Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g)
Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g) Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g) Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g)

Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g)

  • ID товару: 21437
  • Артикул: 0366192

0366192

Новий товар

Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g). Глибокий погляд усередину, можливість зосередитися на найважливішому у цей дивний час тиші. Мартін Келберер насмілився повернутись усередину, а потім знову поглянути назовні з новим поглядом на речі та світ. Він висловлює це дуже особисто у своєму новому подвійному альбомі "InSightOut", який був випущений на Jazzhaus Records 26 лютого 2021 р.

Більше деталей

1 408 грн.

Цього товару більше немає в наявності
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g)

Глибокий погляд усередину, можливість зосередитися на найважливішому у цей дивний час тиші. Мартін Келберер насмілився повернутись усередину, а потім знову поглянути назовні з новим поглядом на речі та світ. Він висловлює це дуже особисто у своєму новому подвійному альбомі "InSightOut", який був випущений на Jazzhaus Records 26 лютого 2021 року.

Мовчання – не нова тема для Мартіна Кельберера. Вже на його восьми опублікованих альбомах у нього завжди були ноти, які не були зіграні, які завжди були так само важливі, як і програні. Пошук простору між звуками завжди був частиною внутрішньої подорожі, в яку починав саунд-художник, щоб намалювати свою картину світу за допомогою багатьох інструментів. Особливо на його останньому випуску "Baltasound" (Jazzhaus Records), коли він писав музичний путівник світом уявної порожнечі на крайній півночі Європи, на Шотландських островах, ця тиша, відчуття достатку було важливою частиною світу звуку, який він створив.

З цією програмою ("Baltasound" - LIVE) він гастролював понад два роки. Його концерти, на яких йому часто акомпанувала віолончелістка Фані Каммерландер, були дуже особливими моментами паузи, прослуховування та подорожі всередину себе, в яку він відправляє своїх слухачів, «подорожею, яка має тривати вічно» (Süddeutsche Zeitung).

Але Келберер завжди був відкритий для інших звуків та інших музичних напрямків. Нещодавно він перебував у тривалому турне з двома своїми друзями та колегами Вернером Шмідбауером та Піппо Полліною (обидва автори пісень, одна з баварської батьківщини Кельберера, інша з Сицилії) під назвою «Південь», коли в березні 2020 року все раптово зупинилося. Останній концерт у Відні, потім тур передчасно закінчився. У найближчому майбутньому концертів більше не було. Зовсім незвичайний стан для музиканта, який протягом майже 35 років дає до 120 концертів на рік з різними проектами.

Після першого повного роздратування музикант хотів використати шанс увібрати цю абсолютно унікальну ситуацію, її власне мовчання і незвичайну і незнайому усамітнення (у подвійному сенсі) такою, якою вона є. Реорганізація парадигм, новий досвід буття та творення. Звучить трохи зарозуміло і відсторонено, але це зовсім не так. Це швидше спроба описати цей прикордонний досвід, і він став таким у музиці, що з'явилася. Це має філософський вимір, але також і дуже практичний.

Так, наприклад, була створена п'єса для фортепіано, ви можете назвати це своєрідною медитацією на тему, тривалістю 16 хвилин, у фазі повної ізоляції, в якій навіть налаштувачу фортепіано не дозволили підійти до Мартіна і, звичайно, ви це чуєте. Але Кельберер вибрав саме цю версію теми (хоча й інші варіанти). Також тому, що це є документ цього моменту, цього стану. Він намагався глибоко прислухатися до себе і дозволити почути те, що там чув (залежно від ситуації).

За ці тижні та місяці цілий альбом був створений у студії Кельберера вдома спокійно, з незвичайним дозвіллям, без обмежень у часі, з усіма можливостями для роздумів, прослуховування, перевірки знову і знову, іноді повертаючись до вихідної точки. Так званий документ цього незвичайного часу. Він був записаний майже виключно на роялі, який іноді чистий і неймовірно близький, іноді підготовлений і відчужений, іноді грає руками та мітлами на струнах, завжди відтворює відповідний настрій. Ви можете почути саундскейпи, що ширяють, частково засновані на невеликих мініатюрах, які нагадують музику в стилі мінімалізму і сучасну класичну музику, а частково, здається, належать до жанру ембієнт. Довгі медитативні ходи вивергаються, набухають, знову відступають і т.д.

На серпень 2020 року було заплановано великий концерт на честь дня народження, на якому Мартін Келберер та різні гості хотіли дуже незвичайно уявити свою музику. Тому він планував виконати кілька творів – аранжування Крістіана Ельзассера, аранжувальника, піаніста та професора Мюнхенської Musikhochschule, одного з найбільших представників його гільдії – з невеликим камерним ансамблем. Оскільки концерт не відбувся, Келберер вирішив записати музику у цьому новому вигляді у студії. Документ цієї зустрічі, фортепіанна музика Кельберера, яка шукає скорочень, злита з незвичайними аранжуваннями Ельзесера, який вміє малювати простори, які Кельберер створює чуйно та з любов'ю, тепер стала частиною альбому.

Таким чином, "InSightOut" – подвійний альбом. Оскільки для артиста було дуже важливо розділити два звукові простори: маленький, домашній, інтимний і безумовно оркестровий, набагато більший.

Мартін Келберер за багато років створив свою власну студію, в якій він тепер майже виключно продюсує та записує музику своєї власної чи музики своїх друзів. Всупереч усім подіям, які надають дедалі меншого значення «звуку» події, очевидно, що він пристрасно дбає про те, щоб витягти максимум з кожної ноти, передати слухачеві максимально можливу глибину і повноту, послати його в справжній звуковій подорожі, яка, його думку, просувається вперед із цим вінілом.

Трек-лист:

  • Part I
  • Part II
  • Part III
  • Part IV
  • Part V
  • Part VI
  • Part VII
  • Meer (Part IV)
  • Nebel (Part III)
  • Farewell

Характеристики:

  • Тип: вінілова платівка
  • Виконавець: Martin Kälberer
  • Альбом: Insightout
  • Лейбл: Jazzhaus Records
  • Дата релізу: 26 лютого 2021 р.
  • Кількість носіїв: 2 (LP)
  • Жанр: New Age/Relaxation/Meditation
  • Розміри платівки: 12"
  • Формат: аудіофільський вініл, 33 об/хв
  • Звучання: Stereo
  • Вага: 180 г
 
Характеристики
БрендJazzhaus Records
МодельInsightout
Типвінілова платівка
ЖанрNew Age/Relaxation/Meditation
Кількість носіїв2LP
Дата релізу26 лютого 2021 р
ПриміткиВиконавець: Martin Kälberer
Розміриплатівки: 12"
Форматаудіофільський вініл, 33 об/хв
Вага180 г

Напишіть відгук

Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g)

Вініловий диск LP Martin Kälberer: Insightout (180g). Глибокий погляд усередину, можливість зосередитися на найважливішому у цей дивний час тиші. Мартін Келберер насмілився повернутись усередину, а потім знову поглянути назовні з новим поглядом на речі та світ. Він висловлює це дуже особисто у своєму новому подвійному альбомі "InSightOut", який був випущений на Jazzhaus Records 26 лютого 2021 р.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ