Підсилювач потужності Pro-Ject BLUETOOTH BOX E
Підсилювач потужності Pro-Ject BLUETOOTH BOX E Підсилювач потужності Pro-Ject BLUETOOTH BOX E

Підсилювач для навушників PRO-JECT Head Box S BLACK

  • ID товару: 3434

Новий товар

Pro-Ject Head S Box, підсилювач для навушників стерео, потужність: 0.33 Вт, C/Ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0.005 %, Розміри (ШхВхГ) 103x38x127 мм, Вага 0.6 кг

Більше деталей

5 960 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pro-Ject

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

PRO-JECT Head Box S Цією привабливою властивістю володіє і підсилювач, що відкриває наш тест, для головних телефонів Pro-Ject Head Box S . Він розрахований на підключення однієї пари навушників і відрізняється суворим мінімалізмом: на передній панелі – вихід, регулятор гучності, ззаду – вхід та вихід (RCA), останній – нерегульований, для запису на магнітофон або зовнішній підсилювач. Там же - роз'єм для напруги живлення, оскільки блок живлення у Head Box S зовнішній - стандартний мережевий адаптер Made in China, що встромляється в розетку. Що ще варто відзначити, так це дуже висока якість виконання самого виробу, солідний металевий корпус і алюмінієву передню панель.

Від техніки малої ціни зазвичай чекаєш на звучання спрощеного, не дуже інформативного і втомливого. І коли отримуєш у результаті щось, що перевершує ці песимістичні очікування, відчуваєш приємне здивування. Саме це почуття Pro-Ject Head Box S у мене викликало.
Насамперед відзначу м'які, «тонкі» і дуже виразні верхи. Врятовані до того ж від будь-якої різкості, правда лише в навушниках з імпедансом 300 Ом. Перехід на низькоомні телефони дещо змінює картину: високі стають жорсткішими, а баси менш щільними. На деяких записах виникає ефект підкреслення верхів, можливо через те, що знижується віддача на басах.
Розробники апарату явно орієнтувалися на «інтелігентні жанри» - аудіофільський джаз грає об'ємно, чисто, дефіцит енергетики не відчувається. У високоомних навушниках HD650 добре чутна різниця між майстер-файлами 24 біта/96 кГц і звичайними 16 біт/44,1 кГц, що говорить про досить високу роздільну здатність підсилювача. У низькоомних - теж, але вже не настільки виразно.

Тяжкий рок - наполегливо, експресивно, але в момент тривалого «накату» знижується динаміка - мабуть, блок живлення не справляється з навантаженням. На 300-омних цей ефект також проявляється, хоч і не так сильно, а це ще один аргумент на користь мого припущення щодо блоку живлення. До речі, замінити його більш потужним, гадаю, буде не дуже складно.

Блок живлення: зовнішній
Вага: 0.6 кг
Відтворюваний діапазон частот: 10 - 120000 Гц (+/-1 дБ)
Вхід: лінійний x1
Виходи: навушники x1, лінійний x1
Габарити: 103x38x127 мм
Кількість каналів: 2
Коефіцієнт гармонік: 0.005%
Коефіцієнт інтермодуляційних спотворень: 0.001 %
Матеріал корпусу: алюміній
Потужність передніх каналів: 0.33Вт (30 Ом)
Особливості: рівень посилення – 11дБ
Відношення сигнал/шум: 100 дБ
Роз'єм для підключення навушників: 6.3 мм
Роз'єм на передній панелі: навушники
Опір навантаження, що рекомендується: 30 Ом
Схемотехніка: напівпровідниковий
Тип: підсилювач для навушників, стерео
Колірне оформлення: чорний, сріблястий

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників PRO-JECT Head Box S BLACK

Pro-Ject Head S Box, підсилювач для навушників стерео, потужність: 0.33 Вт, C/Ш: 100 дБ, коефіцієнт гармонік: 0.005 %, Розміри (ШхВхГ) 103x38x127 мм, Вага 0.6 кг

Напишіть відгук

22 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ