Акустична система Klipsch Install Speaker PRO-180 RPW
Акустична система Klipsch Install Speaker PRO-180 RPW Акустична система KLIPSCH PRO-180 RPW Акустична система KLIPSCH PRO-180 RPW

Акустична система Klipsch Install Speaker PRO-180 RPW

  • ID товару: 2965

Новий товар

Ціна за штуку

Вбудована АС, 2-х смугова, місце встановлення: стіна, потужність: 50 Вт / 200 Вт пік, частотний діапазон: 52 Гц - 23000 Гц ± 3 дБ, чутливість: 96 дБ, габарити: 258 x 400 x 101 мм, вага: Вага: 3.6 кг.

Більше деталей

21 520 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Klipsch представила серію акустики Reference Premiere In-Wall, що вбудовується, повністю базується на корпусних моделях для домашнього кінотеатру Reference Premiere.

Як технологічна наступність між колишньою та новою лінійками Klipsch Reference, так і значні відмінності, що стосуються конструкції та зовнішнього вигляду, що природно для нових продуктів такої авторитетної компанії. Сам виробник акцентує значущість нововведень, передаючи новинкам слова "Reimagined" та "Redesigned".

У нову серію увійшли три внутрішньостінні колонки (PRO-160RPW, PRO-180RPW, PRO-250RPW LCR) та дві стельові (PRO-160RPC та PRO-180RPC). Всі моделі отримали низькочастотники з керамометалевими дифузорами та ВЧ-динаміки з титановими куполами у фірмових рупорах Tractrix.

Згідно з виробником, система монтажу SecureFit відрізняється простотою, надійністю та сприяє зниженню вібрацій. Всі моделі оснащені новою системою кріплення SecureFit, що істотно полегшує процес установки і створює стійку акустичну платформу для кріплення гвинтами кріплення замість гвинтів по гіпсокартону. Якщо вірити розробникам, це дозволяє зменшити вібрацію дефлектора на 40%, а також запобігти тріщинам в гіпсокартоні або поломці самого кріплення. Всі моделі оснащені решітками, що фарбуються, з магнітним кріпленням. У всіх акустичних системах Klipsch Reference Premiere встановлені ВЧ-динаміки з титановими банями в рупорах Tractrix, а також низькочастотники з керамометалевими дифузорами. Розділовий фільтр, до якого підключені динаміки, виконаний, як сказано в прес-релізі, з добірних компонентів аудіофільського класу, а внутрішнє проведення в колонках виконано кабелем з провідником з міді безкисневого. Істотним змінам зазнав фірмовий рупор Tractrix, який тепер має квадратні зовнішні обриси (90 х 90 замість 60 х 90 градусів — під цими кутами перетинаються чотири утворюючі рупор криволінійної поверхні) і складну гібридну форму: орієнтований поблизу випромінювача конічний рупор у формі чотирьох пелюсток оригінальної складної конфігурації із складовою у вигляді трактриси.

Характеристика:

  • Бренд: Klipsch
  • 8 "Cerametallic Woofer
  • 1 "Твітер з титановим куполом, з'єднаний з композитним покритим гібридним поперечним перерізом Tractrix Horn
  • Ексклюзивна модульна система встановлення SecureFit
  • Масковані магнітні грати
  • Місце встановлення: Стельовий
  • Колір корпусу: Чорний
  • Кількість смуг: Двосмугова
  • Вага, кг: 3.6
 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельInstall Speaker PRO-180 RPW
ТипАкустична система
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну
Колірчорний грати: білий
РозміриГабарити фронтальних колонок (ВхШхГ): 40х25.8х10.1 см Габарити для монтажу (ВхШхГ): 37.5х23.5х9.9 см
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Вага3.6 кг

Напишіть відгук

Акустична система Klipsch Install Speaker PRO-180 RPW

Ціна за штуку

Вбудована АС, 2-х смугова, місце встановлення: стіна, потужність: 50 Вт / 200 Вт пік, частотний діапазон: 52 Гц - 23000 Гц ± 3 дБ, чутливість: 96 дБ, габарити: 258 x 400 x 101 мм, вага: Вага: 3.6 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ