Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX RS
Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX RS Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX RS Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX RS

Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX S MONO

  • ID товару: 3433

Новий товар

Компактний моноблок Pro-Ject AMP BOX S Mono виконаний з використанням сучасних аудіотехнологій і якісних компонентів, і може використовуватися в різних стерео і AV-системах.

Більше деталей

12 360 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Компактний моноблок Pro-Ject AMP BOX S Mono виконаний з використанням сучасних аудіотехнологій і якісних компонентів, і може використовуватися в різних стерео і AV-системах. Апарат виготовлений у металевому корпусі з якісним зовнішнім оздобленням, алюмінієва передня панель якого може бути чорною або сріблястою, а бічні та верхня панель – чорні.
Підсилювач дуже простий у використанні. На передній панелі AMP BOX S Mono розташована кнопка включення зі світлодіодом-індикатором, а на задній - вхід та транзитний виходи на роз'ємах RCA, гвинтові клеми для під'єднання колонки та тригерні вхід та вихід. Останні виявляються дуже доречними у підсилювачі, який не має власної системи дистанційного керування. Наявність такого входу дозволить вмикати та вимикати AMP BOX S Mono одночасно з підсилювачем або джерелом сигналу (якщо вони мають відповідний вихід), при цьому кабель для такого з'єднання, що має довжину 45 см, постачається у комплекті. Тригерний вихід дозволить керувати ще одним таким підсилювачем, або іншим сумісним пристроєм "ланцюжком". Гвинтові клеми виходу на АС дозволяють підключати будь-які штекери - типу банан чи лопатка, або зафіксувати оголений кінець кабелю. Контактні поверхні всіх аудіороз'ємів підсилювача позолочені.
У підсилювачі AMP BOX S Mono використовується технологія двофазного широтно-імпульсного посилення (Bi-Phase PWM), яка забезпечує високу вихідну потужність, сумісність із навантаженням опором від 2 Ом та першокласне звучання. Для того, щоб забезпечити схемою PWM такі параметри фахівці фірми Pro-Ject доклали чимало зусиль, і результат вийшов дуже вражаючим. Цей невеликий підсилювач розвиває на виході 40 Вт потужності при опорі навантаження 8 Ом, збільшуючи до 60 Вт при підключенні 4-омной акустики. Невеликі розміри та універсальний звук, характер якого зроблений максимально наближеним до класичного лампового звуку підсилювачів класу А.
Невеликі розміри дозволяють розмістити AMP BOX S Mono в безпосередній близькості від колонок - це може бути корисним, наприклад, при підключенні АС за схемою Bi-Wiring або Tri-Wiring.
Детальніше: https://luxpro.ua/p17587-stereo_usilitel_amp_box_s_mono_black

Підсилювач потужності, клас посилення: Bi-Phase PWM (Pulse Wave Modulation),
- Вихідна потужність: 1 x 40Вт/60Вт (8/4 Ом),
- Діапазон частот: 5Гц - 20кГц (- 0,5дБ),
- Шуми: 100 дБ, гармоніки: 0,05%,
- Коефіцієнт посилення: 22 дБ,
- вхідний роз'єм: RCA,
- Блок живлення: зовнішній 24В/3A,
- Габарити: 103 x 36 x 104 мм,
- вага: 670 г,
- варіанти кольорів: чорний

Параметри:
Чутливість: 1 В
Потужність 8 Ом: 1 x 40Вт
Потужність 4 Ом: 1 x 60Вт
Потужність 2 Ом: 1 x 80Вт
Частотний діапазон, Гц-кГц: 5Гц - 20кГц (+ 0дБ - 0,5дБ)
Співвідношення с/ш, дБ: 100
Коефіцієнт гармонік %: 0,05
Вхідний імпеданс: 47 ком

Напишіть відгук

Підсилювач потужності Pro-Ject AMP BOX S MONO

Компактний моноблок Pro-Ject AMP BOX S Mono виконаний з використанням сучасних аудіотехнологій і якісних компонентів, і може використовуватися в різних стерео і AV-системах.

Напишіть відгук

22 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ