Вініловий програвач TransRotor Max
Вініловий програвач TransRotor Max Вініловий програвач TransRotor Max Вініловий програвач TransRotor Max Вініловий програвач TransRotor Max

Програвач вінілу TransRotor Max

  • ID товару: 2453

Новий товар

Молодша модель лінійки програвачів звинувачує від Transorotor з усіма напрацюваннями старших моделей.

Ціна вказана за програвач (стіл) без тонарма та картриджа.

Більше деталей

130 410 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Transrotor

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Програвач Transrotor цікава гнучкістю своєї конструкції, коли на основі одного шасі можна зібрати насправді різні програвачі.

Апарат дозволяє встановити два тонарма та під кожен вибрати базу. Це можна зробити відразу, або купити стандартний пакет, а далі докуповувати деталі. Компанія пропонує на вибір тонарми довжиною 9 і 12 дюймів із посадковими майданчиками типу Linn (а це ще Jelco, Pro-Ject тощо) або SME.

Зовні Transrotor Max виглядає лаконічним та акуратним, що, втім, традиційно для виробника.

Незвичайно і те, що програвач практично повністю виготовлений із металу. Саме по собі це не нове для Transrotor, проте раніше повністю металеві програвачі зустрічалися лише вище ієрархії, а молодші моделі оснащували акриловими столами. Іншими словами, принципи у Max запозичені у старших моделей.

Стола як такого у програвача немає, є кругла основа з полірованого алюмінію діаметром трохи менше від основного диска. Стоїть воно на трьох регульованих алюмінієвих ніжках, причому передня ніжка більше двох задніх. Конструкція сходу - алюмінієва деталь з висвердленим центром і силіконовим опорним кільцем по зовнішньому краю. Регулювання стандартне - по різьбленню, а щоб власник випадково наглухо не прикрутив ніжки до основи, додано три гумові шайби.

До основи вертушки закріплена масивна вставка з бронзовою склянкою неінвертованого підшипника, шків якого є єдиним цілим з алюмінієвим субдиском, що переходить в шпиндель програвача.

Зверху основи програвач має хвилясту кільцеву форму - це фірмовий спосіб Transrotor впливати на резонансні властивості.

Збоку в основу вертушки вкручуються два масивні металеві штифти — на них встановлюються бази. Сама по собі база - це масивний металевий перевернутий склянку, нагорі якого знаходиться майданчик з усім необхідним для кріплення тонарма. До напрямних деталь кріпиться чотирма гвинтами, що затискають майданчик у потрібному положенні. Базу можна зрушувати у деяких межах.

Виносний двигун Transrotor Max зібраний в масивному металевому корпусі. Шків двопозиційний, для перемикання швидкостей пасик перекидається вручну

Крім традиційної установки двигуна поряд з програвачем, пропонується і ще одне незвичайне рішення - мотор ставиться під поверхнею основи і проходить через призначений для цього отвір. На цей випадок у комплекті є короткий пасик.

Диск виточений із цілісного шматка алюмінію. Внизу він, як і основа, має хвилясту кільцеву форму. Розрахований диск на роботу зі штатним акриловим матом – поверхня покрита тонкими кільцевими борозенками, покликаними покращити зчеплення та зменшити площу контакту мату та диска.

Загальні

Призначення:High End
Колір:Сріблястий
Оснащення:Антискейтинг

Диск

Матеріал диску:Алюміній
Маса диска:7 кг

Конструкція

Матеріал столу:Алюміній
Тип приводу:ремінний
Підтримувані швидкості:33 об/хв, 45 об/хв
Перемикання швидкостей:ручне
Рознімання:1 х RCA

Характеристики

Розміри (Ш х В х Г):440 х 170 х 330 мм
Вага:20 кг

Напишіть відгук

Програвач вінілу TransRotor Max

Молодша модель лінійки програвачів звинувачує від Transorotor з усіма напрацюваннями старших моделей.

Ціна вказана за програвач (стіл) без тонарма та картриджа.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ