Підсилювач потужності Klipsch PowerGate
Підсилювач потужності Klipsch PowerGate Підсилювач потужності Klipsch PowerGate

Знятий з виробництва

Підсилювач потужності Klipsch PowerGate

  • ID товару: 2942

Новий товар

Завдяки вбудованим 2 x 100-ватним підсилювачам класу D PowerGate від Klipsch здатний розкачати практично будь-які акустичні системи.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

ПОТУЖНИЙ СТЕРЕО ПІДСИЛЮВАЧ З USB І ЦАП
Завдяки вбудованим 2 x 100-ватним підсилювачам класу D PowerGate від Klipsch здатний розкачати практично будь-які акустичні системи. Так, наприклад, ви можете підключити поличні акустичні системи в офісі або High end акустичні системи Klipschorn вдома: PowerGate впорається і з ними. Також апарат оснащений USB аудіо входом (USB-B кабель входить у комплект). На веб-сайті www.klipsch.com доступний для завантаження безкоштовний драйвер PC.

ЦИФРОВІ ВХОДИ ВИСОКОГО ДОЗВОЛУ
PowerGate оснащений цифровими аудіо входами високої роздільної здатності для подачі сигналу 192 кГц/24 біт. Підключіть комп'ютер до порту USB типу B (за допомогою кабелю, що входить до комплекту), завантажте з веб-сайту www.klipsch.com/products/powergate драйвер і встановіть його на ваш комп'ютер. Тепер ви можете насолодитися відтворенням аудіо матеріалів високої роздільної здатності, записаних на комп'ютері. Підключіть програвач Blu-Ray, DVD або CD до входу TOSLink Optical Audio та відтворіть двоканальний стереосигнал високої роздільної здатності. Потокове відтворення сигналу високої роздільної здатності доступне з on-line сервісів, наприклад, Tidal®. Насолоджуйтесь відтворенням потокового сигналу без втрат через Klipsch Stream. Ми також додали кодеки apt-X® і AAC® для бездротового Bluetooth® підключення, тому тепер ви зможете відтворювати сигнал, що передається по Bluetooth®, у найкращій якості.

ПОТРІБНІ ВХІД ДЛЯ ЗВУКОСНІМАЧА ЧИ ЛІНІЙНИЙ? БУДЬ ЛАСКА!
PowerGate від Klipsch також оснащений входом Phono pre-amp/RCA line-level, тому ви зможете підключити до системи програвач вінілу або будь-яке лінійне джерело аналогового сигналу.

БЕЗПРОВІДНИЙ МУЛЬТИРУМНИЙ СТРІМЕР
Reference PowerGate від Klipsch є елементом мультирумної бездротової системи Klipsch Stream - універсальне рішення для розподілу аудіо сигналу по всьому будинку. Тепер
інтернет-радіомовлення, потокові сервіси, цифрові музичні записи, відтворення CD та DVD стало доступним у будь-якій кімнаті вашого будинку. Список підтримуваних потокових сервісів можна знайти на веб-сайті www.klipsch.com/stream.
Просто завантажте програму Klipsch Stream (доступно для iOS або Android), підключіть PowerGate до мережі Wi-Fi та насолоджуйтесь відтворенням. Доповніть систему
вашого будинку підключивши інші бездротові мультирум продукти Klipsch Stream.

ПОТОЧНЕ ВІДТВОРЕННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПІДКЛЮЧЕНИХ ДО БЕЗПРОВІДНОЇ МУЛЬТИРУМ СИСТЕМІ KLIPSCH ПРИСТРІЙ
PowerGate Klipsch дозволить вам відтворити будь-яке джерело аудіо сигналу в будь-якій кімнаті вашого будинку за допомогою мультирумної аудіо системи Klipsch Stream. Насолоджуйтесь прослуховуванням вибраного в програмі Klipsch Stream джерела сигналу. Ви також можете прослухати вінілові платівки у будь-якій кімнаті вашого будинку.

ПРОСТО ДОДАВАЙТЕ САБВУФЕР І/АБО ВИКОРИСТОВУЙТЕ ЙОГО У ЯКОСТІ ПЕРЕДЗИЛЮВАЧА
PowerGate від Klipsch оснащений аудіо-виходом для підключення сабвуфера. Завдяки стерео аудіо RCA виходам, ви також за бажання зможете передати аудіо сигнал на зовнішній підсилювач.

ПРОСТОТА УПРАВЛІННЯ
PowerGate оснащений кнопками на передній панелі, призначеними для вибору потрібного джерела сигналу, виконання пари по Bluetooth®, регулювання рівня гучності, налаштування рівня гучності сабвуфера та відключення звуку. У комплект також входить пульт дистанційного керування. Якщо ви використовуєте апарат як компонент бездротового мультирум системи Klipsch Stream, то для керування спробуйте використовувати і програму Klipsch Stream.
Вбудований двосмуговий Wi-Fi

Вихідна номінальна потужність: 2х50 Вт

Вихідна максимальна потужність: 2х100 Вт (8 Ом)

Частотна характеристика: 20 Гц – 20 кГц

Співвідношення сигнал-шум > 90 дБ

Входи: USB Audio (тип B Підключення), Wi-Fi (для DTS Play-Fi), Bluetooth, Фоно підсилювач / RCA аналоговий, Аудіо оптичний (TOSLINK), USB Тип A (для оновлення вбудованого програмного забезпечення)

Виходи: Сабвуфер (LFE), RCA аналоговий, Аудіо для навушників (3,5 мм аналоговий аудіо)

Розміри (ШхВхГ): 25.4х6.35х15.24 см

Вага: 1.36 кг

Аксесуари : Пульт дистанційного керування , Оптичний TOSlink Кабель , USB Type B кабель (для аудіо) , 3,5 мм міні-джек (аналоговий) аудіо кабель , Універсальний блок живлення

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Klipsch PowerGate

Завдяки вбудованим 2 x 100-ватним підсилювачам класу D PowerGate від Klipsch здатний розкачати практично будь-які акустичні системи.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ