Вініловий програвач Sony PS-HX500
Вініловий програвач Sony PS-HX500 Вініловий програвач Sony PS-HX500 Вініловий програвач Sony PS-HX500 Вініловий програвач Sony PS-HX500

  • ID товару: 2197
  • Артикул: PSHX500.CEL

PSHX500.CEL

Новий товар

Вініловий програвач з підтримкою оцифрування записів у форматах аудіо високої роздільної здатності

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
  • Аудіо високої роздільної здатності Від джерела до АС – у пристроях Sony все створено для ідеальних аудіо вражень. Цифрові підсилювачі та спеціальні динаміки для високих частот точно відтворюють аудіо високої роздільної здатності, наближаючи звучання до живого звуку.
  • Вініловий програвач з USB та функцією запису аудіо високої роздільної здатності Вдихніть нове життя в аналогові записи з форматом DSD. Просто підключіть програвач PS-HX500 до комп'ютера через USB, почніть відтворення та збережіть кожен нюанс звучання, перетворивши доріжки на файли формату DSD 5,6 МГц. Тепер ви можете зберегти свою колекцію платівок на музичному сервері або взяти її на прогулянку в пам'яті Walkman®. У поєднанні з компонентною високою якістю цей програвач також забезпечує неймовірне реалістичне звучання аналогових записів. З PS-HX500 ви перетворите свою колекцію платівок на цінне джерело аудіо високої роздільної здатності.
  • Вбудований цифровий вихід USB Просто підключіть вініловий програвач до комп'ютера, щоб оцифрувати улюблену музику в аудіофайли.
  • Збережіть вінілові записи у форматі високої роздільної здатності PS-HX500 оснащений аналогово-цифровим перетворювачем високої якості. Достатньо підключити його до ПК через кабель USB та записати вінілову колекцію у форматі аудіо високої роздільної здатності (у форматі DSD – до 5,6 МГц – або PCM – до 192 кГц/24 біт). Так ви зможете зробити резервну копію своєї колекції або записати музику на Walkman® та взяти з собою у подорож. Тепер висока якість та приємне тепле звучання, властиве аналоговим записам, будуть з вами у будь-який час та в будь-якому місці.
  • Вбудований фонокоректор Вбудований підсилювач з фонокоректором дозволяє перемикатися між лінійним виходом і виходом звукознімача і відтворювати аудіо через інтегрований підсилювач або зовнішній фонокоректор.
  • Відтворення платівок LP/EP Програвач може працювати на двох швидкостях: 33 1/3 і 45 обертів за хвилину, щоб ви могли слухати довгограючі платівки (LP) та міні-альбоми (EP).
  • Тепер природний теплий звук вінілових записів можна оцифрувати, і він завжди буде з вами поруч — вдома, на вулиці або в автомобілі.
  • Не розлучайтеся з улюбленими композиціями Наприклад, ви можете записати аудіодоріжки з вінілу на комп'ютер у форматі DSD, а потім скопіювати їх на USB-пристрій для подальшого відтворення в автомобільній аудіосистемі. Перепишіть свої улюблені композиції з вінілу і вони супроводжуватимуть вас у поїздці.
  • Перенесіть файли на свій Walkman® Перепишіть треки з платівок на комп'ютер у форматі DSD, а потім перенесіть їх на свій Walkman®. Тепер усі улюблені шедеври завжди будуть із вами.
  • Запишіть свою аудіо на жорсткий диск Просто перепишіть треки з платівок на комп'ютер у форматі DSD, а потім перенесіть їх на свій аудіоплеєр з жорстким диском. Висока ємність пристрою зберігання дозволяє перетворити кімнату, захаращену старими пластинками, на просторе приміщення, повне музики, доступної буквально за помахом руки.
  • Аналогово-цифровий перетворювач DSD Вбудований аналогово-цифровий перетворювач дозволяє виконувати перетворення з аналогового формату на цифровий (DSD) з частотою 2,8 або 5,6 МГц.
  • Програма Hi-Res Audio Recorder За допомогою музичного редактора Windows та Mac OS X можна легко вирізати непотрібний фрагмент запису або розбити запис на окремі доріжки.
  • DSD (Direct Stream Digital) Формат DSD (Direct Stream Digital) — це справжня революція щодо запису та відтворення аудіо високої роздільної здатності. Він був розроблений компаніями Sony і Philips, які свого часу створили класичні компакт-диски. На відміну від стандартного формату PCM, 1-бітовий аудіопотік DSD точніше передає природу аналогових звукових коливань. В результаті на вас чекають не тільки всі переваги цифрового аудіо, включаючи діапазон відтворюваних частот понад 100 кГц та широкий динамічний діапазон, але й природне звучання, властиве аналоговому запису. Оптимізований процес фіксації та декодування забезпечує граничну точність відтворення та передачу всіх нюансів, спочатку задуманих автором.
  • Відтворюйте їх за допомогою високої якості аудіосистеми Підключіть PS-HX500 до високоякісної компонентної аудіосистеми, щоб розрізнити найдрібніші деталі реалістичного звучання, яке забезпечують вінілові пластинки.
  • Підтримка форматів аудіо високої роздільної здатності Підтримка відтворення DSF-файлів, записаних у форматі DSD, а також файлів WAV, записаних у форматі PCM.
  • Стабільна система ремінної передачі Форма приводного шківа була оптимізована, щоб стабілізувати ремінний привід та забезпечити природне звучання.
  • Товщина стінки нового корпусу складає 5 мм, що поки не має аналогів у цьому класі. Щільний та рівномірний дотик з поверхнею пластинки знижує рівень резонування.
  • Прямий тонарм з інтегрованою головкою звукознімача Інтегрована головка звукознімача підвищує надійність і забезпечує високу стабілізацію тонарма під час руху поверхнею пластинки, а невелика вага робить головку більш чутливою. Легкість головки звукознімача дозволяє оптимізувати частоту найнижчого резонансу та підвищити відстежуваність низьких частот, тоді як її кругла форма дає чистий звук без перешкод. Прямий тонарм забезпечує ідеальний баланс голки звукознімача та не допускає виникнення моменту обертання, здатного порушити баланс стерео, а його міцна конструкція з підшипниками мінімізує детонацію та тремтіння сигналу.
  • Високоінерційний диск із литого алюмінію Високоінерційний диск із литого алюмінію забезпечує ідеальний баланс між вагою та міцністю.
  • Акустичний корпус із МДФ Акустичний корпус із МДФ з високою щільністю звуку та стінками товщиною 30 мм. Все це забезпечує чудові звукові характеристики та точне відтворення звукової сцени.
  • Покрита смолою друкована плата підвищує структурну стійкість Друкована плата виконана з епоксидного склопластику та забезпечує більш високу стабільність та якість звуку, особливо в порівнянні з моделями у тому ж ціновому діапазоні.
  • Ізольована конструкція На додаток до ізоляції, яка запобігає небажаному резонансу, гумові амортизатори унікальної форми не допускають вібрації, яка в іншому випадку передається програвачу від поверхні, на якій стоїть програвач.
  • Ідеально прилегла кришка Ретельно розроблена кришка захищає від пилу та мінімізує можливу вібрацію. Чудова якість звуку навіть при закритій кришці.
    Характеристики
    Швидкість програвача 33 1/3 об/хв, 45 об/хв
    Вихід USB тип B
    живлення
    Вимоги до харчування 230 В, 50 Гц

Напишіть відгук

Sony PS-HX500

Вініловий програвач з підтримкою оцифрування записів у форматах аудіо високої роздільної здатності

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ