Monitor Audio CL80
Monitor Audio CL80 Monitor Audio CL80 Monitor Audio CL80

Знятий з виробництва
  • ID товару: 3276

Новий товар

Акустична система Monitor Audio Climate 80 розрахована на використання на відкритому повітрі та має захищений від кліматичного впливу корпус. Колонка оснащена 8-дюймовим низькочастотним динаміком C-CAM, та однодюймовим твитером із позолоченим куполом C-CAM.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система Monitor Audio Climate 80 розрахована на використання на відкритому повітрі та має захищений від кліматичного впливу корпус. Колонка оснащена 8-дюймовим низькочастотним динаміком C-CAM, та однодюймовим твитером із позолоченим куполом C-CAM. Обидва ці випромінювачі розроблені та виготовлені компанією Monitor Audio, і їхньою відмінністю є використання алюмінієвих діафрагм, покритих тонким шаром кераміки. Басовий динамік акустично пов'язаний з пасивним випромінювачем, використання якого дозволило зробити корпус АС закритим, що позитивно позначилося як на якості звуку, так і на надійності захисту від вологи.

Корпус колонок виготовлений з полімеру високої щільності, що має високу стійкість до механічних навантажень, перепадів температур і впливу прямих сонячних променів. Крім того, такий корпус практично не резонує при будь-якій гучності звуку, тобто має гарні акустичні характеристики. Спеціальний прихований якірний зачіп захищає АС від крадіжки чи випадкового падіння.

Для зручності монтажу колонки Monitor Audio Climate 80 мають інтегрований кронштейн, що дозволяє їх повороту на кут до 175 градусів по горизонталі та вертикалі. Блок роз'ємів закриває спеціальна захисна кришка, яка має зручне магнітне кріплення. Захисна сітка колонок виготовлена з алюмінію, і при необхідності може бути пофарбована в будь-який колір, як і корпус самих АС. У разі розвороту колонок у горизонтальній площині логотип на захисній сітці можна розгорнути.

Завдяки якісним випромінювачам, точно розрахованим корпусу та розділовому фільтру колонки Monitor Audio Climate 80 звучать потужно та динамічно, і здатні озвучувати досить великі відкриті простори. За своїми характеристиками вони повністю відповідають традиційній Hi-Fi акустиці, тому добре поєднуються з підсилювачами популярних брендів. Завдяки сучасному дизайну та гарній якості виготовлення Monitor Audio Climate 80 добре виглядатимуть на відкритих майданчиках заміських будинків.


Особливості всепогодної акустики Monitor Audio CL80

  • Випромінювачі C-CAM
  • Поворотний кронштейн
  • Пасивний НЧ-випромінювач

Характеристики акустики Monitor Audio CL80

Кількість смуг 2
Потужність 120 Вт
Рекомендована потужність підсилювача 20-120 Вт
Чутливість 89.5 дБ
Імпеданс 8 Ом
Діапазон відтворюваних частот 50-30000 Гц
Роз'єм для підключення до підсилювача потужності пружинний
Тип випромінювачів динамічні
ВЧ-випромінювач 25 мм, купол, золото
НЧ/СЧ-випромінювач 203.2 мм
Варіанти оздоблення чорний білий
Розміри (ШхВхГ) 230x405x221 мм

Напишіть відгук

Monitor Audio CL80

Акустична система Monitor Audio Climate 80 розрахована на використання на відкритому повітрі та має захищений від кліматичного впливу корпус. Колонка оснащена 8-дюймовим низькочастотним динаміком C-CAM, та однодюймовим твитером із позолоченим куполом C-CAM.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ