Вініловий програвач Dual CS 800
Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800 Вініловий програвач Dual CS 800

Вініловий програвач Dual CS 800

  • ID товару: 29526

Новий товар

Обмежена спеціальна пропозиція

41 441 грн.

59 202 грн.

-30%

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dual

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач вінілових дисків, управління: ручне, привід: ремінної, швидкості: 33/45, поворотний диск: демпфований алюмінієвий диск з антистатичним повстяним матом, діаметр: 300 мм, тонарм: карданного типу з пружинним притиском, антискейтинг, регулювання сили Кабіна: в'язко-демпфований, шасі: МДФ у поєднанні з плаваючим алюмінієвим субшасі, аудіо виходи: 1 x RCA, габарити: 440 x 130 x 370 мм, вага: 5,5 кг, обробка: сріблястий.


Програвач вінілових дисків Dual CS 800 у новому дизайні, який закладає основу для нової серії програвачів Dual. Головною метою компанії було розробити програвач з ручним управлінням на основі високоякісного тонарма Dual, що поєднує важке шасі з плаваючим субшасі, в сучасному дизайні. Незважаючи на «slim» дизайн Dual CS 800, шасі має необхідну вагу для поглинання будь-якого ударного шуму та вібрацій, що надходять зовні, що забезпечує ідеальне стеження запису.


Алюмінієве субшасі плаває на чотирьох спеціальних параболічних пружинах і, таким чином, розв'язане від основного шасі, що забезпечує додатковий захист від зовнішніх перешкод. Три демпфовані алюмінієві ніжки у поєднанні з карданним підшипником тонарма полегшують процес вирівнювання програвача, забезпечуючи безпроблемну установку.


Тонарм також піднімається на новий рівень за допомогою нової проводки Dual E (asymotion) та покращеного підшипника. У ньому також використовуються високоточні системи встановлення антискейтингу та притискної сили. Двигун постійного струму з електронним керуванням регулюється нещодавно розробленим сенсорним перемикачем, в якому встановлена поточна швидкість позначена світлодіодом.


З CS 800 компанія Dual йде новим шляхом не тільки в дизайні. Завдяки технічним удосконаленням якість звуку також піднялася на новий рівень. Характеристики звуку стали набагато кращими, ніж раніше, краще чути нюанси в записах. Голоси та музичні інструменти звучать ще природніше. Але, будь ласка, послухайте та переконайтесь самі. Дизайн поза часом у поєднанні зі складними та точними технологіями з німецького регіону Schwarzwald – це новий Dual CS 800!


Конструкція тонарма:
Важель карданного тону з противагою та регулюванням притискної сили, що встановлюється високоточною торсіонною пружиною. Знімний, стійкий до кручення шелл із вуглецевого волокна з отворами (1/2 дюйми) для кріплення головки звукознімача. Регульований антискейтинг.


Конструкція шасі:
Основне шасі з МДФ у поєднанні з плаваючим субшасі. Демпфований алюмінієвий диск з антистатичним повстяним матом.


Конструкція приводу:
Ремінний привід з полірованим плоским ременем. Двигун постійного струму з електронним контролем швидкості.

 
Характеристики
УправлінняРучне
Тип картриджаMM
Інтерфейс підключенняRCA
Швидкість45 об/хв, 33 ⅓ об/хв
ПривідРемінний
ФонокоректорНі
Картридж у комплектіТак
КришкаУ комплекті
Тип тонармаПрямий
Кабель тонармаЗйомний
Тип шелуЗйомний

Напишіть відгук

Вініловий програвач Dual CS 800

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ