D механічних тумблерів у положення "Link" сигнал, що подається на вхід A, буде автоматично передаватися на всі 8 підсилювачів. Модель також можна перевести в монорежим за допомогою відповідного перемикача. Є «наскрізний» вихід Pre Out (RCA) для приєднання ще одного посіпака. Є роз'єми тригерного входу і виходу, що відключаються, а також інтерфейс RS232 для управління моделлю за допомогою комплексних автоматизованих систем. АС приєднуються до підсилювача за допомогою восьми пар гвинтових клем. Для охолодження передбачено два кулери, які розташовані в тильній частині корпусу.

Окінечник D8100 являє собою новий стандарт для замовних інсталяцій та забезпечує відмінну якість звучання з належним натиском, чудовою динамікою та уважним ставленням до деталей.


Особливості багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-D8100

  • Клас D
  • Вбудовані ЦАПи (оптичні входи)
  • Два кулери в системі охолодження

Характеристики багатоканального підсилювача потужності Rotel RKB-D8100

Вихідна потужність 8 х 100 Вт (20 Гц - 20 кГц, КНІ менше 0,1%, 8 Ом)
Діапазон частот 20 Гц - 20 кГц (+ 0 дБ - 1,4 дБ)
Коефіцієнт гармонік 0,08%
Інтермодуляційні спотворення 0,08%
Коефіцієнт демпфування 150
Вхідний імпеданс/чутливість 50 ком/0,9 В
Коефіціент посилення 30 дБ
Відношення сигнал/шум 108 дБ (RCA), 95 дБ (оптичні входи)
Поділ каналів 60 дБ
Входи 4 лінійні RCA, 4 оптичні (PCM, 24 біт/192 кГц)
Виходи Pre Out (RCA) для підключення ще одного краю
Інша комутація два 3,5 мм тригерні роз'єми (12 В, вхід/вихід)
Вихід на АС 8 пар гвинтових клем
Мінімальний імпеданс акустики, що підключається. 4 Ом
споживана потужність 300 Вт, в режимі standby: 0,5 Вт
Габарити (ШхВхГ) 430x97x424 мм
Вага 9,6 кг

Напишіть відгук

Rotel RKB-D8100

Інсталяційний кінцевик D8100 є одним із найпотужніших у серії RKB і може видавати 100 Вт (при навантаженні в 8 Ом) на кожен із восьми каналів.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ